Şimdi Ara

Punisher: War Zone (2008) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başrolü beğenmeyenleri anlayamadım, adam resmen cuk oturmuş Gny* arkadaşın verdiği resimde de açık ortada.Filme gelince ilkiyle kıyaslanamaz bile, fena basar ilkine.Tam olarak oyundan alıntılar var(Mesela oyunda Tab'a bastığımızda Castle çıldırıp bıçaklarla milleti doğruyordu aynısını henüz filmin başlangıcında en güzel şekilde yapıyor, kaldığı mekanda direk oyunla aynı yapılmaya çalışılmış ve daha bir sürü bulunabilir böyle.).Oyuna bağlı kalınması hoşuma gitti gerçekten.

Film kesinlikle 10 üzerinden 8'i hakediyor.Şuana kadar izlediğim en iyi MARVEL uyarlaması.Ne Batman ne herhangibir çizgi roman uyarlaması bukadar güzel olmamıştı..

Ayrıca ilk başlarda posterden başrol oyuncusunu tanıyamamıştım ama ROME dizisini izliyenler bilir ordaki TAYTUS POLO(okunduğu gibi yazdım) başrole soyunmuş ve zaten orda hastası olduğum bir oyuncuydu role CUK oturmuş..

Oyunda aldığım zevki aynen aldım çok beğendim oyunun filmi bukadar güzel yansıtılabilir.Özellikle Punisher'ın ilk versiyonu ve Max Payne gibi hayal kırıklıklarından sonra ilaç gibi geldi İZLEYİN...!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

720p si de çıktı artık izlenebilir.

KAÇ GB/Sürümünü İndiriyosunuz aCABA

Punisher.War.Zone.720p.BluRay.x264-Felony

4.37 1080p lere gerek yok bence
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • iyiki izlememişim desene

Düşünmekten Utanmıyorsan , Söylemektende Utanma ...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

720p si de çıktı artık izlenebilir.

KAÇ GB/Sürümünü İndiriyosunuz aCABA

Punisher.War.Zone.720p.BluRay.x264-Felony

4.37 1080p lere gerek yok bence

Tamamdır EYW..8.00GB/ 720P Sürümüne Şu anda daldım Yarın Biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 28 Şubat 2009; 23:44:49 >

People are born free
    life chained forever NBC

• Bugün izledim filmi, ilkine gere çok çok güzel olmuş. Baş roldeki abimizde tam karizma, çuk oturmuş rolüne. 720 p izlemenizi tavsiye derim, çok daha keyif veriyor.

Sonuç olarak beğendim filmi izlerken sıkılmadım :)
    Happiness only real when shared!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

720P izlemiştim HDMI tv'de...Çok güzel di diyorum eğer oyununu oynadıysanız hiç kaçırmayın başrol oyuncusu cuk oturmuş diyorum...

Bende Yemekten Sonra Başlıcam Şu Pazar Günleri Çok İİ oLUYO..PS3 Oynamaktansa Filim İzlemek daha Güzel<<<Bu arada Akşam (SS) Paylaşıcam Elemanın saç stili süper Bu arada

People are born free
    life chained forever NBC
  • böyle muhteşem bir filim izlemedim punsiherin tüm filimleri limde mevcut 1989 yılı olsun punisher 1 olsun punisher war zone olsun bence en baba punisher filimi bu filim olmuş war zone baş roldeki adamı beyenmeyen kişiler çizgi romanı okumamış cahiller bence 720.p yi kesinlikle izleyin süper bir bir filim punisher war zone izlemeyen kalmasın özellikle punisher hayranları

720.p resimler kendim cektim

Punisher: War Zone (2008)

•  Punisher: War Zone (2008)

Yalnız bu ikiside has psikopatlar.

Şu Resmi Görüpte Hala Adamın rolune olmadığını düşünen varsa Lütfen En yakın gözlükçüye bir uğrayıversin :)

indirmeye başladım.. darkopal altyazı çıkarınca ağız tadıyla izlerim
  • Şimdiye kadar yapılan 3 Punisher filmi içerisibnde en çok bu filmi beğendim. Filmin dünya genelinde hasılatının istenilen seviyeye gelememesi Punisher'ın sinemadaki geleceğini ciddi şekilde olumsuz etkileyecektir. En az 5 sene daha yeni bir Punisher filminin sinemalara gelmesi zor gibi gözüküyor.
  • 720P Sürümünü Çektim Filmi İzledim Çok Beyendim..Adam Çok karizma Abi Yaşımız Biraz daha Geçerse Bu adama Benzemek İsterim Adam Gibi Adam..PUNISHER Karakterinede Cuk Oturmuş 720p Sunumundan Bi (SS) Çektim Sizler İçin Beyler

People are born free
    life chained forever NBC
  • Oyunuda çok güzeldi.İşkence yapıp duruyodum.

Bir punisher filminde olması gerken herşey vardı filmde. Aksiyon dozu da yerindeydi.

İzleyin derim pişman olmazsınız
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.