Yüzbaşı
21 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 71 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Merhabalar; Tv kartları bölümü hareketsiz olduğu için buraya açmak zorunda kaldım.
Bugün (08.12.2012) bir yakınım TRT okul kanalına çıkacak.Yayını kayıt etmek istiyoruz.Yazılım yardımı ile görüntü yakalamayı becerdim ama ses olayını yapamadım.
Tv kartı olup bu satte müsait olan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.Yayın bilgileri aşağıdadır.
Teşekkür ederim,iyi forumlar.

Cumartesi Saat 11:50'de TRT Okul kanalında başlayacak ve 15 ila 20 dakika arası sürecek bir belgesel.
Arkadaşlar Merhabalar;
Kolumda 7 cm ye 7 cm büyüklüğünde mor renkte bir dövme var. Bu dövmeyi sildirmek istiyorum (Tam sonuç alınırmı, ücreti ne kadardır vs.).
Daha önceden bu işlemi yapmış bilgili arkadaşlarımın fikirleri benim için önemlidir.İstanbulda ikamet ediyorum.
Damdan düşenin halini, damdan düşmüş anlar diyerekten yardımınızı rica ediyorum. İyi formlar.
Merhaba arkadaşlar;

Elimde Dell Latitude 120L notebook mevcut,ram takviyesi yapmak istiyorum. 1 adet 2 Gb Ddr2 533 Mhz ram alsam bir sorunla karşılaşırmıyım. Anakart tek 2 Gb yi desteklermi?

Yoksa 2X1 Gb Ddr2 533 yapmam mı daha mantıklı olur.
Arkadaşlar merhaba;

Sorunum gelen bazı mailler ile ilgili işletim sistemim vista home premium, Ms Outlook 2003.

Gelen postalar aşağıdaki gibi görünüyor. Bir çözümü varmıdır, yardımlarınız için teşekkür ederim.

------_=_NextPart_002_01C90DCF.65AB3E95
Content-Type: text/html;
charset="iso-8859-9"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<html xmlns:v=3D"urn:schemas-microsoft-com:vml" =
xmlns:o=3D"urn:schemas-microsoft-com:office:office" =
xmlns:w=3D"urn:schemas-microsoft-com:office:word" =

meta name=3DProgId content=3DWord.Document>
<meta name=3DGenerator content=3D"Microsoft Word 10">
<meta name=3DOriginator content=3D"Microsoft Word 10">
<link rel=3DFile-List href=3D"cid:filelist.xml@01C90DDF.CDF603D0">
<!--[if gte mso 9]><xml>
<o:OfficeDocumentSettings>
<o:DoNotRelyOnCSS/>
</o:OfficeDocumentSettings>
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<w:WordDocument>
<w:Zoom>150</w:Zoom>
<w:SpellingState>Clean</w:SpellingState>
<w:GrammarState>Clean</w:GrammarState>
<w:DocumentKind>DocumentEmail</w:DocumentKind>
<w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone>
<w:EnvelopeVis/>
<w:Compatibility>
<w:BreakWrappedTables/>
<w:SnapToGridInCell/>
<w:WrapTextWithPunct/>
<w:UseAsianBreakRules/>
</w:Compatibility>
<w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel>
</w:WordDocument>
</xml><![endif]-->
<style>
Arkadaşlar merhaba;

Asus F3SR model laptop var.İşletim sistemi Vista Premium.

Vista SP1 yükledikten sonra laptoptan ses çıkmaz oldu. Sağ alt bölümdeki hoparlör işareti çarpı şeklinde ve yüklü ses çıkış aygıtı yok uyarısını veriyor.

Aygıt yöneticisinde ses kartı ile ilgili en ufak bir ibare yok, ünlem yok, bilinmeyen aygıt yok. Bios ayarlarınada baktım oradada ses kartı açık durumda.
Sp1'i kaldırdım,driver programını kaldırdım, netten son versiyonunu indirip yükledim, cdsindeki driveri (Realtek) yükledim ama sorun yine devam ediyor.

Yardımlarınızı rica ediyorum.
Mirac Kandili İslam dininde kutsal gecelerden biridir. Recep ayının 27. gecesidir. Bu gecede Hz. Muhammed´aleyhissalati vesselamın Mekke´deki Mescid-i Haram´dan‚ Kudüs´teki Mescid-i Aksa´ya götürülmüş‚ oradan da gökleri aşarak‚ Allah´ın katına ulaşmıştır. Bu olayın bahsi Kur´an´da isra suresinde geçer. Bu olaya Mirac denir. Beş vakit namaz‚ bu gecede farz kılınmıştır.

Miraç Kandiliniz mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin.
Arkadaşlar Merhaba;

Kamera sisteminde kullanılan pc'nin monitöründe, haliyle devamlı kamera programı açık.
Monitörü kapasatsam dahi program görüntüsü belirgin şekilde görünüyor, bu izi geçirmenin bir yolu var mı?

Yardımlarınız için Teşekkürler.
Arkadaşlar günaydın.

Gigabyte GA-8I915PL-G model anakartım var 500 gb sata disk alırsam, anakartım bu kapasiteyi desteklermi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba;

Hp Dv6500 laptopum var, ethernet kartını hiç bir şekilde görmüyor, sanki bi yerlerden devre dışı bırakılmış gibi, driverini yükledim biosu default yaptım, bir türlü donanım olarak gçsteremedim makineye. İşletim sistemi vista basic, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hakkında
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.178
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 6.903 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.