Şimdi Ara

Punisher: War Zone (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Imdb ve beyazperdede okudugum yorumlara ve aldigini puana gore Punisher filmini izlemeye karar verdim iki gun once.
    Marvel utanc kaynagi bir film, hakkettigi puan 1/10

Bir Kac Neden ?

1. Filmi ingilizce izleyeyeniniz varsa bu kadar basit replikler, siradan TV action filmlerinde bile kullanilmaz
    2. Punisher acimasiz sogukkanli bir katildir, kendince sebepleri vardir. Ama filmdeki karakter bana Elvisi hatirlatti nedense ve kendisi son derece nazik beyefendi, bu nasil bir cezalandirici
    3. Herkesin olduruldugu sahne, kamera acilari, cekimler, oyunculu hersey birbirinden yapmacik
    4. Kovalamaca ve aksiyon sahneleri siradan TV fimlerinden kotu, Jackie Chan filmlerini izleyin x10 keyif alirsiniz.
    5. Film bastan asa sacmalik dolu
    - Adam 1 meterde gogsunu kursun aliyor olmeyi birak bi halt olmuyor, arti onca dayak yemesine ragmen
    - Adam celik yelek giyiyor, gene 1 metreden 3 el pompali ile ates ediliyor gogsune adam 10cm geri gitmiyor, tinmiyor bile gidip adami olduruyor
    - Aparmandaki kiz 2 kere goruyor adami, aninda asiliyor adam savasa giderken 5 yillik sevgilis gidiyormus gibi depresyona giriyor

anlat anlat bitmiyecek, bu kadar kotu ve yapmacik bisey izlmedim hayatimda.
    bu filmi ovenler bana aciklama getirsin lutfen!

• @kaplanmete siz birincisini izlediniz sanırım o film gerçekten kötü ama zaten bu tür filmlerden fazla bi şey beklememek lazım.Punisher: War Zone'a gelince fragmanını izledim en azından ilk filmden daha iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 14 Kasım 2008; 23:30:24 >
  • film çıkmadımı? malum yere düşmüş şu anda indiriyorum ama 2008
     Punisher: War Zone (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 18 Kasım 2008; 17:27:52 >

• bu adam eskisini aratır

piranaya yedirir milletin kafasını x.D

Orjinalden alıntı: Ricep

bu adam eskisini aratır

Katılıyorum.

Gözüm tutmadı bu adamı.
  • bence tom jane punisher rolü için çok hanım evladı kalıyodu.asıl punisher oyunlarda falanda esmerdir daha sert yüzlüdür.ben oyundaki tüm karakterleri biliyorum özellikle rus a hayran oldum öyle güçlü olsam keşke acaba bu filmde tüm karakterler olcak mı? jigsaw,rus falan?
    GÜNDÜZ KANDİLİNİ HAZIRLAMAYANLAR GECE KARANLIĞINA RAZI DEMEKTİR ..CENAP ŞEHABETTİN..

MEHMET ERKAN
  • çok süper bir film

YiĞiT ÖzGüR FaN CLuB

ADANALIYIK ALLAH'IN ADAMIYIKK ...
  • The Punisher daha güzeldi bence.. zevk meselesi ben her tv'de verildiğinde bi popcorn birde cola geçer karşısına izlerim filmi.. çokta severim.. arşivimde de mevcut..

Punisher War Zone adam oturmamış çok saçma olmuş.. ne intikam nede bir şey var.. sevmedim..

Thomas Jane

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • ilk film gibi kötü olmasında.

Enfes Bir Film olmuş.
    Süper karizma Bir Oyuncu oynamış bu kez punisher ı.İlk filmdeki gibi Yeteneksiz bir adam değil.

Film,Bomba olmuş arkadaşlar.Açın yüksek ses izleyin.

lan bu herifi punisher diye seçen zihniyete tükiriyim... Thomas Jane cuk oturmuştu halbüki role

Aynen üstelik ölmemişti de devam da edebilirdi en nefret ettiğim şeylerden biri de dizi/filmlerin devamlarında oyuncu değişikliklerinin olması.

Orjinalden alıntı: evohan

lan bu herifi punisher diye seçen zihniyete tükiriyim... Thomas Jane cuk oturmuştu halbüki role

Şaka mı bu?

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Aynen üstelik ölmemişti de devam da edebilirdi en nefret ettiğim şeylerden biri de dizi/filmlerin devamlarında oyuncu değişikliklerinin olması.

2.Filmi İzledin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.