Şimdi Ara

Punisher: War Zone (2008) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mistercado

Film bitti.

Öncelikle, çok kısa olmuş, Jigsaw denen hıyarla Punisher arasındakiler anlatılıp bitirilmiş gibi . Ama çatışma sahneleri de güzeldi, bol bol kana yer verilmesi iyi olmuş. Ama sanırım bundan dolayı gişe başarısı yüksek olamamış . Fakat Punisher'ın cezası da kanlı oluyor. Film boyunca Punisher usta bir katil olarak gösterilmiş, bazı anlarda oha artık dedirtiyor. İlk işinde, yemek masasını bastığında ufff 20 Jack Bauer'ı işeyip de postalayacak gibiydi. Jigsaw'ın mekanını bastığındaki artislik falan. Ama adam dertli, karıyı çoluğu çocuğu kesmişler ben olsam ben de cezalandırırdım. Biraz fazla yapmacık olmuş kızının eşyalarına bakakalmalar, mezarda bakakalmalar bu kadar psikopat bir filme bu kadar duygusallık olmamış.

Bu arada film boyunca içimden şu New York'u gösterirken animasyonla da olsa bi Spider-Man'i görseydik, şöyle bir iki saniyeliğine ya da ne bileyim, Fantastic Four, Iron Man, Blade hadi olmadı Stan Lee gösterseydiniz, onu bile göremedik filmde, her filmde görürdük tontonu .

Sonuç olarak 7/10 alır benden film, fakat önerim şu ki, filmi 13 yaşından küçükler izlemesin hem de Spider-Man, Iron Man diye Marvel Universe'e merak salmış veletler! Darkopal bile uyarmış filmin başında, o derece şiddet var.

Film'in türü sadece aksiyon değil zaten aksiyon-dram adam'ın karısı cocuğu filan ölmüş oda kanlı bir intikam alıyor punisher işte çok kanlı olmus veya cok duygusal olmus filan geçmek lazım.

• Puanım 6/10 filmde yer yer abartılar ve saçmalıklar vardı.Konuyu geçtim zaten de,filmin sevdiğim tarafları; vahşet sahnelerinin güzelliği, psikopatın (Loony Bin Jim) Castle ile kapışması,Castle'ın öldürme anındaki soğukkanlılığı vs.Ama böyle psikopat tipteki (psikopat) bir adamın duygusal olması da bana garip geldi açıkçası."ilk filme göre mükemmel","ilk filmi ezer" gibi yorumlar yapanlar olmuştu.Bırakın ezmeyi marmelatı benim için war zone daha kötüydü.Ama izlediğime pişman olmadım.

10/5 vermişim.

Punisher a silah kullanan bir süper kahraman, filmde silah kullanma yeteniği öne çıkmalıydı o açıdan çok yoksundu. Silah kullanma yerlerinde güzel efektler olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 11 Nisan 2009; 23:14:17 >
  • Bende dün izledim puanım 6.5/10 fena değil çok şiddet var aksiyon sonlara doğru iyice çoğalıyor ve birazda misyonerlik vardı filmde.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Film Türkiye'de gösterime girmeyecek sanırım, DVD ve blurayı satışa çıkmış Cezalandırıcı: Savaş Hattı

Abi burnuna kalem sokma nedir ya?
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.