Şimdi Ara

Punisher: War Zone (2008) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jamez

film kendini bile amorti edememiş yuh

Production Budget: $35 million

Domestic Total Gross: $8,050,977

Yuh $8,050,977'da mı kalmış

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam
  • Orta seviye bir aksiyon filmler. Aksiyon sahnelerinde biraz daha özenli olunsaymış daha güzel bir film ortaya çıkardı.
  • İlk film ile arada bağlantı var ama ilk filmde frankin karısı ve çoccuğu sahilde tüm sülalesi ile plajda ölürken 2. filmde her ne hikmet ise bunu piknik olarak değiştmrişler ne gereksizce ve saçma bir değişiklik olmuş

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

film kendini bile amorti edememiş yuh

Production Budget: $35 million

Domestic Total Gross: $8,050,977

Yuh $8,050,977'da mı kalmış

: $9,885,061

olmuş.

• Akisyon sahneleri özel efektler falan sürünüyor olmamış

: $9,885,061

olmuş.

Yine kurtarmaz hocam

• belliydi zaten bu filmin gişede böyle olacağı.Çat diye çıkarttılar filmi.Hiç tanıtım filan yapmadılar.

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

belliydi zaten bu filmin gişede böyle olacağı.Çat diye çıkarttılar filmi.Hiç tanıtım filan yapmadılar.

Aynen hiç tanıtım yapmadan paldır küldür çıkardılar filmi. İyi bir reklamla beraber çok iyi gişe yapabilecek bir filmdi.

• SPOILER İÇERİR

ben beğenmedim filmi, aslında güzeldi ama filmdeki tek bir olay fena halde canımı sıktı ve zevk alamadım, kötü adamı hiç beğenmedim ama deli hastanesine gittiklerinde kardeşini gördüğümde tamam işte demekki kötü adamımı bu olacak dedim umutluydum ama sünepenin teki çıktı insan biraz daha karizma yapar, biraz daha ciddi bi karakter yapar...

Orjinalden alıntı: diciotto

İlk film ile arada bağlantı var ama ilk filmde frankin karısı ve çoccuğu sahilde tüm sülalesi ile plajda ölürken 2. filmde her ne hikmet ise bunu piknik olarak değiştmrişler ne gereksizce ve saçma bir değişiklik olmuş

Saçma değil olmaası gereken gibi..

Gerçek Punisher zaten bu işte

İlk filmde thomas jane i beğenmiş olsamda bu filmdeki karakter cuk oturmuş resmen

punisher çizgi romanlarını okuyan biri olarak hem karakterin hemde punisher ın nasıl o hale geldiğinin doğru şekilde aktarıldığını söyleyebilirim.. çünkü ilk filmdeki ailesinin infazı sahnesi çizgi romandakiyle alaksızdı.. burdaki tam olmuş..

action sahneleride çok iyi ve oldukça kanlı-gerçekçi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 17 Mart 2009; 16:53:53 >

• Darkopal'ın altyazısı çıktı.
  • Malesef ben filmi seyrettikten hemen sonra dvd sini kırıp çöpe attım ve hatta çöpü ateşe verdimBütün filmi kanla ve cıvık şlap şlup kan efekteleriyle doldurunca aksiyon filmi iyi yapılıyor sanan bir yönetmenin ve yapımcının eseri olduğunu düşünüyorum bu film için..

Bende birçok kahramanın zamanında çizgi romanlarını okudum ve birçoğunun çekilmiş filmlerini severek izledim arşivledim ama Batmanin bile daha önceki bol renkli çizgi film kıvamındaki uyarlamalarında bile bu filmde olandan daha fazla senaryo-kurgu konu bağlamı üzerinde çalışılmış kanaatindeyim..

Gece yarısından sonra atv de falan yayınlanan 3.-4.sınıf aksiyon filmlerinin biraz daha kanlı, kahramanın her yumruk vurduğunda kötü adamların kafasının delindiği 13-14 yaşındaki aksiyon delisi gençlerin izlemesi için yapılmış bir film!

Ya insan hiçmi konuya eğilmez?Senaryoya yada kurguya önem vermez?Figüranlar tutulmuş bol bol kan satın alınmş film çekilecek stüdyo bulunmuş ve action!

Bence seyredilesi bir film değil notumda 3.5/10

• Dün izledim filmi, güzel bir filmdi bol aksiyonlu ve kanlıydı.Filmin baslangıcı zaten yuh dedirtti bana.

Bazıları filme yok cok kanlı vahset filan demiş bazı sitelerde filan filmin konusu belli punisherdan bahsediyoruz.

Namluyu kapıdan sokup bombayı bırakması süperdi.

Filmdeki mekanlar çok iyiydi.

Pskopat kardeşlerde çok iyiydi akıl hastası james.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 9 Nisan 2009; 2:46:30 >

• İndiriyorum. İlk indirdiğim Prodji rip olacak bakalım
  • Film bitti.

Öncelikle, çok kısa olmuş, Jigsaw denen hıyarla Punisher arasındakiler anlatılıp bitirilmiş gibi . Ama çatışma sahneleri de güzeldi, bol bol kana yer verilmesi iyi olmuş. Ama sanırım bundan dolayı gişe başarısı yüksek olamamış . Fakat Punisher'ın cezası da kanlı oluyor. Film boyunca Punisher usta bir katil olarak gösterilmiş, bazı anlarda oha artık dedirtiyor. İlk işinde, yemek masasını bastığında ufff 20 Jack Bauer'ı işeyip de postalayacak gibiydi. Jigsaw'ın mekanını bastığındaki artislik falan. Ama adam dertli, karıyı çoluğu çocuğu kesmişler ben olsam ben de cezalandırırdım. Biraz fazla yapmacık olmuş kızının eşyalarına bakakalmalar, mezarda bakakalmalar bu kadar psikopat bir filme bu kadar duygusallık olmamış.

Bu arada film boyunca içimden şu New York'u gösterirken animasyonla da olsa bi Spider-Man'i görseydik, şöyle bir iki saniyeliğine ya da ne bileyim, Fantastic Four, Iron Man, Blade hadi olmadı Stan Lee gösterseydiniz, onu bile göremedik filmde, her filmde görürdük tontonu .

Sonuç olarak 7/10 alır benden film, fakat önerim şu ki, filmi 13 yaşından küçükler izlemesin hem de Spider-Man, Iron Man diye Marvel Universe'e merak salmış veletler! Darkopal bile uyarmış filmin başında, o derece şiddet var.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.