Şimdi Ara

Punisher: War Zone (2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. filmi izlemedim ama ramak kaldı.Niye sordun?ikinci filmle ilgili bir yargıda bulunmadım oyuncuyla ilgili yargıda bulundum.Sen ilk filmi dikkatle izledin mi?

Orjinalden alıntı: Gny*

Şu filmin alt yazısı bir türlü çıkmadı.
    Kimse çevirmiyor, ben çevireyim bari.

Çıktı...
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

2. filmi izlemedim ama ramak kaldı.Niye sordun?ikinci filmle ilgili bir yargıda bulunmadım oyuncuyla ilgili yargıda bulundum.Sen ilk filmi dikkatle izledin mi?

Evet İzledim.
    Ancak sen 2.filmi izlemediğin için İlk filme güzel diyorsun.
    2.Film salt aksiyon.
    Oyuncunun fiziği karizması 10 numara.Aksanı 10 numara.Tavsiye ederim.İzle,Sonra tartışalım.

Orjinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Şu filmin alt yazısı bir türlü çıkmadı.
    Kimse çevirmiyor, ben çevireyim bari.

Çıktı...

DP'de ki altyazı vasat düzeyde diyor.Darkopal çevirmeye başlamış bekleyeyim mi yoksa Dp'de ki Altyazı iyi mi?

İzleyen varsa Bilgi verirse sevinirim.
  • ilk filmden umarım nasibini almıştır.çünkü ilki iyi sayılırdı.yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi thomas jane çok yakışmıştı..bekleyip göreceğiz nasıl olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lpark -- 27 Şubat 2009; 18:50:46 >
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. M.Kemal ATATÜRK
  • quote:

Evet İzledim.
    Ancak sen 2.filmi izlemediğin için İlk filme güzel diyorsun.
    2.Film salt aksiyon.
    Oyuncunun fiziği karizması 10 numara.Aksanı 10 numara.Tavsiye ederim.İzle,Sonra tartışalım.

Ben 2. filme "vasat,iyi,kötü" gibi laflar etmedim,izlemediğim film hakkında kesin hükümlerde bulunmadım bulunmam da,ilk filmindeki oyuncunun çok iyi olduğunu söyleyen arkadaşı tasdikledim.Saf aksiyon demek mükemmel film demek değildir ama sıkmayacak filmdir.

Zaten benim lafım filme değil,filmdeki "esas oğlan" dediğimiz karakteri oynayan adamın değişmesine,filmin güzelliğine hiç şüphe yok ama thomas jane hakkını veriyordu keşke bunda da yer alsaymış.

İlk Filmdekini beğenmedim bende

adam araba yaptı bir sürü uğraştı bir kere kullanabildi..

neyse.
    bakalım bu nasılmış..1 saat 42 dakika sonra yazarım:)

valla film acayip haraketli balşıyor.genel olarak heyecanlı denebilir. ama çoook öyle ahım şahım 10 numara diyemem..sonda kötü adamın :) yaptığı şey acayip saçma geldi.. iyiydi seyrettirdi ama başlangıç çok süperdi laf yok..

yani silah punisher gibi birine verilirmi öyle birşey yapacağı belliydi...yok tek mermiymiş...neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidx64 -- 27 Şubat 2009; 2:43:53 >

• filmi bende yeni izledim.. az önce bitti..
    yorumlara geçersek ilk filmden daha iyi... işkence , ölüm sahneleri , çevre etkileşimi çok güzeldi..
    oyunu oynayan kişinin seveceği . izleyince tamam budur diyeceği bi film..
    punisher rolüne bu son filmdeki adamdan daha iyi biri olamazdı heralde dedim..
    bence gayet iyi yakışmış ..
    en azından popularite değil olması gereken karakter özelliklerinde bir oyuncu seçimi olmuş...

bide bu filmi nekadar sanatsal bağlamda değerlendirebiliriz ki... beklentilerimiz nedir ...
    önyargı ile film izlenmemeli... belli bir sitede sinema editörü iseniz çıkarıcak malzeme gerekmektedir.. ve isterseniz çıkarda..
    bazı sahneler tartışılmış özellikle .. mantık hataları gibi vs.
    sinema dünyasında tartışılması nekadar doğrudur bilemiyorum...
    bir marvel karakterinin hemde Punisher gibi birinin kendine has özellik ve ayrıcalıklarının olması gayet doğaldır(mermi , çelik yelek , pompalı dayanlıklık vs. gibi)
    yoksa filmin ortalarında yediği bir yumrukla köşeye çekilip .. banane banane demesi mi daha mantıklı olurdu...
    yönetmen ve marvel ile alakalıdır ki bu şekilde uygun görülmüştür... çünkü sizlerin ve bizlerin farketmesi , onların zaten farkında olduğudur..

karakter gaddarın kralı ... işkence , soğuk kanlılık , acımasız ve sorunlarını şiddetle çözen biri için filmde ''yeterli diyologlara'' sahipti...
    2 kere oyunu bitirmiş bir kere ilk filmi izlemiş biri olarak bu film beni gayet tatmin etti..
    tabiki film aksiyon filmidir .. oturup edebiyat değil adam parçalıyolar
    benim için keyifli saatlerdi.. nacizane yorumlarımda bu şekildedir..

iyi geceler.

• ilkini hiç beğenmemiştim ama 2. si harbi güzel olmuş. gönül rahatlığıyla isliyebilirsiniz

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Film bol aksiyonlu ve kanlı görünüyor.Fakat başroldeki adam pek role gitmemiş sanki daha iyi bir seçim yapılabilirdi.

evet
  • Az önce izledim mükemmeldi.
    Frank'i bu sefer daha iyi kurgulamışlar.
    Tam psikopat, gözünü kırpmadan herkesi vuran biri haline getirmişler. Olması gerekende buydu.
    Ayrıca bu sefer ki daha çok benzemiş.

Punisher: War Zone (2008)

• quote:

Az önce izledim mükemmeldi.
    Frank'i bu sefer daha iyi kurgulamışlar.
    Tam psikopat, gözünü kırpmadan herkesi vuran biri haline getirmişler. Olması gerekende buydu.
    Ayrıca bu sefer ki daha çok benzemiş.

Adamım sen anlıyorsun bu işten.

Şu adamıda beğenmiyorlar ya yuh diyorum başka birşey demiyorum.

• bu adam çok iyi gitmiş role. ilk filmdeki adam hiç uymuyordu. karisması bile sıfırdı. bu film güzel olmuş hakkaten

Orjinalden alıntı: REM1903
    Adamım sen anlıyorsun bu işten.

Şu adamıda beğenmiyorlar ya yuh diyorum başka birşey demiyorum.

Göz var nizam var. Hâlâ benzememiş diyenler varsa resme baksınlar.
    İlk filmde Punisher çok normal, duygusal, romantik biriydi. Ölüm sahneleri filan basitti. Bu filmde ise aman, aman...
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • İlk filmdeki adam adam değil. Farklı bir yaşam formu. Adamı göğsünden, sanırım 2 yerinden daha vuruyorsun. Adamı benzin istasyonuna koyup, komple patlatıyorsun. Adam sürükleniyor. Boğulmamayı ve kan kaybından ölmemeyi başarıyor. Nedense bi yanık izi de yok. Birkaç saat sonra, zencinin biri adamı buluyor ve diyor ki:

"Ben XYZ, seni iyileştiricem."

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

720p si de çıktı artık izlenebilir.

KAÇ GB/Sürümünü İndiriyosunuz aCABA

People are born free
    life chained forever NBC
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.