< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 29 Aralık 2014; 13:24:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 29 Aralık 2014; 13:24:36 > |
Şikayet et hocam, başıma geleni anlatıyım ben de müsadenle.
İşe başlayacağım yazı bekliyorum ha geldi ha gelecek yok, en sonunda dayanamadım gittim bakanlığa yazıyı eve göndermişler 15 gün önce, ki evde hergün biri var postayı bekliyoruz ailece. Ben işimi hallettim ama o sinirle oradan çıkıp doğru PTT genel müdürlüğüne gittim, şahıs sözde evi bulmuş zile basmış kimse yokmuş! Kapıya etiket yapıştırması gerekiyor taahhütlü yazı çünkü. Eve gittiğini kanıtlamak için de postacılar ya elektrik ya da su abone numarasını kayıt ederler, genel müdürlükte inceledik oraya bir numara karalamıs alakası yok bizim abone numaralarıyla. Şikayet ettik, hatta ordakiler de ilk şikayet eden siz değilsiniz falan dedi bu şahsı, ilgileneceklerini söylediler. 1 hafta sonra başka postacı gelmeye başladı, tekrar pttye gittim şahsın görev yerini değiştirmişler. Çok şükür işini düzgün yapan bir postacımız var artık. Şu ülkede herkes işini düzgün yapsa zaten bir çok şey aşılır :) |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 18 Aralık 2014; 16:02:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 18 Aralık 2014; 16:00:47 > |
|
|
|