Zotac 3060 Çizgilenme Sorunu
Arkadaşlar merhaba Zotac 3060 12gb ekran kartım var sistemimde arasıra oluşan çizgi-karalenme sorunu oluyor eski ekran kartımdada böyle sorun vardı şimdi yeni aldığım karttada böyle bir sorun var 650watt corsair power supply kullanıyorum sizce neden bu sorunu yaşıyorum.
Corsair Vs 450 Watt Power Supply
Merhabalar baslıktaki power supply ile Rtx 3060 kullanabilirmiyim bir sıkıntı cikarmi yardimci olurmusunuz islemcim intel 10100f
İnsan Evrimi
Merhaba arkadaslar nobel 2022 tıp ödülünü Svante Pääbo isim bir bilim adamı aldı bu bilim adamı insan evrimini konu almış ve yaklasik 70.000 bin yıl öncesi kemik kalıntılarından o donemdeki insanlarin DNA sifrelerini cözdüğünü iddia ediyor.. Sormak istedigim soru islam dinine yani dinimize gore insanlik tarihi Hz. Adem ile baslar ve ilk insan odur. Dünyanın ömrünün 7000 yıl olduğunu bildiren bir hadiste vardır. Bu konuda yorumunuzu merak ediyorum tesekkur ederim.
Bir Hepsiburada Klasiği
Öncelikle merhaba gecen yılın aralık ayında annem için Nokia 216 marka telefon aldım telefonun 6 ay içinde IMEI'si kopyalandı mesajı geldi 12.10.2020 tarihinde telefonu Hepsiburada'dan satin aldığım erk Toptan isimli mağazaya gönderdim. 19.11.2020 yani yaklaşık 35 gün oldu telefondan hiçbir haber yok. Hepsiburada'yı arıyorum istediğiniz yere başvurun bildiğinizi yapın gibi sözler söyleyip sorunun çözümüne yardımcı olmuyor. Hepsiburada'dan telefon alışverişi yaparken dikkat edelim arkadaslar ben sorun yasadim siz yasamayin baska bilindik firmalardan alisveris yapin herkese iyi gunler.
Türk Telekomla Yasadigim Sorun ?
Türknetin Hizmet Anlayışı !!!
|
Xbox 360 gameped ?
|
Galaxy J5 ?
|
Monitör tavsiyesi ?
Aclik kan sekeri degeri ?
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.016
İkinci El Bölümü Mesajları: 305
Konularının görüntülenme sayısı: 9.533 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 254 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware