Selam arkadaşlar yüksek lisans tezim için decentraland'a girmiş kişiler ile soru cevap şeklinde online görüşme yapıyorum. Son 3-4 kişi kaldı fakat malum bulmakta zorlanıyorum.
Eğer burada decentraland'a en az 1 kere bile girmiş kişiler varsa DM'den ulaşabilir mi?
Basic sorular çok kasıntı değil. Görüşme yapmak isteyenlere DM'den detayları aktaracağım.
Teşekkürler.
Instagram'da storylere bakarken gördüm sdn'de canlı yayın yapmışlar apple event için 40bin kişi izlemiş aynı anda şuan forum dh apple event youtube videosuna bakıyorum 10k izlenme toplamda, sdn kanalında ise 206k küsür izlenme var toplamda.
Maşallah adamlar başarıdan başarıya koşarken, kadrolarını gençleştirirken, sosyal medya dinamizmine süper bir şekilde ayak uydururken, sosyal medyayı bireysel ve sdn açısından çok iyi kullanırken ve kullanıcıları ile süper bir iletişim çalışması uygularken bizim foruma bakıyorum hala ilkel yöntemlerle uygulamaya kullanıcı toplamaya çalışıp üyeleri kaçırıyorlar.
sdn'de toplam 3937 instagram gönderisi varken 381k takipcisi var. Forum dh ise 668 gönderi ve 46,4k takipçi
sdn'de 1.35m youtube abonesi varken forum dh ise 304K abone. (Mesut Çevik'in kişisel kanalı sadece 194K)
Eskiden sadık kullanıcıları olan Türkiye'nin en saygın forumlarından biri olan forum dh nasıl bu hale geldi? Yanlış hatırlamıyorsam bir aralar alexa'da ilk 50deydi forum hatta ilk 30 falan da olabilir şimdi görmüyorum ilk 50 de
Geçenlerde konu açtım rahatsız edici 'uygulama ile aç' butonu kaldırılsın diye hiçbir şekilde ciddiye alınmadı göz göre göre üyelere rest çekiliyor.
Buyurun istatistikler burada https://forum.donanimhaber.com/stats.asp görüldüğü üzere %19.14 mesaj ortalaması ile konu dışı çekiyor başı buradan da üyeler yavaş yavaş vazgeçiyor, yıllara göre mesaj sayılarından görebilirsiniz.
Olay nedir? sebep ne? forum niye aşağı çekiliyor? Ne, nerede yanlış yapılıyor? gelin tartışalım.
|
|
Superonline bağlatacaklar DİKKAT!!!
|
Ekşi sözlükte üyeliği olan var mı?
|
|
Youtube Türkiyenin en samimi en değişik kanalı
|
Forum hk.
|
Forum hk.
|
Bizi birbirimizden ayırabilirler ama kalbimizden asla söküp atamazlar.
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 34.143
İkinci El Bölümü Mesajları: 225
Konularının görüntülenme sayısı: 15.386 (Bu ay: 383)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29.813 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic