Şimdi Ara

okyanus kolejleri hakkında bilgi sahibi olan varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
58.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oğlum seneye ilkokula başlayacak evimize yakın bir yere okyanus koleji açıldı. bu kurum hakkında bilgi sahibi olan varmı ? kimdir? nedir? egitimleri nasıldır? vs vs . nette pek bir bilgi bulamadım okul hakkında .
    son bir soru daha doğa koleji mi? okyanus koleji mi?

    herkese şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyma1972 -- 1 Mart 2013; 14:54:03 >



  • Fırtına Koleji de iyi bir seçim olabilir.
  • Ortaokulda 3 sene burslu olarak gitmiştim Güneşli şubesine ilk açıldığı zaman, özellikle ilk senesi çok iyiydi, Tabi şubesine göre ve kişiye göre değişir ama orası iyiydi gayet, şu an 475 puanla girdiğim bir lisedeyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetilki

    Ortaokulda 3 sene burslu olarak gitmiştim Güneşli şubesine ilk açıldığı zaman, özellikle ilk senesi çok iyiydi, Tabi şubesine göre ve kişiye göre değişir ama orası iyiydi gayet, şu an 475 puanla girdiğim bir lisedeyim :)

    yanıt için teşekkür ederim .
    bir kaç şey sormak istiyorum.yanıtlarsanız çok memnun olurum .benim doğada sevmediğim yönleri yazayım onlar okyanusta varmıydı
    çok fazla parti veriyor olunması , yılbaşı kutlaması yapılması ve çocuğa noel baba gibi bir saçmalığı anlatmaları 5 yaşındaki çocuklarla sevgililer günü kutlaması yapılması ve okulda çalışan personel ve öğretmenlerin biraz fazla açık saçık giyinmesi. bunlar benim doğadan soğumama neden oldu .
    okyanusta böyle seyler varmı?




  • keşke bu sorular cevaplanmış olsaydı benimde çok işime yarıyacaktı
  • benim bildiğim okyanus kolejide muhafazakardır. Gerçi bizim daha 2 senemiz var ama bizde araştırmaya başladık. Geçenlerde bir abimle muhabbet ediyorduk, ama bu abi çok laik o söylemişti "çocuğu okula yazdırmaya gittik, okulu dolaşıyoruz baktım kızlarla erkeleri ayrı havuzlara sokuyorlar ilk okul çağındaki çocuklar böyle ayrıştırılırmı?" falan diye, hemen ordan ayrılmışlar, bişey diyememiştim. Yani doğrudan bilmiyorum ama dolaylı olarak okyanus kolejinde noel baba, sevgililer günü vs kutlamalarının olacağını sanmıyorum. Bakarsınız çocuk bigün mekkenin fethini falan kutlamaya kalkar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MICROBE

    benim bildiğim okyanus kolejide muhafazakardır. Gerçi bizim daha 2 senemiz var ama bizde araştırmaya başladık. Geçenlerde bir abimle muhabbet ediyorduk, ama bu abi çok laik o söylemişti "çocuğu okula yazdırmaya gittik, okulu dolaşıyoruz baktım kızlarla erkeleri ayrı havuzlara sokuyorlar ilk okul çağındaki çocuklar böyle ayrıştırılırmı?" falan diye, hemen ordan ayrılmışlar, bişey diyememiştim. Yani doğrudan bilmiyorum ama dolaylı olarak okyanus kolejinde noel baba, sevgililer günü vs kutlamalarının olacağını sanmıyorum. Bakarsınız çocuk bigün mekkenin fethini falan kutlamaya kalkar :)

    çok teşekkür ederim bilgilendirme için , yarın bizde örüşmeye gideceğiz bakalım... benim için çok problem değil valla ayrı yüzmeleri ama hanım doğuş kolejindeki çalışanları kıskandı sanırım




  • muratmert M kullanıcısına yanıt
    gittiniz... gördünüz...
    öncesinde yazdınız, sordunuz...
    merak ettik, geldik, baktık... Hikayenin can alıcı noktaları ve sonucu yok... üzüldük...
    olumlu ve olumsuz görüşleriniz ile seçiminizi paylaşır mısınız?
  • doganbaris kullanıcısına yanıt
    merhabalar walla ne diyeyim hem ataşehir deki ile hemde sultanbeylideki ile gidip görüştük fiyat olarak ataşehir biraz daha pahalıydı... mesafe olarak bize biraz uzaktı çocuuğuda ana okuluna vereceğimiz için evemize daha yakın olan bilgiçağı kolejine yazdırdık hayırlısı olur inşallah sizin sormak istediğiniz birşey olursa öğrenmişsek elbette yardımcı olurum...kalın sağlıcakla
  • Hocam doğa kolejinde duyduklarınızda haklısınız. Açık seçiklik fazladır. Çok sevdiğim bir hocam da bu sene okyanus kolejine geçti. Kendisi okulun duruşundan memnun olduğunu söyledi. Hem eğitim açısından okyanus çok daha iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Vallah tek bildiğimilkokulunda Galatasaray Basketbol altyapısını toplayıp tamamına burs verdiler.İstanbul Turnuvasında bizi 132-25 yenmişlerdi.

    Bence gözlemlediğim en iyisi Bİlfen gibi duruyor.

    Ben size özel okul yerine iyi bir devlet okuluna yollayın 5.sınıfa kadar sonra özel okula geçirirsiniz.

    Bu arada ama 1-4 sınıfları arası çocuğunuza İngilizce dersi aldırırsanız sıkıntı yaşamazsınız.
  • ben 8 sene gittim okyanusa kesinlikle muhafakazar tek tavsiyem çocuğunuzu göndermeyin doğa koleji güzel seçim olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarp1260 S kullanıcısına yanıt
    muhafazakarlıktan kasıt nedir, benim kızım ilkokul 2.sınıfa gidecek. öğrenciye yansıyan nedir / ne olabilir noktasında takılıyorum en çok
    Doğanın gereksiz şafşataları hoşuma gitmiyor, muhafazakarlık olarak da benzer çizgide olduğunu düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Hocam Vallah tek bildiğimilkokulunda Galatasaray Basketbol altyapısını toplayıp tamamına burs verdiler.İstanbul Turnuvasında bizi 132-25 yenmişlerdi.

    Bence gözlemlediğim en iyisi Bİlfen gibi duruyor.

    Ben size özel okul yerine iyi bir devlet okuluna yollayın 5.sınıfa kadar sonra özel okula geçirirsiniz.

    Bu arada ama 1-4 sınıfları arası çocuğunuza İngilizce dersi aldırırsanız sıkıntı yaşamazsınız.

    teşekkürler ama bilfen in 1 senelik maliyetine okyanus/doğa gibi okullarda neredeyse ilk 4 seneyi bitiriyorsunuz :)
  • teşekkürler,pm atıyorum
  • Konuyu hortlatıyorum ama;
    Ozel okulları kapatma durumunda cemaatin okullarına okyanus koleji giriyor mu?bilen veya tahmini olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okyanus FETÖ ile direk irtibatlı gözükmesede özünde Nur camaatinin nesil kolundan gelmektedir ve FETÖ ye en yakın olan gruptur.Okyanus Koleji tabi dersane ve 15 temmuz olaylarından sonra hükümetin tarafında yer alarak kurtulmuştur.Yıllarca FETÖ nün sahibi olduğu NT mağazalarında yayınları 2. sırada satılmıştır.Şimdi dini cemaatler böyle ticarethaneler kurarak güçlenirseler yarın ne yapacaklarını bilemeyiz.Okulun yöneticisi Orhan Özbey FETÖ den devredilen DOĞA kolejinin kurucusudur.En iyisi X cemaatı yerine devlet okuluna verin çocuğunuzu.Yarın bir gün Fetö den kapanırsa şaşırmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.