< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 28 Şubat 2025; 11:38:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 28 Şubat 2025; 11:38:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eninde sonunda iş Almanya sistemine dönecek. Satın alım yapılırken ekstra depozito ücreti yansıtılacak (örneğin 3 TL). Makineye atınca da paranı geri alabileceksin. Almanya'da herkes bu şekilde şişelerini atıyor. Atılmayanları da sokaklarda toplayıp geçinenler var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
ŞİŞE işi çok iyi olacak.. cılgın malıyet var.. boşa gidiyor.. hiç degılse plastıklerı yıllardır toplayanlar var bedavaya bıle evde bırıktırıyordum markete goturuyordum cam atık personel gecen ne dese begenırsınız abı sen ugrasıyorsun da bız onları dırek çöpe atıyoruz zaten dedi.. olay görüntü yani |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
Kapitalistlerin genel kuralıdır, bir sistem işlerine gelmiyorsa, sistemi tıkayıp halka acı çektirip, sistemden şikayet ettirirler. Sonra da sizin için sistemi değiştirdik deyip, hem halkı kazıklarlar hem de alkış alırlar.
|
|