|
Selamun Aleyküm. Olayı en özet şekilde yazayım. Ben Ankarada yaşıyorum Samsunda birinden bi ürün aldım. Adama iş adresimi verdim malum günümüzün çoğu işte geçiyor. İş adresim adım soyadım. Verdiğim bilgiler bunlar. Kargo 1 gün sonra Ankara/Altındağ şubesine geliyor. O gün kargo gelmedi, dedim yarın gelir heralde ertesi sabah kargo takipden baktığımda kargom yanlış adres sebebi ile iade görünüyordu sistemde.. Altındağ şubesini 20 kez aradım açan yok. En yakın ptt ye gittim durumu anlattım adam dedi kargo samsun merkez şubeye geri gitmiş. Kargoyu yollayan kişiyi aradım dedim kardeşim adresi yanlış yazmış olabilir misin. Bana kargo paketinin üstünde yapıştırdıkları etiketin fotosunu attı. Adres doğru lakin verdiğim iş adresinin altında ev adresim de yazıyor. Soru şu ben sadece iş adresi verdiğim halde ev adresim neden etikette görünüyor ? Muhtemelen çift adres olduğu için adres hatası denildi. Samsun Merkez şubeyi aradım durumu anlattım, görevli kargo Samsun/Tekkeköy de dedi, yani kargonun ilk verildiği nokta. Satıcının gidip tekrar yönlendirme yapması lazım dedi. Satıcıyı aradım dedim durum bu. Tamam gidip yönlendiririm dedi. Gitmiş adama demişler kargo Samsun merkez ptt de burda değil. Adama dedim gözünü seveyim git al kargoyu yol paranı vs atacağım hesabına. İnsan evladı çıktı gitti Samsun merkez ptt ye. Orda da demişler ki kargo hala Ankarada.
|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
biraz ugrasarak cozersin
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı