Şimdi Ara

PTT Kargo Gönderi Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
28.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz olur diye PTT kargodan 102Gr kargo gönderdim İstanbul'dan Adana'ya. 16 Lira ücret tuttu. Gelen kutuda bana Çinden bedavaya geldi. Koskoca kolilerle 5-6 liraya gönderi yapanları gördüm. En uygun fiyata hangi kargodan gönderim yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • Kargonun 12 tl zaten açılış ücreti var. Eskiden bu kadar pahalı değildi o ayrı konu.

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

Yazık valla ya mektup kadar bişey gönderdim nerdeyse

Hocam 16 lira normal neden şaşırıyorsun ki.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ptt kargo hakkında
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanımda bir bayan koca koliyi 6 liraya gönderdi

Mesafeye göre farklılık gösterir. O bursaya gönderir sen adanaya gönderirsin.

Adanaya daha ucuz gönderebileceğin bir yöntem yok. Aynı zamanda adanaya ne göndersen 15 liradan aşağı göndermen zaten saçma.
    Ha cebinde 20 lira vardır 16 lira sana çok gelir senin açından doğrudur.
    Ama bu aralıkta göndereceğin birşeyin 15 20 lira olmasından daha doğal bir şey yok.
  • ben 2 sayfa a4 kağıdını ankaradan edirneye 15 liraya göndermiştim.

2 hafta önce İstanbul'dan Gebze'ye ayakkabı kutusu kadar gönderiye 16.80 TL istediler. Mesafeye göre hesapladıklarını sanmıyorum.

Ürünleri soktukları kategoriye de bağlı. Koli paket ve evrak ayrımı yapılıyor kargo işlemlerinde.

Yani kısaca size anlatmak istediğim istanbul-adana arasında birşey göndermenin 16 lira olması bence gayet iyi.
    Şükrediniz bu miktar fazla değil sizin gelir seviyeniz düşük hocam. YAnlış anlamayın sizi kötülemek için söylemiyorum ama bu böyle hepimiz için aynı.
  • Adam gayet hakli cinden 1 dolara birsey aldim cebimden 1 dolar disinda birsey cikmadi cin kendi zararina bir ihracati niye yapsin elde edicegi vergiden daha fazla para versin destek icin ? Birde adama fakir muamelesi yapmissiniz bence kargo ucretleri (kucuk paketler icin) sisiriliyor Şöyle izah ediyim bir ayakkabi kutusu 16 liraya yollaniyor diyelim ust uste konuldugunda 1 ayakkabi kutusu edicek 5 paket icin neden 80 lira maliyet cikiyor ?

_________Sakarya Üniversitesi ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK__________
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

Yanımda bir bayan koca koliyi 6 liraya gönderdi

Mesafeye göre farklılık gösterir. O bursaya gönderir sen adanaya gönderirsin.

Adanaya daha ucuz gönderebileceğin bir yöntem yok. Aynı zamanda adanaya ne göndersen 15 liradan aşağı göndermen zaten saçma.
    Ha cebinde 20 lira vardır 16 lira sana çok gelir senin açından doğrudur.
    Ama bu aralıkta göndereceğin birşeyin 15 20 lira olmasından daha doğal bir şey yok.

Hayır mesafeye göre değişmiyor diye biliyorum şubeye teslim açılış 11,75 kapıya teslim açılış 16,75 daha yeni gönderdim 6 tl ye gönderen varsa farklı bir durumdur veya anlaşmalı felandır

• Fiyat eleştirisine gelir düzeyi mukayesesi ile cevap vermek en hafif tabir ile eblehliktir. Bu resmen "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın," zihniyetinin hastalıklı bir tezahürü.

Bu tür kişiler ailesine, vatanına, dünyaya hayırlı bir iş yapmak istiyorlarsa kendilerini bir uçurumdan atarak geberip gitsinler, kaynakları israf etmesinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Fiyat eleştirisine gelir düzeyi mukayesesi ile cevap vermek en hafif tabir ile eblehliktir. Bu resmen "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın," zihniyetinin hastalıklı bir tezahürü.

Bu tür kişiler ailesine, vatanına, dünyaya hayırlı bir iş yapmak istiyorlarsa kendilerini bir uçurumdan atarak geberip gitsinler, kaynakları israf etmesinler.

Az ötede kumda oyna hadi abicim. Biz oraya kendimizi dahil etmişiz sen hala ona buna giydirme peşindesin. Sen daha kısa donla gezerken biz asgari ücrete çalışıyorduk boş yapma hadi doğru kumda oynamaya.

Gelir seviyem Allaha şükür düşük değil. Bu sorunun gelir giderlede ilgisi yok. Ben burada 16liralik bir gonderinin pahali oldugunu dile getiriyorum ki cogu arkadaslarla bana hak verdiler. Arkadaş 2 adet a4 kagidina o kadar ucretle gondermis. Sizce bunlar normal seyler mi?

Gelir seviyem Allaha şükür düşük değil. Bu sorunun gelir giderlede ilgisi yok. Ben burada 16liralik bir gonderinin pahali oldugunu dile getiriyorum ki cogu arkadaslarla bana hak verdiler. Arkadaş 2 adet a4 kagidina o kadar ucretle gondermis. Sizce bunlar normal seyler mi?

Evet hocam gayet normal. Bende çok sık gönderiyorum rakamlar normal bende bu şekilde gönderiyorum kaç defa arkadaşlarıma incir gönderdim sürekli istanbula evrak gönderiyorum. Kargoyu çok sık kullandığım için bana normal geliyor sanırım çok fazla kargo yada posta gönderisi yapmıyorsunuz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.