Yarbay
09 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
62 üye
Görüntülenme
Toplam: 829 (Bu ay: 11)
Gönderileri
Kadikoy den kalkan sabiha gokcen metrosunu kullanan oldu mu? İndikten ne kadar sonra havalimani giris kapisina ulasiyorsunuz cok mesafe var mi ?

Merhaba,

Oturduğum bölgede MEB e bağlı birkaç özel okul var. Haftaiçi her gün sabah 8 de yaklaşık yarım saat boyunca son ses müzik yayını yapılıyor ve ses hoparlorlerden dışarı veriliyor. Şunu belirtmek isterim kesinlikle sadece herhangi bir özel gün ( 23 nisan - öğretmenler günü vs) kutlaması için değil her gün yapılıyor. 1 sene içerisinde cimer üzerinden 6 defa milli eğitime şikayet ettim, ilçe milli eğitim uyardıklarını ifade etti ama umursamadan müzik yayınına devam edildi. Yayın yapıldığında polisi arıyorum gelip-arayıp uyarıyorlar fakat bir hafta sonra tekrar devam ediyor. Hukuki olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Sabah uykularımız ziyan oldu. 9 da uyanmam gerektiği halde sabah 8 bazen 07:30 da bu müzik sesiyle uyanmak zorunda kalıyoruz sonra da uyumak işkence. Camlar kapansa bile ses geliyor içeriye. Görüş ve önerilerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

2017 Ekimde giren kiracımızın 2022 ekim itibariyle 5 senesi doluyor. Kira değeri emsallerine göre çok düşük kaldığından kira tespit davası açmak istiyoruz. Bu konuyla lgili kısa birkaç sorum olacak

1) Tespit davası öncesi artış için ihtarname yollamak şart mı?

2)Bu ihtarname 2022 ekim ayından önce kiracıya ulaşacak şekilde mi yollanmalı yoksa 2022 ekim ayı içerisinde ulaşsa yeterli olur mu?

3)İhtarname ekim ayı içerisinde çekilmezse dava açılamıyor mu?

4)Dava hangi tarihler arasında açılabilir?

5)Yakın zamanda çıkan en fazla %25 zam yapılabileceğine ilişkin kanun mahkemenin kararını etkiler mi? Yani mahkeme bu kanunu referans gösterip %25 zamı uygun görüp devam edebilir mi yoksa süreç bizim gösterdiğimiz emsal örneklere göre mi işler?

Şimdiden teşekkürler.

Selamlar,

50 inchten küçük olmamak şartıyla F/P smart tv önerilerinize açığım. Fiyat olarak 12.000 TL yi geçmezse iyi olur. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Dostlar selamlar,

Haftada ortalama 10 km koşu yapıyorum. Ayağım 44-45 numara ve epey taraklı. Dar kalıp ayakkabı giyemiyorum bu yüzden.

Önerebileceğiniz marka model var mıdır? Decathlonda alttaki modelleri bulabildim. Şimdiden teşekkürler tavsiyeleriniz için.

www.decathlon.com.tr
Erkek Koşu Ayakkabısı Modelleri & Fiyatları | Decathlon
https://www.decathlon.com.tr/browse/c0-tum-sporlar/c1-kosu/c3-erkek-kosu-ayakkabilari/_/N-1blk75j

Selamlar,

Diyelim aracım park ettiğim bir yerde çizildi. Bunu kimin yaptığını tespit edebilmek için kendi alabileceğim önlemler var mı? Araca bu amaçla taktırabileceğim bir kamera var mı? Gerçi bu kamerayla dış cephedeki bi hasarı tespit etmek epey zor olur. Bu konuyla ilgili ne gibi önlemler alıyorsunuz veya alınabilir?

Yakın zamanda isviçreye Turistik vize başvurusu yapan oldu mu acaba? Vize alabildiniz mi yoksa red mi aldınız? İnternette okuduğum kadarıyla çok red alan olmuş. 3 yıldır bir bankada çalışıyorum Red yersem hem uçak hem de vize ücreti yanacağı için cesaret edemiyorum.

Selamlar dostlar. Birçok işyeri çalışanlarına ticket veriyor. Bu ticketler da online yemek siparişi veren sitelerin çoğunda geçmiyor. Geçenlerde ise güzel kampanyalarla da birleştirerek yüklenen ticketları daha verimli kullanabiliriz diye düşünüyorum. Ticket kullanılabilecek yemek sitelerini bu başlık altında listeleyebiliriz. Bildikleriniz varsa ilk mesaja ekleme yapacağım.

-Yemeksepeti

-Mopaş Online ( *200 TL ye kadar 8.99 TL, 200-400 TL arası 7.99 TL, 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde teslimat ücreti 4.99 TL dir.)

-Getir Yemek

Selamlar,

600 TL civarı bütçem var. Tavsiyelerinize açığım. Gördüğüm kadarıyla özelikl olarak çoğu saatin özellikler aşağı yukarı aynı( uyku kalitesi ölçümü, tansiyon ölçümü, spor hareketlerini izleme vs). Huawei band 6 ve mi band 6 nasıldır? Hangisini önerirsiniz veya önerebileceğiniz farklı marka model var mı? Şarjı uzun giderse daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler tavsiyeler için.

Girişte istedikleri covid testi vb önlemler sizce 2022 yazın akadar kalkar mı yoksa daha uzun süre böyle bu durum devam eder mi sizce?

Hakkında
Forum İmzası:
Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi
Forum İkinci El İmzası:
Referanslarıma profilimdeki referanslar bölümünden ulaşabilirsiniz. 2005 üyesi olduğumdan orada yazanların 3 katı kadar referansım mevcut aslında fakat o dönemde şimdiki referans sistemi yoktu.
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Vodafone
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.584
İkinci El Bölümü Mesajları: 380
Konularının görüntülenme sayısı: 1.273.412 (Bu ay: 2.997)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18.592 (Bu hafta: 6)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.