Şimdi Ara

PS3 ömrünü tamamladı mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
9.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne tamamlayacak ya daha oynanabilecek 100 oyun var (benim için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tonla oyun var. Nasıl bitsin ? Online oyun devrine tam uyum sağlamış bir cihaz, yeni teknolojiye oranla eskisine pukaka diyen için biter. Bkz yukarıdaki 3. msj kişisi.

Genellemeye gerek yok. Bitirmek isteyen bitirir ama bu konsol şuan peynir ekmek gibi satıyor. Millet Plus hizmetini tanıdıkça koşarak alıyor bu konsolu, en ekonomik çözüm Ps3 ve çekiyor insanları.
  • PS3 ÖLMEDİ ÖLMESİN :)) 1997 yılında oyun alemine sırasıyla ; Tetris - Atari - Sega - PS ( One ) - PS2 ve nihayetinde PS3le süren OYUN SERÜVENİM keyifle devam ediyor.
    2012 TEMMUZUNDA aldım PS3ü. Fırsat buldukça oynamaya çalışıyorum.

zevkle oynanacak epey bir oyun var adını burada anmadığım : ))

ya da durun anayım

* God of War başta olmak üzere
    * Assasian's Creed
    * Uncharted
    * Mortal Kombat 9

* Sleeping Dogs
    * COD , MOH vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FameFabre` -- 23 Mayıs 2013; 14:02:24 >

• Öldurmeye amma meraklisiniz benim daha ambalaji acilmamis oyunlarim duruyor plus oyunlari keza oyle tabi siz nesli fifa cod sandiginiz icin biter nasil oyunlar kacirdiginizdan haberiniz yok.

• bende kasım 2012 de aldım okadar çok oyun var ki oynancak ben ps4 slim çıkana kadar devam ederim..

aklıma gelen bitirdiklerim
    battlestorm
    vanquish
    infamous 2
    war of North
    gow1-2-3 ( 4 oynuyucam inş. )

bayada oynayıp bıraktığım var zamansızlık yüzünden
    batman
    lbp2
    motostorm
    cubix
    max pane 3
    the cave
    sleeping dogs
    v.s.
  • PS4 cıkınca sanki herkes direk ps4 alıcak,millet biraz bekler oturmasını o arada hala ps3 oynanır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

Benim için bitti , %90 10 haziranda herkez için biticek.

herkezde sendeki para yok
    hee vericeksen onlara alsınlar diye
    anlarım
  • Başlıkta bir hata var.PS2 olacaktı dimi o ?
  • Beyond two souls çıkmadan ps3 ömrünü benim için tamamlamamıştır.

• Biz öğrenciliği bitirip daha yeni iş bulduk ve ps3 ümüzü yeni aldık. Daha 2 oyun oynadım. Onca yıl ders vardı, mezun olup para kazanınca ps3 alıp başından kalkmayız diyordum şimdi de işten zaman bulamıyorum. Yakında da ps4 çıkacak. Kısacası biz daha yeni başladık ps3 e, arkadaş ömrünü tamamlamadı mı diye soruyor
  • Merak etmeyin 2017'ye kadar oyun çıkmaya devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeybiBeys

quote:

anlarım

PS3 ömrünü tamamladı mı?

• Bence Tamamlamadı.Ps4 çıktıktan sonra 1-2 sene daha rahat ömrü var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeybiBeys

quote:

anlarım

PS3 ömrünü tamamladı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Öldurmeye amma meraklisiniz benim daha ambalaji acilmamis oyunlarim duruyor plus oyunlari keza oyle tabi siz nesli fifa cod sandiginiz icin biter nasil oyunlar kacirdiginizdan haberiniz yok.

pes var bide
  • PS3 ömrü PSN'den koptuğu zaman biter.Zaten yavaşça koparmaya başlayacaklar yeni konsola teşvik etmek için.Bence en az 1 sene daha devam edecek sonra yavaşça online ortamından uzaklaştıracaklardır.
  • Tabikide tamamlandı ömrü hatta 2-3 yıl önce bitti ömrü 2-3 yıldır grafikler nerdeyse yerinde sayıyor ps 3'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 11 Temmuz 2013; 17:38:58 >
  • Doktor taze kanla canlı tutuyoruz dedi.
  • Ömrünü tamamlamakla konsola oyun/güncelleme çıkmaması arasında paralellik var mıdır? Yoksa ömrünü tamamladı demek sadece donanımsal bir ifade midir? Bunları bir ayrıştırmak lazım önce.
  • Arkadaşlar asıl Ps3 ün tam alınma zamanı Ps4 çıktığın nasıl olsa mutlaka bir eksiği olucak ve tam olarak oturmayacak ve 150 tl lik ps3 oyunlarını 50 tl ye alabiliceksiniz Ps3 teki binlerce oyunu bitirmek zaten mümkün değil O yüzden endişelenmeyin yeni oyun gelmese bile o binlerce oyunu bitirmek çok zor sonrada ps4 slim çıkıncaya kadar para biriktirip onu alırsınız yani Az kafayı kullanın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.