Yüzbaşı
30 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
144hz gaming monitorü monster notebookuma bağlamak istiyorum.bilgisayarda 1050ti ekran kartı var.mini display portu ve hdmi var.144hz almak mümkün müdür arkadaşlar? yardımınız gerekli
tekel perakende satış fiyatı 67 lira olan bir içkiyi 60 liraya aldım.acaba kaçak mıdır
ygs1 10k ygs2 8900 siralamalarim vardi lys mat sinavlarinda da 55-65 net arasi yapiyordum fakat sinavda heyecanlanip panikledim ve lysde 40 net yaptim.lys fizik 17d13y kimya 25d4y biyo 22d8y olarak lysyi kapattim siralamalarim 28-33bin arasi.iste sanssizlik diye buna derim.su an mezuna kalmayi dusunuyorum fakat bir daha boyle yaparsam ne yapacagimi bilemiyorum AYRICA tm-3te 7bin ve ts-1 1.2k ts-2 1.7k yaptim istanbul universitesi hukuk f ikinci ogretim yazmayi dusunuyorum.cok buyuk sanssizlik yasadim.batirdim.
eger benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz arkadaslar.cok uzgunum
(burada yazdigim sayilarin hepsi dogrudur.lutfen saygi gosterin ve fikirlerinizi belirtin.yardima ihtiyacim var)

birisi anlatırsa çok hayra geçer :))
fenden eksiklerim var hedefim +35 net yapmak :D tabiki sınava bu sene girmiyorum.hazır tatile girecekken bi fen konularını halledeyim diyorum.konuları çok ayrıntılı anlatan özellikle kimya ve fizik için kitap önerilerinizi bekliyorum.yarın ya da karne günü gidip alacağım. :D
ayrıca site falan da önerebilirsiniz bekliyorrrum
|x-2|^xkare-4=x-2 denklemini sağlayan farklı x tamsayı değerlerinin toplamı kaçtır?
(3)
squier ya da jay turser strat kasa gitar alacağım fakat jay turserda hss dizilimin de alternatifler arasında olduğunu gördüm.Sizin görüşünüz nedir 1 tane hampakır bana ne sunabilir ?
acaba bana satar mı yaş 17
Matematik dersinde konuları kitaplarımıza göre işlemiyoruz.Örneğin 2.dereceden denklemler konusunu işledikten sonra lys sorularını yapabilecek duruma geliyorum ama hoca her konuyu böyle detaylı işleyince bende unutkanlık ve zorlanma oluyor.sizce yaptığı doğru mu? Derste işleyeceğimiz konuya ön hazırlık yapmadan gidersem bir derste hayattan soğutuyor beni.zaten 8 ders mat var
16 yaşındayım 55-60 kilo arası gidip geliyorum.Buraya yazmadan önce spor salonuyla görüştüm fakat okul saatleri nedeniyle gidemiyorum.Evde neler yapabilirim ?program ve alet alabileceğim yerler ? tecrübelilerden yardım istiyorum.Herhangi bir link site görüş çok işime yarar.Teşekkürler

düzenleme:boyum 1.76
Hakkında
Meslek: Liseli
İlgi Alanları: kitaplar
Forum İmzası:
Amade kurallar çuvallar hepten varsa tonla paran
Hakkımda:
boh var sanki
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS3
LOL
Karthus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.689
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.809 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.