Şimdi Ara

PS3 ömrünü tamamladı mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
9.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus sayesinde zilyon tane klasik oyunu oynamaya devam ederiz... ps3 un halen uzuuuun bir ömrü var.. nereye baksam herkes ayni seyi söylüyor "ps3 ün klasik olmuş oyunlarını hala bitirmedim"

• Ps4 çıktı 1 yıl oldu ama ps3 te unc 3 rdr cod bo 1-2 farcry 3-4 sniper elite 3 the evil within blur fifa 15

• 2008'den beri ps3 oynuyorum. 2 cihaz eskittim. Şuan ps4'teyim. Bazen ps3 oyunlarını aradığım oluyor uncharted vs gibi.
  • tamamladı artık çıkarsa cod çıkar birde spor oyunları
  • Hayır tabikide şuan ps 4 o kadar iyi oyunlar ps3 ün şuan için 3 - 4 yılı var bence oyunlrıyla ve 3-4 yıl daha oyun çıkar bence
  • PS3 daha 3 yıl devam edicek dahada 1 yıl daha destek verseler 4 yıl devam eder yani bu PS3 e oyun çıkmaz diyenler PS4 alıp PS3ü özleyip millete PS3e oyun çıkmicak PS4e çıkıcak hepsi diye ağlayan tayfadır bence.
  • PS3 3-4 yil daha oynanir bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

PS3 3-4 yil daha oynanir bence...

naptın kardeşim 4 seneye ps5 duyurulur
  • Yeni bir ps3 kullanıcısı için oynanacak ve bitirelecek çok fazla oyun var. Ancak grafige ya da guncellige takilacaksiniz o halde Ps4 şart olmuştur sizin için. 2007de çıkmış olan bir Heavenly Sword bile türün hayranlarına güzel gelebiliyor mesela. Ya da 2011de çıkmış olan Uncharted 3 bu zamana kadar yasamadiginiz duyguları yaşamanıza sebebiyet verebiliyor. Veyahut Castlevania serisi sizleri gecmisin efsanevi ve gizemli yaratiklariyla bulusturabiliyor. Şu anda GT6 oynuyorum ve bu seride en çok bağlandığım GT2 yıllarına döndürdü beni diyebilirim. Yukarıda da bahsettigim gibi oynanip bitirelecek çok fazla oyun var ancak tüketim çağında yaşadığımız için çoğu oyun hakettiği ilgiyi malesef göremiyor belki de siz adını bile duymamis oluyorsunuz. Su anda bana cazip gelen tek oyun Assassins Creed Unity yeni nesilde ancak konsolu aldirtmaya yetecek bir oyun degil. Remastered olayini zaten soylemeye gerek bile yok. Iki tane aaa oyun alip arkasindan remastered havuzunda bogulmak isyemiyorum acikcasi Bu yuzden de yeni nesil için henüz erken olduğu gorusundeyim.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum.Tüketim çağında olduğumuz için bazı şeylerin değerini bilmeden yok ediyoruz.

Bad Company 2yi dört sene oldu galiba hem pcden başladım oynamaya hala hafta sonları xboxta birkaç maç atarım.Oynadığım süre zarfındada hiç sıkılmadım.Yeni nesilde bunun gibi oyun yok.
    Yada Cod 4 ün multiside efsaneydi.Oynadığım süre zarfında hiç sıkılmadım.Daha sonraki hiçbir Cod o zevki vermedi bana.
    Yada Dishonored,Bioshock,Black Ops senaryosunda zevkli shooterlerde yok yeni nesilde.

Yeni nesilde merak ettiğim sadece iki oyun var.The Division ve Quantum Break.Onlarda zaten daha çıkmadı.
    Şu an ps 3 bana ps4 den çok daha cazip geliyor her türlü.Grafiğe bakmayıp zevke baktığım için heralde.

• ben 2013 de almıştım konsulu, 2017 gibi atanırsam ps4'e geçerim artık. infamous 1'i aldım en son oynayamadım, berbat geldi her şeyiyle ama 2.oyun güzeldi. killzone 2-3,rdr, unc, the last of us, ace combat gibi kaliteli oyunlar var,hepsinide oynadım.artık oyun almam. plus'a ne verirlerse idare edicem ps4 alasıya kadar. yeni alcaksanız bence almayın

• ps4 oyunlarının fiyatları düşsün hele, o zaman alınır.Şuan her oyuna 180-200 tl verecek paranız varsa o ayrı
  • Su an ps3 um var ve ps4 almak istiyorum sizce ps3 un omru bittimi bittiyse ne kadara satmalıyım

• Ömrü bitmiş olabilir ancak benim için bitmedi. Oynamadığım yüzlerce, belki de binlerce oyun duruyor...
  • PS4'te var,PS3'te var ama PS3'te daha çok vakit geçiriyorum şu aralar.Arkadaşlarla ara sıra oyun oynamasak PS4'ü açmayacağım bile.
  • her zamanki gibi öğrenci olduğum için konsolun ömrü bitince alıyorum Ps2 psx Nintendo wii dede aynıları oldu. Yeni hiç mi oyun çıkmayacak konsola :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

PS4'te var,PS3'te var ama PS3'te daha çok vakit geçiriyorum şu aralar.Arkadaşlarla ara sıra oyun oynamasak PS4'ü açmayacağım bile.

Oyun kıtlığı olunca normal. Ben de arada ps3 takılıyorum. Belki daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

PS4'te var,PS3'te var ama PS3'te daha çok vakit geçiriyorum şu aralar.Arkadaşlarla ara sıra oyun oynamasak PS4'ü açmayacağım bile.

Kardeşim 14 gun daha bekleseydin daha anlamlı olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 4 Mayıs 2016; 1:34:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

Kardeşim 14 gun daha bekleseydin daha anlamlı olacaktı.

Evet ya. Yıldönümü yapacaktık ne güzel Hala oynuyorsunuzdur umarım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.