Şimdi Ara

PS3 ömrünü tamamladı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
9.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Resmi bir bilgimi var PS3 oyunlarını PS4 desteklemeyecek diye ?

PS2 oyunlarını PS3 destekliyordu diye biliyorum.

Resmi bilgi bluray şeklinde desteklemeyeceği yönünde, şu yeni cloud oyun oynatma firmasını aldı ya Sony o şekilde oynanacak. Bu nesilde PSN'den aldığın oyunlar PS4'e taşınmayacak.

Heh pasam eyvallah bilgi icin. Boyle bilgi verin canimi yiyin yahu mesaj yazmak icin mesaj yazmayin.

çok uzatma ağar ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır Ya.En az 1-2 senesi var...
  • Sadece ps4 duyurulduktan sonra ps3 e karşı hevesim kaçtı.4 çabucak çıksada alsam.Tv yi falan yenilesem diye düşünüyorum.
  • rahat 3 yıl gideri var :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iki yıldır ps4un cıkmasını beklıyorum , konsol öleli çok oldu..
    cod bo2 , ps3 codlarının en berbat grafıklerı sanırım...
    açık dunya oyunları aşırı kasıyor...
    2008de cıkan gta bıle ps3u kasarken baska soz soyleye gerek yok sanırım..
    ps4 geç oyun cıkarmazlar ps3 gıbı zaten watch dogs ve driver club gelicek ordan sonrası malum
  • ben alali daha 6 ay oldu.. biter mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps3 ü bence 2-3 yıl daha popülerligini korur çünki ps3 ün fiyatı düşmeye devam ediyor bence 2014 te 350 tl yi görür ve satışlar hız kesmez
  • 2-3 sene daha rahat var.Hiç olmadı ps4 çıkınca ps3 oyunları ucuzlar,oynayamadığımız oyunları oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: persi_ali

quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Arkadaşlar yıl sonu PS4 çıkacak. Elimizdeki konsollar ömrünü tamamladı mı? Bundan sonra oyun çıkacak mı?

Sony firması tüm konsollarına 10 yıl ömür biçer yani kesintisiz destek verir . Bundan yola çıkarak PS3 için 2 yıl daha güzel oyunlar çıkar 3.yılında artık defter kapanır.

Fifa 13 bile ps2'ye çıktığına göre daha desteği sürer

god of war 3 çıktımı ps3e fifa ile pesle olmaz bu iş ps4 çıktımı ps3ün işi biter

• 2013 artık son yılı. 2014 de uyku moduna geçer. 2015 de de fişi çekilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

2013 artık son yılı. 2014 de uyku moduna geçer. 2015 de de fişi çekilir.

Zannetmiyorum. 2016'yı bulur PSN desteğinin çekilmesi.
  • 3,5 senedir PS3 sahibiyim ve benim için ömrü halen tamamlanmadı. Hala oynamak istediğim onlarca oyun var.

Grafik takıntısı asla olmayan, sırf eğlence amaçlı oyun oynayan benim gibi biri için bu konsolun ömrü bitmez. Daha doğrusu hiç bir konsolun ömrü bitmez.
  • quote:

2018-2019'a kadar çıkmaya devam eder oyunları

:D sence öyle bir ihtimal var mı ? ps4 cıktıktan 6 ay sonra , yenı ps3 oyunlarını cok zor görüceksin.Büyük ihtimal ps3ün var ve kendını avutuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

:D sence öyle bir ihtimal var mı ? ps4 cıktıktan 6 ay sonra , yenı ps3 oyunlarını cok zor görüceksin.Büyük ihtimal ps3ün var ve kendını avutuyorsun.

Ne alaka PS4'ün en çok çıkmasını isteyen benim çünkü cihazım sarı ışık gördü PS2'de Fifa 13,PES 2013 bile hala çıkıyorsa o zaman ps3'tede daha uzun zaman oyunlar çıkmaya devam eder,bir bak bakalım 2010-2011'de ps2'ye çıkan oyunlara hiçte azımsanacak düzeyde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 17 Mart 2013; 3:14:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Arkadaşlar yıl sonu PS4 çıkacak. Elimizdeki konsollar ömrünü tamamladı mı? Bundan sonra oyun çıkacak mı?

Ps4 çıktıgında , fiyat uçuk olmadıgı için çok büyük kısım ps4 e geçicek bu ticari kısmı tabi.

Ps4 cıktıktan altı ay sonra , ps3 oyunlarını eskısı gibi beklemeyin.Ps3 ömrünü tamamladı bunu diyen Sony.

"Ps3 te yapabilceklerimiz sınırlıydı,Ps4 te bızı sınırlayan sadece hayal gücümüz" Sony bu mesajı verdıkten sonra ps3 ten yenılık , oyun vs beklenmez güncelleme belki gelebilir ama eskisi kadar sık değil , sorunlar , psn sorunları eskisinden çok daha yavaş fixlenicek.Zaten tarayacı kullanma işkence gibiydi.

Bu arada ömrünü tamamlamadı şukadar devam edicek , bukadar edicek diyen arkadaşların çoğunluğu , ps3ü var ve kendılerını avutuyorlar.Piyasa düşmeden elden çıkartın derim.Yada Güzel bir BDVD oynatıcıı olarka kullanabılırsınız.Gerçekler budur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

Ne alaka PS4'ün en çok çıkmasını isteyen benim çünkü cihazım sarı ışık gördü PS2'de Fifa 13,PES 2013 bile hala çıkıyorsa o zaman ps3'tede daha uzun zaman oyunlar çıkmaya devam eder

Ps4 çıktıktan 6 ay sonra yeni oyun çeşitliliği seyrekleşicek.Ve 1 yıl sonunda yenı oyunları görmek çok zor olucak.Bunu ben söylemıyorum bu arada Sony söylüyor.2018 e kadar ise imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

3,5 senedir PS3 sahibiyim ve benim için ömrü halen tamamlanmadı. Hala oynamak istediğim onlarca oyun var.

Grafik takıntısı asla olmayan, sırf eğlence amaçlı oyun oynayan benim gibi biri için bu konsolun ömrü bitmez. Daha doğrusu hiç bir konsolun ömrü bitmez.

sonuna kadar takılıyorum, yaklaşık 5 yıldır ps3 kullanıyorum ve benim için en az 2 yıl daha ömrü var. Zaten yeni konsol için beklediğim oyunlar gelmeden almam. Bu arada ps2'im iş yerimde ve fırsat buldukça halen battle city bile oynarım

• Mart 9 sonu itibariyle, Dünya (Yazılım ve Donanım) satışları :

PS3 öldü diyenlere gelsin..

Daha yeni başlıyor Sony

Dünya Yazılım (Oyun):

1: PS3 2,195,326 (+37%)
    2: X360 1,699,161 (+40%)
    3: PC 892,161 (+142%)
    4: 3DS 548,488 (-25%)
    5: Wii 537,910 (-8%)
    6: DS 327,402 (-3%)
    7: PSV 311,651 (+21%)
    8: PSP 192,390 (-3%)
    9: WiiU 74,772 (-2%)

Dünya Donanım (Konsol):

1: PS3 - 129,469 (-11%)
    2: 3DS - 127,264 (-15%)
    3: X360 - 87,367 (-6%)
    4: PSV - 83,825 (-0%)
    5: WiiU - 29,820 (-2%)
    6: PSP - 29,665 (+47%)
    7: Wii - 23,414 (-13%)
    8: DS - 19,954 (-20%)
  • Bence kesinlikle bitmez. Bir düşünsenize Ps3 çıktığı zamanlar Ps2'nin ömrü bitmişmiydi daha 2-3 yıl devam etti.
  • Valla The Last Guardian ve FF vs. XIII hala çıkamadığına göre bitti. PS4' e artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.