Şimdi Ara

PS3 ömrünü tamamladı mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
9.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_4

Valla The Last Guardian ve FF vs. XIII hala çıkamadığına göre bitti. PS4' e artık.

God of war 2, ps3 çıktıktan 4 ay sonra çıkmıştı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 24 Mart 2013; 21:01:05 >
  • Tamamlamadı ama kullanmasını beceremiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Valla The Last Guardian ve FF vs. XIII hala çıkamadığına göre bitti. PS4' e artık.

God of war 2, ps3 çıktıktan 4 ay sonra çıkmıştı ama

God of War 2 çıkana kadar iki Team Ico, iki tane de Gran Turismo çıkmıştı. Demek istediğim Sony bu nesilde oyun portföyünü yeterince genişletemedi.
    Ayrıca PS4 büyük ihtimalle geri uyumluluğu destekleyecektir. Olurda PS4 çıktıktan sonra çıkarsa bu oyunlar, alır onda oynarız.

• Fat kasa sevmiyorum. Ps4 Slim çıkana kadar devam
  • PS3'ün ömrü exclusive'ler hariç bitti. En son mass effect 3 oynayayım dedim. O kadar çok frame atlıyor ki oyun nerdeyse oynanmaz hale geliyor belirli bir zamandan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

God of War grafiklerinde ve akıcı hızda daha ne nice oyunlar çıkabilirdi. Hala PS3'ün maksimum gücünü kullandıklarından şüpheliyim. GTA 5'de dahil. Maksimum güçte fecii şeyler yaratabilirler.

şu "gücünü tam kullanmadılar." biraz saçma gibi. Ps2 olduğu gibi nice seneler oyun çıkmaya devam edecektir ancak her konsolun bir ömrü var maalesef. Ps3'ün yazılımsal eksiklikleri, biraz da Sony'den kaynaklı problemler ortadan kalkar ise bağımsız geliştiriciler de dahil olmak üzere yeni oyunlar çıkacaktır. Ancak Ps3'ten daha fazla beklentide olmamak lazım.

• Ps3`un omru coktaaaaan tamamlandi bitti gitti ama nedense hala kor topal yasatilmaya calisiliyor. En son, BF4, PS3 icin duyuruldu iste. Son model PCden alinma super bir trailer ile ama PS3`te bunun 10`da biri goruntu olmayacak tabi ki orasi ayri. :) Ama iste hala PS3 de PS3 demeye devam ediyor yapimcilar nedense.
  • Makineyi almak problem değil herkes alabilir yalnız ilk çıktığında oyunlar 250 tl civarı olur ve çeşitte çok az olacak sadece futbol oyunu alıp 1.5 yıl beklemektense zaten ps3- pc farkı diye bişey kalmadı aynı oyunlar çıkıyor exc. ler dışında makine iyice bi yaygınlaşıp oyun fiyatları biraz daha düşene kadar ps3 kullanmaya devam
  • Beyond Two Souls, Last Of Us ve GTA 5 çıkana kadar böyle bir şey söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

God of War grafiklerinde ve akıcı hızda daha ne nice oyunlar çıkabilirdi. Hala PS3'ün maksimum gücünü kullandıklarından şüpheliyim. GTA 5'de dahil. Maksimum güçte fecii şeyler yaratabilirler.

şu "gücünü tam kullanmadılar." biraz saçma gibi. Ps2 olduğu gibi nice seneler oyun çıkmaya devam edecektir ancak her konsolun bir ömrü var maalesef. Ps3'ün yazılımsal eksiklikleri, biraz da Sony'den kaynaklı problemler ortadan kalkar ise bağımsız geliştiriciler de dahil olmak üzere yeni oyunlar çıkacaktır. Ancak Ps3'ten daha fazla beklentide olmamak lazım.

Alakası yok arkadaşım, ps3ün gücü henüz tam olarak kullanılmadı, söz konusu şey cell..

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Alakası yok arkadaşım, ps3ün gücü henüz tam olarak kullanılmadı, söz konusu şey cell..

Hastasıyım şu Cell muhabbetinin.

• Yav he he, Emotion Engine'de tam olarak kullanılmadı zaten ps3'ün çıkmasına gerek yoktu
  • Tamamladı yada tamamlamadı ne farkeder ? Ben ps4ün slim modeli çıkana kadar almam aleti.İlk çıktığı gibi bence sizde almayın,teknolojik aletlerin her zaman ilk partisi bozuk yada arızalıdır,bu iphone 4 ilk cıktıgında da oldu ps3 ilk cıktıgında da oldu sarı ışık arızası olarak.Xboxta da 3 ışık arızası vardı hatırladıgım kadarıyla bunlar sonradan slim ve elite modeller ile son buldu.Ben herkese diyorum ilk cıktıgı gibi almayın diye ama alanlar olacak gene bizzat yaşadıklarını göreceğiz.Gelelim konumuza,bomba oyunlar yani the last of us,beyond two souls,watch dogs ve gta 5 çıkmadan ps3ün ömrünün biteceğini hiç sanmıyorum en azından benim için yani,daha tonla oynamadıgım oyun var.Zaten ps4 cıksa bile hemen oyun çıkmayacaktır,o yüzden sitem etmeye de gerek yok.Tabi pc den konsola geçenler afallayacaktır,grafik olarak göz aşinalıgı elbet yaşarlar ama bu aleti kutuya geri koymak kadar fark yaratmayacaktır,öyle yapan zaten niye alır konsolu orası ayrı mesele.Yani hiç mi youtube falan videosu izlenmeden alındı ? Böylesi pc fan ların bu kategoriye basmasına ayrıca tuhaf gözle bakıyorum.Abicim grafik istersen pc alırsın.Eğlence istersen ps3 alırsın.Haftasonu gelirdi çok iyi hatırlarım kıvrılırdım koltuguma alırdım kolu pes 2013 ümü atardım,battlefield 3 ümü atardım kardeşim dediğim adam ile.Şimdi bunu pc ile yapmaya kalksan binbir türlü zahmet,herşeyi geçtim konfor ayarlanır ama ben ilk multiplayer deneyimini ps3 te yaşadım arkadaşlar counter dan sonra.Pc de hile hurdadan geçilmiyor bildiğiniz gibi,ama ps3 te öyle birşey yok bu yüzden ps3 diyorum gidiyorum.Pc nin bendeki yeri çok ayrıdır,microsoft flight simulator oynadıgım günler aklıma geldi şimdi peh

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

ps3 sonları oynuyor artık ama merak edilen şu olmalı bence

mevcut plus üyeliği, network sistemi ve serverlar ne olacak, tüm oyunlar desteklerini gerimi çekecekler

benım merak ettigim de bu yenı oyun cıksın cıkmasın oynamadıgım bir cok oyun ve hala oynadıgım online platformlu oyunlar var ps4 cıkınca oline oynayabilecekmiyiz serverlar nekadar açık kalır ??pes fifa gibi oyunlar ps4 cıkıncada cıkar tamamda biz bunları online oynayabilecek miyiz ???

• Kesinlikle ps4 çıkınca ölecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Menemen

quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

Daha iki üç hafta oldu alali iki tane demo oyun oynadım kutusuna koydum ömrü bitti bence.Hatta satış ilani bile acmayi dusunuyorum pcden sonra bir turlu alisamadim

Haklısınız.

Sende kutudaysa ben alabilirim hocam..kaç fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en az 1, max. 2 senesi var ( Fifa, Pes gibi oyunları saymazsak ) ondan sonra ps4'e geçmek lazım
  • Abartısız 2015 sonuna kadar bitmez satışları ps2 gibi devam ettikçe eder hatta fiyat düşse bir tane daha almayı düşünüyorum
  • Benim için bitti , %90 10 haziranda herkez için biticek.
  • Midem bulaniyor artik boyle konulari gordukce

Beyond two souls
    Last of us arifesindeyken..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.