Şimdi Ara

PS3 ömrünü tamamladı mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
4
Favori
9.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nona1

Arkadaşlar asıl Ps3 ün tam alınma zamanı Ps4 çıktığın nasıl olsa mutlaka bir eksiği olucak ve tam olarak oturmayacak ve 150 tl lik ps3 oyunlarını 50 tl ye alabiliceksiniz Ps3 teki binlerce oyunu bitirmek zaten mümkün değil O yüzden endişelenmeyin yeni oyun gelmese bile o binlerce oyunu bitirmek çok zor sonrada ps4 slim çıkıncaya kadar para biriktirip onu alırsınız yani Az kafayı kullanın

aynı fikirdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki geniş oyun yelpazesinden ne kadarının size hitap ettiğide önemli bir durum. Ayrıca 1 sene içerisinde online oyuncu kitlesi yavaş yavaş ps4 platformuna doğru kaymaya başlayacaktır. Maksat zaman geçirmek ve eğlenmek olduğundan ps3 alınıp son derece kaliteli olan exc. oyunları oynanır. Fakat ps3 beni ilgilendirmiyor, ben güncel oyunları takip etmek istiyorum diyorsanız ps3 sizin için ölü bir konsol anlamına gelir. O zaman ps4 almak mantıklı olandır. Önünümüzdeki 1 sene daha ps3 için kaliteli oyun görebileceğiz. Bu ps1 içinde ps2 içinde böyleydi. Telefona bile 2000 tl verilen bir yerde ortalama 7-8 sene kullanacağınız bir konsol için 1500tl vermek bence çokta abes bir durum değil. Zaten konsol kullanıcılarını korkutan konsola verilen paradan ziyade oyunların uçuk kaçık fiyatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Tabiki geniş oyun yelpazesinden ne kadarının size hitap ettiğide önemli bir durum. Ayrıca 1 sene içerisinde online oyuncu kitlesi yavaş yavaş ps4 platformuna doğru kaymaya başlayacaktır. Maksat zaman geçirmek ve eğlenmek olduğundan ps3 alınıp son derece kaliteli olan exc. oyunları oynanır. Fakat ps3 beni ilgilendirmiyor, ben güncel oyunları takip etmek istiyorum diyorsanız ps3 sizin için ölü bir konsol anlamına gelir. O zaman ps4 almak mantıklı olandır. Önünümüzdeki 1 sene daha ps3 için kaliteli oyun görebileceğiz. Bu ps1 içinde ps2 içinde böyleydi. Telefona bile 2000 tl verilen bir yerde ortalama 7-8 sene kullanacağınız bir konsol için 1500tl vermek bence çokta abes bir durum değil. Zaten konsol kullanıcılarını korkutan konsola verilen paradan ziyade oyunların uçuk kaçık fiyatları.

Kesinlikle haklısınız. Daha yeni ps3 alan birisi olarak söylüyorum. Öncelerinde xbox1 ve xbox360 kullandım. ps1 ve ps2 ile başlamıştım. satarken bile neden sattığımı bilmeden sattım.

Dediğiniz kavram kişiden kişiye göre değişir. Ben xboxun bütün exc. oyunlarını oynadım ve güncel olmak için değil zevk almak için. Güncellikte önem verdiğim bir tek fifa serisi var. Haricinde yeni exc. oyunları tatmak istiyorum. Oynanmamış oyun yeni oyundur bana göre. Ve bu konsolu öldürmez.

• Ps3 alinir exc.leri tek tek edinilip sindire sindire oynanir ara sira multi atilir...bunlari yapmak zaten cok kasılmassa 1.5-2 sene alir. O zamana da hem ps4 oturmus olur yuksek ihtimal slim kasada cikmis olur. Alinip yeni neslin keyfi surulmeye baslanir. En azindan benim planim bu sekilde 6 aydir ps3 sahibiyim tum exc. Ve iyi oyunlari sindire sindire oynuyorum. Hele hel 4 kisiyle little big planet zevki daha uzun yillar gider...

• Castlevania LoS 2
    Beyond: Two Souls
    GTA V
    Puppeteer
    Evet evet tamamladı.
  • Biraz kişiden kişiye göre değişir gibi geliyor. Çünkü tüm exc.leri, güncel oyunları sömürmüş olan birisi için bitmiştir bence. Ama benim gibi daha oynamadığı yüzlerce oyunu olanlar için daha yaşar.
  • Ne açıdan sorduğunla alakalı bir durum bu.

Öncelikle sistem olarak xbox 360 da ps 3 de ömrünü doldurdu. Oyun olarak soruyorsan gta 5, beyond two souls, gt 6 gibi oyunlar mevcut ve ben hali hazırdaki grafiklerle 1 yıl daha oyun oynayabilirim.

Yeni nesil için çok aceleci değilim.

• Ben daha 2-3 yıl bu sistemler de oyun oynayabilirim, daha dün 2008'in oyunu GTA 4'ü bir defa daha bitirdim. O yılın oyununu hala oynayabiliyorsam bu konsolla ben gözü kapalı 3 yıl daha giderim. Bir de PS3 ile oynuyor olabilmek, yeni nesil konsollarla oynayamam anlamına gelmemeli. Her iki nesil de bir arada paşalar gibi gider, gideri var çünkü.
  • umarim tamamlamamistir..
    ps4 bir sekilde alinir belki ama oyun olayi sıkinti olacak.yeni oyunlar sadece 4 icin cikarsa bu cok kotu olur
    psn olayi bilmiyorum ayni olacak mi ? eger yeni oyunlar 3 icin cikarsa iyi.diyelim adam ps4 aldi ama butcesinden dolayi 4 icin oyun alamiyor ayni oyunun 3 versiyonunu alacak onu oynayacak bir sure..

ama yeni oyunlardan uncharted 4 sadece ps4 icin cikiyormus ..eger boyle olursa ps3 olu yatirim oluyor.yine alirim ps3 oyunlarini oynarim ama ps3 almam sanirim boyle olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Kasım 2013; 13:40:14 >
  • 500 TL verip bu zamanda PS3 alıyor isem; demek ki ömrü tükenmemiştir..
  • 1 haftası kaldı. O günden sonra eski nesil sayılacak. Bence bu bitişin göstergesi. Herkese göre bu gösterge değişebilir.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Daha fazla bile alır.

Şöyle diyeyim ben; hala dahan ps2'ye pes,fifa vs. çıkıyor. Aynı grafik ve oynanabilirlik ama olsun çıkıyor.PS3 gibi bir platforma her sene oyun ıkacağı gibi grafikleri gelişerek ve oyun içi oynanış değişerek çıkacaktır. PS4 ile 3 arasında büyük 2 ile 3 kadar uçurum olmayacağından ben 3'ümü 3-4 yıl daha rahat kafayla çatır çatır oynayacam arkadaş.
  • PS1 2 bile tamamlamadi cunku her konsol da efsane oyunlar var.

Mesela PS1 den Crash hala oynarim.
    Ps2 den Gow Dmc Mgs var.

Ps3 den Uncharted Killzone Gta 5 Gow Last Of us vs var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 ile tamamladı bence..

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    hocam nostalji yapmak ayrı şey güncel çıkan oyunlar ayrı şey,burada bahsedilen ps3'e ne kadar süreyle daha oyun çıkacağı.Yoksa keyif alıyorsan 70'li yıllarda çıkmış oyunları bile oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

hocam nostalji yapmak ayrı şey güncel çıkan oyunlar ayrı şey,burada bahsedilen ps3'e ne kadar süreyle daha oyun çıkacağı.Yoksa keyif alıyorsan 70'li yıllarda çıkmış oyunları bile oynayabilirsin

Olayi anladim tabi ama hani omrunu tamamladi olayi donunce boyle birsey yazmak istedim yani konsollarin omru bitmez yani.

Güncelligini 1 en fazla 2 sene korur Sony dende zor exc gelir.

Ps3 artik zor oynatiyor yeni motor yapilmis oyunları artik zaten rafa kaldırma zamani geldi yani multi platformlarda sürünuyor.

The Witcher 3 efsaneside gelmiyor sahsen.

• Ramboyu oynayacaktik ps3'te. Mubarek nasil bir oyunsa yapimi tamamlanmadi bir turlu. TemiZ 2-3 yil daha oynanir Ps3.

• Nereye tamamladı? Daha GT6 oynayacağız en az 6 ay, The Last of Us DLC geliyor, Plus'da beleş oyunlar var. 2014 sonlarına doğru PS4 alırım ama PS3'ü de satmam.
  • GT6'yı heyecanla bekliyoruz.. Demek ki tamamlamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 19 Kasım 2013; 16:35:14 >
  • Hala ps2de ico,final fantasy,mgs gibi şaheserleri oynamaya devam eden biri icin böyle bir olay söz konusu degildir :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.