Şimdi Ara

Protein Bar tarifi - 20 gram protein - videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sizinle protein bar tarifimi verdiğim videomu paylaşıyorum.Henüz youtube'da çok yeniyim, alacağım feedbacklere göre tariflere devam edeceğim.
    Yapan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
    Afiyet olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=-1K0T9I8o74

• eline sağlık kardeşim, denicem yazarım yorumumu

Ayrıca Karb oranıda baya vardır

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim, sorunu cevaplıyorum hemen.
    20 gram porsiyon başı gelen protein, bu malzemelerle 6 porsiyon çıkıyor.İçindeki karbonhidratın büyük kısmı yulaftan geliyor ki bu da vücut geliştirmecilerin istediği kaliteli karbonhidratlardandır.Ekstra yağ koymuyoruz yalnızca fıstık ezmesinden gelen yağı içeriyor ve bu yağ da yine ihtiyacımız olan yağdır.Piyasada satılan protein barlara kıyasla ben hem daha sağlıklı hem de daha faydalı gördüğüm için bu şekilde yapıp tüketiyorum, tavsiye ederim.
  • Ayrıca video açıklamasına da porsiyon sayısını ekledim, uyarın için teşekkürler
  • yaptığın iş güzel video çekmişsin emeğine diyecek bişeyim yok fakat bunları kilo problemi olanlar için tavsiye etmiyorum süt ve fıstık ezmesi özellikle alınmaması gerekir bunun yerine kahvaltıda yumurta kırıp yeseniz öğlende whey alsanız daha iyi gerek yok yani protein barlarına ama isteyen istediği gibi yapabilir sahsi fikrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumun için teşekkür ederim.Videoda besin değerlerini de ekleyecektim sonuna unutmuşum, ekleyeceğim.Herkes kalori ihtiyacına göre yapar veya yapmaz.Başka tariflerim de olacak düşük kalorili yemek tarifleri vesaire.Protein bar tarifimde daha çok kas kütlesi kazanmak isteyenlere yönelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umomanemre

Yorumun için teşekkür ederim.Videoda besin değerlerini de ekleyecektim sonuna unutmuşum, ekleyeceğim.Herkes kalori ihtiyacına göre yapar veya yapmaz.Başka tariflerim de olacak düşük kalorili yemek tarifleri vesaire.Protein bar tarifimde daha çok kas kütlesi kazanmak isteyenlere yönelik.

özellikle benim gibi karın kası olan aslında zayıfta olan ancak karın kasını çıkaramayanlara yönelik tarif yaparsan sevinirim :D beslenme olur yemek olur malum su içsek yarıyor bize .
  • Tamamdır, önerini dikkate alacağım
  • Hocam tam yumurta kullansak olur mu ? Birde ürün kaç gün yenir kıvamda olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umomanemre

Tam yumurta yağından dolayı kullanmadım ama kilo sorunun yoksa kullanabilirsin tabii.3-4 gün içinde bitiriyorum ben kıvamında bir değişme olmuyor

Tamamdır teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.