< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0YAN -- 25 Kasım 2014; 19:47:52 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Chinatown, Buckhingam Palace, Stables Market, Horse Guards, Trafalgar, Hyde Park ve adını hatırlayamadıklarım.Şehrin merkezinde 30 pound karşılığında size şehri gezdiren tur firmaları var, 2 katlı otobüslere atlayıp tüm şehri geziyorsunuz ve bu otobüsler belirli noktalarda mola veriyor yani sürekli otobüsün içinde olmuyorsunuz.Bir diğer yol ise ayaklarınıza güveniyorsanız tabanvay :) İlk gidişimizde 3 arkadaş bu yolu tercih etmiştik, pişman olduk paranıza kıyın, pişman olmayın.Ufak bir bilgi vereyim, İngilterede Burger King, Mc Donalds'dan daha pahalı, asla BK'yı tercih etmeyin, ayrıca Londra'da sadece benim gördüğüm 30'dan fazla Mc Donalds var, genelde içeride 60-70 kişilik sıra oluyor, asla sırayı yarıp öne geçmeyin, İngilizler bu konuda çok kuralcılar ve haklarını yedirmiyorlar.Londra'ya gidecekseniz öncelikle bir harita edinin, haritanız yoksa sora sora bağdat bulunur her bulduğunuz polise sorabilirsiniz.Türk polisiyle karıştırmayın, İngiliz polisleri çok cana yakın ve sıcakkanlılar, bir o kadar da saygılılar.Başıma gelen bir olayı anlatayım, fotoğraf çekmeye çalışıyorum, binayı kadraja alayım diyerekten yavaş yavaş geri adım atıyorum arkamda polis varmış meğersem, adamın ayağına bastım, polisin tepkisi "sorry sir" oldu.Onlar size karşı çok nazik olacaklar, siz de aynı şekilde karşılık verin.Kaldığımız yerden devam edelim, Londra'ya ayak bastığınız anda (büyük ihtimal tren ile gideceksiniz) sizi görkemli London Eye karşılayacak, onun Londra'nın muhteşemliklerinden yalnızca biri olduğunu bilin ve heyecanınızı diğerlerine de saklayın

Ben önümüzdeki ay temelli Belçikaya yerleşiyorum, okul bitince de İngilterede yaşayacağım. Rehberliğin için teşekkürler gezmek için gidilesi bir yer fakat fazla sakin ve daha önümüzde 7-8 sene daha olduğuna göre eğlenmek lazım sahil kenarları daha iyi bir seçim sosyal ve genç kesime fakat asosyalseniz sahil kesimlerine gitmeyi denemeyin, zaten gidecek cesaretiniz olmaz gibi

Hızlı