Şimdi Ara

1 kg tavuk mu yoksa 1 kg protein tozu mu daha ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hesaplıyım dedim proteinini , gramını ve fiyatını, matematiğim çok kötü hesaplarken beynim yandı 😁. En son tavuk daha uyguna geliyor dedim bilmem doğru mu?

Tavuk bonfileyi hesapladım ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 28 Nisan 2025; 6:30:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavuk her turlu daha karli 1 kg protein tozu fiyatina 7 8 kilo tavuk alirsin ve totalde alacagin protein miktari tavukta nerdeyse 2 kati

• 225 tl piliç bonfile kilosu
    100 gr tavuk etinde 25gr protein var. Yani 1kg piliç bonfilede 250 gr protein var.

Orta üst kalite 2270 gr muscletech Nitro-Tech %100 Whey Gold Protein 3800 TL. 1 servisinde (1 ölçek 32gr) 24 gr protein içeriyor. Ve 70 servis çıkıyor.

3800 tl değerindeki 2270 gr protein tozu 1680gr protein içeriyor.

3800 tl değerindeki 16,88 kg piliç ızgarada ise 4222 gram protein var

Yani piyasadaki en en en ucuz protein tozunu da alsan(ki ucuzların değerlerine inanmıyorum) yine de tavuk protein değeri olarak kat kat üstün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Hocam 225 tavuk bonfile ne pahali 180 e aliyorum ben

• Donkishoot D kullanıcısına yanıt
    Hocam rastgele baktım netten. Şokdaki orta bir marka bu fiyat çıktı ne bileyim. Ne farkeder yani. Aşağı yukarı denilen anlaşıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bende tavuk ucuza geliyor sonucuna varmıştım ama emin değildim.

Bimden alıyorum 200 civarıydı tavuk bonfile

• 100 gr tavuk göğüsünde aşağı yukarı 1 ölçek protein tozu kadar protein var. 100 gr tavuk göğüsü 18 tl. protein tozu ölçeği uygun fiyatlılarda aşağı yukarı 40 tl. Ana odağın fiyatsa evet tavuk daha ucuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.