arkadaşlar öncelikle kusuruma bakmayın.. biraz problemlerden dolayı kulüp işiyle ilgilenmiyomuş gibi göründüm.. bunu fırsat bilen bazı arkadaşlar kulübün öldüğünü filan söylemişler.. ama gerçek şu ki bunun yanısıra klube katılmak isteyen burada ister fikir versin ister paylaşım yapsın ister de forumdaki arkadaşların bilgilerinden yararlanmak isteyen birçok arkadaş var..
arkadaşlar bence bilgi verilmez, alınır.. yani forumdaki herkes elektronikle ya üniversite ya hobi ya da profesyonel olarak içiçe.. sonuçta tek bi ortak noktamız var o da elektronik.. bu yüzden lütfen lütfen bu kulübe hepimiz sahip çıkalım..
son mesajlardan sonra klubün üye listesi aşağıdaır.. eğer kulube katılmak istiyosanız lütfen bu başlık altında kulübe katılmayı istediğinize dair bir mesaj atınız.. eğer aşağıdaki listede isminiz yoksa bana pm atınız..
not: klube üye olanların imzalarına klubün imzasını eklemesi rica olunur.. şu an kesin bişey yok ama en kısa zamanda yeni fikirlerle çok güzel bi imza bulunacağına eminim..
kulube herkes istediği gibi katkıda bulunabilir.. herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır..
hocam gece olduğu için kimseden destek alamadım.. en geç yarın akşama kadar güzel bir imzayla dönücez.. ama bu sayfa klubün sayfası olacak zaten de imza linklerini veremiyorum.. üstte yazmaya çalıştım ama imzamdaki gibi çıktı.. sorunu en kısa zamanda düzelticem hocam.. katıldığınız için çok teşekkür ederim..
taka8604 sende artık bi DH elektronik klubü üyesisin.. paylaşmak istediğin bilgiler varsa buradan paylaşabilirsin.. amaç buradaki arkadaşları bir çatı altında toplamaktı.. katıldığın için çok teşekkür ederim..
taka8604 sende artık bi DH elektronik klubü üyesisin.. paylaşmak istediğin bilgiler varsa buradan paylaşabilirsin.. amaç buradaki arkadaşları bir çatı altında toplamaktı.. katıldığın için çok teşekkür ederim..