Şimdi Ara

Paypal Ödemesine Çözüm (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
14
Favori
25.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

pardon birader. nasıl bir akla cevap vermeye çalıştığımı fark etmemişim. akıntıya çekilen kürek kadar lafımız olur ancak. size mutluluklar dilerim.

Konu teröre bağlanmışsa artık zorlama hocam. Laf anlatamazsın. Birazdan paralel falan da olursun üsteleme
    İNTEL İ3-3220 -- 4 GB RAM -- ATİ RADEON HD 5850 -- AEROCOOL M40 -- BENQ 28 EL2870U -- LG LAS 450 -- XBOX ONE X -- FiiO X3 II -- MEİZU HD50 -- KZ ZS6 ---===HUAWEİ MATE 9 PRO===---
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    zaten ya terörist ya paralel olanlar hükümetin icraatlarını eleştiriyor gibi saçma sapan bir algı operasyonu yapılıyor . bütün dünyada en normal olan , seçimle iktidara gelen iktidar partisinin yanlışlarını eleştirebilme özgürlüğüne bile tahammülü olmayan maaşlı trol kaynıyor ortalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Temmuz 2016; 13:51:53 >

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

zaten ya terörist ya paralel olanlar hükümetin icraatlarını eleştiriyor gibi saçma sapan bir algı operasyonu yapılıyor . bütün dünyada en normal olan , seçimle iktidara gelen iktidar partisinin yanlışlarını eleştirebilme özgürlüğüne bile tahammülü olmayan maaşlı trol kaynıyor ortalık.

Doğru söze ne denir. +1

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

yasa dışı bütün para akımı durmalı cidden çin den her türlü çer çöp alıp ülkeyi çöplüğe çevirmenin manası da yok

hem yasadışı deyip hemde ülkeye giren paranın sorgulanmasını ve vergilenmesini ortadan kaldıran hükümetin icraatına karşı dönmekte zorlanan trolle karşılaşmış bulunmaktayız
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Böylelerini görünce kendimi tutamıyorum maalesef

• altı üstü bir fotoğraf makinası alacağım öyle profosyonelde değil he nikon s6900 atmadığım takla kalmadı kullanabilen varmı paypalı?gürcistan yolu dışında...
  • Yurtdışı adresiyle vs. hesap açıp Türkiye kartınızı eklemek çok riskli. Yıllardır kullandığım Amerika hesabımda vergi numaram, Amerika banka hesabım, Amerika kredi kartım, Amerika adresim ve telefon numaram kayıtlı olmasına rağmen ortada hiçbir sebep yokken hesaba hold koyabiliyorlar. Ve bunları kaldırmak için çok detaylı belgeler istiyorlar. Mesela hesabım şu anda kilitli ve açmak için istedikleri belgelerin haddi hesabı yok. Özellikle hesaba para girişi yapıyorsanız kesinlikle fake adresle hesap açmaya çalışmayın. Hesaptaki bütün paranın üzerine çökebilirler.

kullanan yok mu aramızda
  • bundan sonra alışveriş yapmak isteyenler için tek çare amerikadan iste gibi aracı siteler yada aracı kişiler olacak. Forumdan yurtdışında yaşayan biri bu işi ufak bir komisyonla yapsa oda kazanır bizde alışverişimizi yaparız.
    yeni bulduğum bir siteden bahsedeceğim sizlere. eminim bazılarımız (benim gibi) PayPal'ın Türkiye için kapanmasından sonra bazı sorunlar yaşadı internet alışverişleri için. PayToSellers.com adlı site bu duruma çare gibi duruyor. Basit olarak anlatacak olursam; eBay, Etsy ve benzeri gibi sitelerde satış yaptığınızda ödemenizi almak için genelde PayPal iyi bir yöntemdi. ama şimdi kapandı Türkiye'de. işte bu site para ödemelerinizi almak için aracı oluyor. kendi komisyonunu alıyor tabiki. ama sizde paranızı alıyorsunuz. internetten ürün satanlar vardır. denemelerini tavsiye ederim.

http://paytosellers.com/tr/about/

link referans linki değildir. dilediğiniz gibi kayıt olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa11111

Merhaba arkadaşlar,
    yeni bulduğum bir siteden bahsedeceğim sizlere. eminim bazılarımız (benim gibi) PayPal'ın Türkiye için kapanmasından sonra bazı sorunlar yaşadı internet alışverişleri için. PayToSellers.com adlı site bu duruma çare gibi duruyor. Basit olarak anlatacak olursam; eBay, Etsy ve benzeri gibi sitelerde satış yaptığınızda ödemenizi almak için genelde PayPal iyi bir yöntemdi. ama şimdi kapandı Türkiye'de. işte bu site para ödemelerinizi almak için aracı oluyor. kendi komisyonunu alıyor tabiki. ama sizde paranızı alıyorsunuz. internetten ürün satanlar vardır. denemelerini tavsiye ederim.

http://paytosellers.com/tr/about/

link referans linki değildir. dilediğiniz gibi kayıt olabilirsiniz.

iyi ki referanslı link değil... tıklayınca bu açılıyor:

http://paytosellers.com/tr/about/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#

• Yurtdışı paypal ödemelerinizi kendi paypal adresime alıyorum yada yurtdışına bir siteye paypal ödemesi yapmanız lazımsa bunu kendi paypalımdan yapıyorum.

Orijinalden alıntı: Jlozde

Ben Paypal kullanabiliyorum desem ortalık çok karışır mı ?

Ayrıca Bimer üzerinden bu işlemlerle alakalı soru sorabilirsiniz.

bende kullanıyorum sıkıntı ne anlamadım. benim kartlarımı kabul ediyor. hepsi türk bankası. gittim bir yurtdışı adres gösterdim açtım paypalı.

Orijinalden alıntı: faruk

Yurtdışı adresiyle vs. hesap açıp Türkiye kartınızı eklemek çok riskli. Yıllardır kullandığım Amerika hesabımda vergi numaram, Amerika banka hesabım, Amerika kredi kartım, Amerika adresim ve telefon numaram kayıtlı olmasına rağmen ortada hiçbir sebep yokken hesaba hold koyabiliyorlar. Ve bunları kaldırmak için çok detaylı belgeler istiyorlar. Mesela hesabım şu anda kilitli ve açmak için istedikleri belgelerin haddi hesabı yok. Özellikle hesaba para girişi yapıyorsanız kesinlikle fake adresle hesap açmaya çalışmayın. Hesaptaki bütün paranın üzerine çökebilirler.

bu iş başka ama alışveriş yapmak için hesap açmakta sorun olmaz.
  • Arkadaşlar bu sorun zaten çok basit bir şekilde çözülüyor ve bu konuda çözümünden bahsedilmişti diye hatırlıyorum.

Öyle çok gizlisi saklısı da yok. Yasakçı zihniyet bu konuda bir şey yapamaz.

Yavru vatan üzerinden yeni bir Paypal hesabı açarak Türk bankalarına ait kredi kartı ve banka kartlarınızı ekleyebilirsiniz.
    Ebay üzerinden alışveriş yapıyorum. Enpara Enkart'ı eklemiştim. Banka hesabı eklenemiyor.

Bu şekilde kullanarak komisyon karşılığı yardımcı olmak isteyen birilerine prim vermezsiniz.
    ebay üzerinden alışveriş yaparsınız ama birine para gönderemezsiniz.
    Yasalara bir kutsiyet atfetmek iyi güzel. Ancak dünyada birkaç istisnai ülke dışında her yerde yasalar elinizdeki güce orantılı olarak delinebiliyor. Gambiya'da hukukun delinmesi için 10 bin dolar yeterlidir, Kenya'da bu rakam 30 bin dolardır, Bangladeşte 50 bin, Hindistanda 70 bin... Maalesef bizim ülkelerimizin yasaları da çok paraya endeksli. Bu devletin polis memurunu göz göre göre öldüren (ünlü bir film yönetmeninin oğlu Rüzgar Çetin) şahıs kamuoyunda infial oluşmasa ceza almadan yırtacaktı. Şimdi de göstermelik 6 ay yatırıp çıkartacaklar. Sen ne yasasından bahsediyorsun? Keşke biz de Norveç gibi hukuku delmek için ancak milyar dolarların yeterli olabileceği bir ülke olsaydık ancak değiliz. Bunun yolu da hırsızlık yapan devlet memurlarını, Anayasayı alenen delen Cumhurbaşkanını vs. desteklememekten geçiyor, bir ödeme sisteminin 2 dolarlık ürünü kimin alıp almadığını sana raporlamasından değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 2 Şubat 2017; 21:32:51 >
    Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.