Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu durum fixlenene kadar alt char vs. bişiler kasmak lazım. Warrior ile prot olarak pvp yaptığımdan bir problem yok İmmune spell olmuş :D Ama hunter şuan için çok kötü anladığım kadarıyla.
  • Hunter bm haricinde bitik durumda int olayı kalktığını için mm talantinden nerden baksanız 400 damge alıyordum (%100 olarak int başına) şimdi o yok mervi ok olayını kaldırdılar damge düştü critik abandılar ama damge düşük olduğu için bi anlam ifade etmiyor.İtemler ateş pahası olmuş bütün millet alcağını aldı 3-5 honar geliyor şaka gibi sürekli dc im oyun oynanmıyor bile 2k+ ping var ama sorun sadice bizde değiş yabancılarda dc oluyor ama onlarda ping sorunu yok herzamanki gbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 14 Ekim 2010; 22:51:11 >
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Hemen deneyimlerimi paylaşayım
    Warrior: Oyundaki en ezik class durumunda. Hasarları 1 gram artmamış. Arms rezalet. Fury dps olarak çok düşük. Eski rotasyondan eser yok. Prot biraz daha dayanıklı bu ikisine göre haliyle. Prot pve, prot pvp yapacak sanırım warrior. Diğer talentler işlevsiz
    Paladin: Healler olarak çok iyiydi. Prot daha görmedim. Retri biraz tutuk olsa da dün bir tanesi 10k vurdu azıma.
    Mage: Fire, Arcane, Frost üçü de çok güçlü. Fire ve Arcane özellikle hayvani güçlü. 16k Arcane Blast yedim dün.
    Rogue: Oyundaki en güçlü class şuan. Pvp'yi Sub ve Assasin olarak yapıyorlar. Assasin'de 5k-6k mutilate, Sub'da 4k-5k hemorrege vuruyorlar. Yetmiyor 10-15k arası eviscrate vuruyorlar. Kımıldamaya mecalin kalmıyor.
    Dk: daha karşılaşamadık, o yüzden yorum yapamayacağım.
    Hunter: Warrior'dan sonra en güçsüz class olmuş. Yeni sistemde aksamalar var sanırım.
    Shaman: Healler olarak pek beğenmedim. Elemental olarak hayvani dps yapıyor. Pvp'de de çok sağlam. Ench. daha deneyemedim.
    Priest: Shadow çok çok güçlü. Kalkanını kıramadan kesiyor seni(warrior isen) Heallerlar konsunda bir fikrim yok. Dün bir zindanda discipline wipe yedirdi bize.
    Druid: Feral konusunda fikrim yok, Healler olarak 1 numara oyunda. Spam heal atıyor bu manası ful. Balance, en güçlülerden birisi. Arka arkaya spamladığı skillerle canına okuyor adamın.
    Warlock: Bana baya güçlü geldi. Dotları inanılmaz vuruyor.

Blizzard ne derse desin oyun inanılmaz dengesiz. Üzerinde oynamadan düzeltemezler. 85 olsak ne olacak. Staminamız artacak, statlar da artacak. 10k 10k ambush vuruyor adam, 15k-20k vurmaya başlayacak. 15k eviscrate vuruyor 20-25k vurmaya başlayacak. 16k arcane blast vuruyor, 26k vuracak. Adam 2 skille beni kesiyorsa sorun vardır. Bir de nasıl olaysa ben daha pvp de 6k vurduğumu göremedim.

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502

• uzun sure DK da frost tank olarak oynadiktan sonra blood tanking biraz garip gelsede kotu oldugunu soleyemem. threatte hic bir sorun yok area yada single.. fakat rune sistemi biraz degistiginden rotation i ayarlamakta baslarda gucluk cektim ama herseye oldugu gibi bunada alisiyosunuz. o dungeon lari terkeden tanklari anlayamadim.. muhakkak ciddi bi sekilde birseyleri yanlis yapmis yada komple yapmamislardir.
  • Resto druid manyak oldu, bugün karakterleri denemek için toc yaptık, paladinleri 3e priest ve shamanları 2ye katladım. Muazzam talentlar var, ayrıca tree formun cooldownu olması daha iyi olmuş, boss fightın en can alıcı yerlerinde basıyorum instant regrowth ve reju aynı anda olunca healing done da süper oluyorsunuz, şuan en imba healer reso druid test etmiş biri olarak bunu söyleyebilirim

Ekleme: Paladinlerden daha çok manam var (41k)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 15 Ekim 2010; 3:16:05 >

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Resto druid manyak oldu, bugün karakterleri denemek için toc yaptık, paladinleri 3e priest ve shamanları 2ye katladım. Muazzam talentlar var, ayrıca tree formun cooldownu olması daha iyi olmuş, boss fightın en can alıcı yerlerinde basıyorum instant regrowth ve reju aynı anda olunca healing done da süper oluyorsunuz, şuan en imba healer reso druid test etmiş biri olarak bunu söyleyebilirim

Şuan zaten paladinleri healde ezilmiş durumdalar artık cata.ya göremi ayarlandı bilemeyeceğim. Herşeyi holy shocka entegre ettikleri için 5 saniyelik cooldown çokca heal kaybı yaratıyor holy shockunda sürekli ciritlemediğini var sayarsak buda diğer kullandıkları heal spellerini çöp ettiğini gösteriyor. Flash of light 1300 küsür mana istediği içinde kullanılmadığından hızlı bir tek heal spelli bulunmayan paladinlerin hangi spelli kullanacağı meçhul.

Üstelik bu holy power çok gereksiz birşey bence başka sistemler üstüne gidilmeli holy power adında rouge combosunu koymuşlar. Zaten sürekli aynı şeylerin isimlerini değiştirerek biraz allayıp, biraz pullayıp farklı farklı karakterlere koyar oldular. Yakında fear ve stun atmayan sınıf kalmayacak gibi duruyor :)

Ekleme: Bu arada benim Holy paladinde 47k mana var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 15 Ekim 2010; 3:50:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Resto druid manyak oldu, bugün karakterleri denemek için toc yaptık, paladinleri 3e priest ve shamanları 2ye katladım. Muazzam talentlar var, ayrıca tree formun cooldownu olması daha iyi olmuş, boss fightın en can alıcı yerlerinde basıyorum instant regrowth ve reju aynı anda olunca healing done da süper oluyorsunuz, şuan en imba healer reso druid test etmiş biri olarak bunu söyleyebilirim

Şuan zaten paladinleri healde ezilmiş durumdalar artık cata.ya göremi ayarlandı bilemeyeceğim. Herşeyi holy shocka entegre ettikleri için 5 saniyelik cooldown çokca heal kaybı yaratıyor holy shockunda sürekli ciritlemediğini var sayarsak buda diğer kullandıkları heal spellerini çöp ettiğini gösteriyor. Flash of light 1300 küsür mana istediği içinde kullanılmadığından hızlı bir tek heal spelli bulunmayan paladinlerin hangi spelli kullanacağı meçhul.

Üstelik bu holy power çok gereksiz birşey bence başka sistemler üstüne gidilmeli holy power adında rouge combosunu koymuşlar. Zaten sürekli aynı şeylerin isimlerini değiştirerek biraz allayıp, biraz pullayıp farklı farklı karakterlere koyar oldular. Yakında fear ve stun atmayan sınıf kalmayacak gibi duruyor :)

Ekleme: Bu arada benim Holy paladinde 47k mana var :D

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bu benim de çokça canımı sıkıyor. Saçmalıktan başka bir şey değil. Farklılar kayboluyor, bütün classlar daha fazla birbirlerine benziyor. Blizzard bu şekilde dengeyi sağlayabileceğini düşünüyorsa yandık. Çünkü bütün ek paketlerde yaptıkları şey bu.

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502

• http://www.xfire.com/video/386fd3/

ayrıca bg lerde 4 kişinin bir dudu yu kesemediğini gördüm şahitlerim var

quote:

• Ya karakterler neysede petler nedir öyle ya. Disc priestim benim shdowfiend balance druidi tek kesti. Lockun peti 1400 resili shieldlı healli disc priyi (beni) 4sn de kesti. Disc priestte heal atmak için dps yapması gerekiyor. Bu biraz saçma olmuş. Biz dps yapıp kanatı açana kadar herkes almış başını gitmiş oluyor zaten.
  • Zamanında hepsinden birer tane açıp rested oldukça ufak ufak zorlamadan kasmıştım. bir dk yok, birde shaman 46 levelde kaldı. onun dışında 3 tane 70 level 5 tanede 80 karakter var. Hangisi bufflanırsa onu oynarım, ilerde nerf yerse başkasına geçerim.

Yeni paket gelmeden önce bazı karakterler şöyle bir kaç hafta aşırı güçlü oluyorlar. İşte böyle durumlarda, şaşkınlığınızı atın, o karakterlerden açıp nerflenmeden kolayca kasın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 15 Ekim 2010; 11:52:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocksound

Zamanında hepsinden birer tane açıp rested oldukça ufak ufak zorlamadan kasmıştım. bir dk yok, birde shaman 46 levelde kaldı. onun dışında 3 tane 70 level 5 tanede 80 karakter var. Hangisi bufflanırsa onu oynarım, ilerde nerf yerse başkasına geçerim.

Yeni paket gelmeden önce bazı karakterler şöyle bir kaç hafta aşırı güçlü oluyorlar. İşte böyle durumlarda, şaşkınlığınızı atın, o karakterlerden açıp nerflenmeden kolayca kasın derim.

Mantıklı benimle birlikte mage kasçak varmı:)
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • shaman tam kıvamında ne oyle cok abartı dps sı var nede cok ezık ılk 5 ın ıcındeın herzaman bu durumda ıyı nerf olasılıgını ortadan kaldırıyor shamanı hıc ellemesınler ele shamandan bahsedıom enha ne yazıkkı bıtmıs zaten oynamıorum enha pek sorunum yok resto ıse raıd heal den tank heal e kaymıs
  • Arkadaşlar konuyla alakasız ama yeni başlık açmak istemedim.Yeni patch den sonra Addon larda sıkıntı yaşayan bitek benmiyim x-perl fln çalışmıyor yenisini indirdiğim halde ' Failed to load X-perl options ( interface_version) hatası alıyorum addonsuz oyun çıplak gibi olduk

Orijinalden alıntı: TnnT

shaman tam kıvamında ne oyle cok abartı dps sı var nede cok ezık ılk 5 ın ıcındeın herzaman bu durumda ıyı nerf olasılıgını ortadan kaldırıyor shamanı hıc ellemesınler ele shamandan bahsedıom enha ne yazıkkı bıtmıs zaten oynamıorum enha pek sorunum yok resto ıse raıd heal den tank heal e kaymıs

bir shaman oyuncusu olarak yorumlarina katiliyorum

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Arkadaşlar konuyla alakasız ama yeni başlık açmak istemedim.Yeni patch den sonra Addon larda sıkıntı yaşayan bitek benmiyim x-perl fln çalışmıyor yenisini indirdiğim halde ' Failed to load X-perl options ( interface_version) hatası alıyorum addonsuz oyun çıplak gibi olduk

X-Perlde sorun olduğunu dün ben de duymuştum oyun içinde, updated olanı gelmeden şimdilik disable edip oynayıver. Ancak aşağıdaki addonlar kesinlikle yeni patch için update edilmiş durumda. Deneyip onaylanmıştır.

oRA2
    EPGP_Lootmaster
    DBM
    Atlas_Loot_Enhanced
    Recount
    Omen
    Bartender4

Armory

• http://fallen-grace.co.uk/nuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4809

Burda biraz açıklama yaptım link açılmazsa copy paste yapayim

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • quote:

http://fallen-grace.co.uk/nuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4809

Burda biraz açıklama yaptım link açılmazsa copy paste yapayim

Registration istiyor. Kutumuza gidelim

Armory
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocksound

Zamanında hepsinden birer tane açıp rested oldukça ufak ufak zorlamadan kasmıştım. bir dk yok, birde shaman 46 levelde kaldı. onun dışında 3 tane 70 level 5 tanede 80 karakter var. Hangisi bufflanırsa onu oynarım, ilerde nerf yerse başkasına geçerim.

Neden Diğerine geçiyorsunki Nerfde de oyna Buff da da oyna...

Ne yani yediremiyormusun Nerfi kendine?Sonrada Bu oyun çok zamanımı aldı yok sosyallaşamıyorum felan da dersin sonrada Account Alımı&Satımı yerine girer Şöyle dersin kesin İşte Derslerden ötürü Karakterimi satıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

shaman tam kıvamında ne oyle cok abartı dps sı var nede cok ezık ılk 5 ın ıcındeın herzaman bu durumda ıyı nerf olasılıgını ortadan kaldırıyor shamanı hıc ellemesınler ele shamandan bahsedıom enha ne yazıkkı bıtmıs zaten oynamıorum enha pek sorunum yok resto ıse raıd heal den tank heal e kaymıs

bir shaman oyuncusu olarak yorumlarina katiliyorum

Şimdi 9 farklı klas var değilmi peki bu durumda ilk 5 de olanlar ağlamıcak sonrakiler ağlıcak ezik olacak bizde burada konular açcağız mesajlar atacaz.

COD 4 yada Counterstrike oynar gibi sanırım Frag Kasmak gibi değilmi?Bu oyunun Mantığını algılamada zorlanıyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 15 Ekim 2010; 15:51:14 >

• Evet yapılan son değişikliklerden sonra adam olmuş bazı clasaslar, warrior hariç. Az önce bgden çıktım, 2 tane warrior vardı. 1 tanesi ben 1 tanesi elinde legendary silah olan bir ally. Aramızdaki tek fark ben 2-9 oynarken o 1-5 oynuyordu. Warrior eziğin önde gideni. Mortal dün 4k vuruyordu bugün 6-7k vuruyor. Silahım kötü. Ama oyundaki dengesizlik çok aşırı boyutta. Bu arada Retri paladin adam olmuş Yalnız şunu anlayamadım, retri palanın birisi canım %80de iken falan 16.5k hammer of wrath vurdu. O nasıl oluyor? %20de vurulmuyor muydu bu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.