Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Orijinalden alıntı: derebent

quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Frost DK hoş fakat asıl detay 1 ay sonrasında çıkacak fakat hoşuma gitti benim .

Gerçi daha Raid yapmadım.

Frost 2H DK denedim dün. Dummyde çalıştım biraz, raid yapamadım ama ilk izlenimlerim DKnın dpsi artmış durumda. Rotasyonu sıkıntı, alışasıya biraz zaman geçicek. Runelar haste ile ilişkili sanırım ve yeni rune mekaniği implement edilmiş durumda. Haste imiz muhtemelen devamlı değişeceğinden artık rotasyon denen kavramda uzak DKlar, diseaseleri koy ne açılırsa onu vur moduna gelmiş Strengthten sonra en iyi stat haste olmuş. Bütün ArP itemlar haste e dönmüş zaten güzel olmuş.

Dk nın dps si nasıl artmış?yama gelmeden önce bloodda yaptığım şimdi yarısını biraz geçiyorum.frost ve diğer talentimi denesem sizce onların dps si nasıl omuş?

Blood tank iyi olmuş diye duydum...

dün gece 5-6 tane blood tank dungeonlardan çıkmak zorunda kaldı.adamlar küfür edip duruyor.ama birde şu var bütün talentler denenip sağlıklı birer dps veya diğer talentlerden oluşan karmalar yapılınca sonuç daha net olur diye düşünüyorum.ben şimdilik hiç karıştırmıyorum.bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 14 Ekim 2010; 12:54:21 >

• quote:

Bunlar 7 aralıkta çıkarsa çıkarsa ............. neyse ağzımı bozmıcam. Bu kadar hatanın olduğu patchle bırlıkte nasıl cata gelcek anlamdm. Official forumlarda yüzlerce sayfa şikayet konuları açılmış.

o formları ingilizce-türkçe online sözlükten çevirip okuyorum.bu yamayla ilgili tamamına yakını seninle aynı düşüncede.blizz in telefonlarının kilitlendiğini bile yazmışlar.
  • Ne güzel alt charım hunterimi kasıyordum , 64 e geldim gursağımda kaldı vallaha ya... Ama napiyim çok seviyorum eXotic pet fln kasıcam herşeye rağmen =( En azından pve yapmaya çalışırım özel petleri fln toplarım. Of blizzard ne diyim ben sana ..
  • retri pala çok fena olmuş damage düşüş ün yanında cleanse in magic effect silmeyi ve dispel resist talent ini kaldırmışlar fena kite yiyor..holy power ı 3 stack yapana kadar karşıdaki hangi class olursa olsun 10 kere kesiyor bi ihtimal toplasan bile resiliance lı adama 4k crit cıkıyor templer verdict le sp nin mana almak için cıkardığı peti 4k dan fazla vuruyo şu an..

ama bunların yanında güzel olan şey ise wotlk gelince pala açan nooblar ortaya cıktı furios setle wrathfull palaları kesmek çok eğlenceli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 14 Ekim 2010; 13:04:38 >
  • quote:

Dk nın dps si nasıl artmış?yama gelmeden önce bloodda yaptığım şimdi yarısını biraz geçiyorum.frost ve diğer talentimi denesem sizce onların dps si nasıl omuş?

Patchten önce 2H Unholy DPS oynuyordum, dummy üzerimde raid buffsız 2H Frostu denedim ve arada çok olmasa da 1K civarı dps artışı gördüm ortalama. Unholy oynarken ICCde gördüğüm maksimum damage scourge strike ile 17-18K (dps değil bir strike ın vuruşu) iken (raid + icc buff) dün bunlardan yoksun obliterate 22K vurdu dummy'ye. Tabi bu değerler çok afaki herşey biraz raid yaptıktan, biraz neyi nerde kullanacağını bildikten sonra 1 hafta içinde belli olur.

Bu akşam heroic ICC25 var, deneme fırsatım olacak, daha fazla şey yazabilirim frost 2H DK hakkında.

Armory
  • sadece frost mage deneme fırsatım oldu battlegroundda. pvp anlamında coşmuş gibi frost mage 16k ice lance olur mu oluyor artık

pvp deniyeyim dedim 10vs10 kapışıyoruz.ally ler tüm bölgeleri kaptırmış sadece giriş bölgesindeki mezarda doguyorlar.hep birlikte reslendik
    bir warri ww ile daldı aramıza 15k 15k ww vuruyor 10kişiden ben dahil 8i yattık noluyo len bile diyemedik okadar hızlı oldu

yolda bir rog gordum canı yarım dedim yazık fil den indigime degmez ama adam daldı direk bana
    stunun sildim bida attı onuda sildim ben stunladım cd si vardı herhalde silemedi
    bir dps yapıyorum of of 10k 20k demek isterdim ama k ları eksik
    10 20damagemi vardı bu oyunda
    adam stundan cıktı kesti beni %1 canını bile alamadım

reslenince baktım bir hunter tepeden ok atıyor rahat rahat gittim yanına belese kill yok diye sadece sag tıkladım öldü 30k+ canı vardı

böyle olacagı belliydi.birdahaki yamada herşey normale döner

• quote:

Orijinalden alıntı: song_31

Resto shman icin en önemli skill olan Chain heal yaklaşık %45 oranında nerf yemis.
    6100 gs ile 5 - 6 k heal atıyorum chain ile.
    Şu anda resto shamandan sogumus durumdayım.

shammynin talentleri gündüz denerken böyle bir sorun oldugunu anlayıp 40 yıllık ressto - enhance shamanımı ele-enhance yaptım :)
    ele akıyor.. 5k gear scorela gliyphsiz 7k dps yaptım.. biraz dikkatle glyphle buffla 10K dps yapar rahat
    6K gearla 15K da olabilir..
  • bu arada warlock ve magelerden(emin değilim) spiritin etkisini tamamen silmişler.. artık mana regen harici hiç bir işe yaramıyor.. cloakum spiritli idi .. dalaran vendore yenisini almaya gittim.. komiktir 2 spell power veren cloaktada spirit vardı.. alkışlar blizze gelsin

spiritin pri/dru ve shaman gibi balance classlarda 2 mecbur talent harcayarak hit vermeside muhtesem bir özellik.. tüm hitli itemlarınızı gönül rahatlıgıyla reforge ederek spirite cevirip aynı zamanda manada vermelerini sağlayabilirsiniz..

birde affli locklara dikkat.. drain soul hayvan gibi vurmaya başlamış.. full wrath pvp gearlı bir affli lock, pvp talentle, yarım yamalak buffla voa10da 12K dps yaptı.

• Şu anki dengesizlik verilen hasarların Catacylsm boyutunda olması ve bizim eşyaların WTLK ayarında olup az stamina barındırmasına bağlıdır. Büyücülerin hasarlar havalarda uçuyor farkettim ama Lvl 85 gearlar olayın içine girmeye başladığı gibi dengeler sağlanacaktır. (Tabi hiç kimse o kadar dayanamıyacak nerf te nerf diye bağıracağı için dengeler gene bozulacak adam gibi eşyalara kavuşan plateçi arkadaşlar çoşacak gene) Biraz daha sabır o yüzden ağlamaya başlamadan :)

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • shaman op madem ben indirmeye başliyim wowu yavaştan =)

Orijinalden alıntı: zodd

shaman op madem ben indirmeye başliyim wowu yavaştan =)

Yasin yoksa senmisin

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Frost DK hoş fakat asıl detay 1 ay sonrasında çıkacak fakat hoşuma gitti benim .

Gerçi daha Raid yapmadım.

Frost 2H DK denedim dün. Dummyde çalıştım biraz, raid yapamadım ama ilk izlenimlerim DKnın dpsi artmış durumda. Rotasyonu sıkıntı, alışasıya biraz zaman geçicek. Runelar haste ile ilişkili sanırım ve yeni rune mekaniği implement edilmiş durumda. Haste imiz muhtemelen devamlı değişeceğinden artık rotasyon denen kavramda uzak DKlar, diseaseleri koy ne açılırsa onu vur moduna gelmiş Strengthten sonra en iyi stat haste olmuş. Bütün ArP itemlar haste e dönmüş zaten güzel olmuş.

Blood tank iyi olmuş diye duydum...

dün gece 5-6 tane blood tank dungeonlardan çıkmak zorunda kaldı.adamlar küfür edip duruyor.ama birde şu var bütün talentler denenip sağlıklı birer dps veya diğer talentlerden oluşan karmalar yapılınca sonuç daha net olur diye düşünüyorum.ben şimdilik hiç karıştırmıyorum.bekliyorum.

dungeondan çıkan blood tanklar acaba frost presencelamı tanklamaya çalıştılar? bildiginiz üzere artık frost presence dps artıyor.. blood ise threat..

bu arada classlardaki dengesizligi pvpde azaltmak için resillience statı bufflanmış.. pvp set giyince bir süre tek atma olmayacak .. cata gelince eski haline dönecekmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

Yahu 3 yıllık taş gibi Enhancement Shamanımı bırakıp retri palaya başladım 1 ay kadar önce, adam ettim. Şimdi retri rezalet diyorsunuz. Ben kafamı dağlara taşlara vurmayayım da napayım şimdi.

Kardeş ben 5 yıldır warrior oynuyorum. Bütün classlarla oynadım, hepsini kastım neredeyse ama warriorum ben. Sen hangisini seviyorsan onu oyna. Zor da olsa, ezik de olsa onu oyna. Biraz tutkulu ol yahu, benimse classını.

aynen ya... bende warlock açtım ilk şimdi warrior açtım warriorla oynuyorum ama ben warriorumu seviyorum warlockla arada PVP yapıyorum taam mı?
    -sayin 1 more i am not druglord i am DREADLORD!!"

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

shaman op madem ben indirmeye başliyim wowu yavaştan =)

Yasin yoksa senmisin

kusura bakma ben degilim
  • Hiçbirşey eskisi gibi olmıcak, bu oyunda her pakette her patchde söylenip duruyoruz ama o eski tadı arasak ta bulamyz biliyoruz ama....

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldas -- 14 Ekim 2010; 15:46:45 >

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Saçmalığa bakın ... 65 levelim bg de arcane mage bana 3.5k 3.5k vuruyor .. zaten 6.5k canım var..

Hangi class?
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • 80 lvl arcane mage oynuyorum, 15k dmg gördüm bu sabah hemde baya iyi gearlı birine vurdum

DK = aggro tutabilen var mı aranızda? dün dg de 3 DK tank sırayla özür dileye dileye grubu terkettiler.

Warrior = ağır nerf yemiş, allah sabır versin.

Pala = retri yi bilemem ama prot'lar şuan dg'de %51 overall dmg done la geziyor.

Hunter = 5 kişilik dg'de %6 overall dmg done. daha bir şey demeye gerek yok heralde?

Mage = resmen critler 3x olmuş. dün 3-4k yı geçemezken bugün 11-12k yı görüyoruz bu düşük levelda. e yuh tabi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.