Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naughtymmn

Evet yapılan son değişikliklerden sonra adam olmuş bazı clasaslar, warrior hariç. Az önce bgden çıktım, 2 tane warrior vardı. 1 tanesi ben 1 tanesi elinde legendary silah olan bir ally. Aramızdaki tek fark ben 2-9 oynarken o 1-5 oynuyordu. Warrior eziğin önde gideni. Mortal dün 4k vuruyordu bugün 6-7k vuruyor. Silahım kötü. Ama oyundaki dengesizlik çok aşırı boyutta. Bu arada Retri paladin adam olmuş Yalnız şunu anlayamadım, retri palanın birisi canım %80de iken falan 16.5k hammer of wrath vurdu. O nasıl oluyor? %20de vurulmuyor muydu bu?

exorcism olabilir.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • AW açıkken 6sn de bir HoW atabiliyor retriler artık.

Retri düzeldi demek yanlış olur. Holy Power biriktirmek tam bir ölüm. 3 olana kadar öttüren öttürüyor.

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

http://fallen-grace.co.uk/nuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4809

Burda biraz açıklama yaptım link açılmazsa copy paste yapayim

Registration istiyor. Kutumuza gidelim

Dün karakterleri deneme amaçlı togc yaptık, yine 7 healerız, 2 pala 2 shaman 2 priest 1de druid ben , healing doneın her defasında 40% ını yaptım. Mesela ben 2milyonsam diğerleri 200bini bile geçemedi, özellikle paladinler. Rotasyonun karışık olduğunu söylediler biraz zaman alacakmış, raid healing de shamanlarla yarışmayacam artık. Kesin birinci benim :P

Officerlarla ventten konuşuyoruz deli oldular çoğu healer tabi. Konu açtılar discussion için bu sadece benim yorumum bu arada

Posted by Blacksuede

Okay my first observation about resto druids after patch is following...

1) We became more and more powerful about healing, especially on the raid healing i dont think shamans and priests wont be a problem anymore

2) Talent and spell changes benefit us more like, reju now heals instantly when casted and hots up in time, this is the biggest change in my eyes. when a people in raid gets 90% hp it will be restored just in 0.5 sec because of the other talents, that decreases global cooldowns

3)I was really upset about tree form becoming a cd spell, but it is more powerful now. Okay you get 30 seconds but in the hardest parts of boss encounters when there is more healing required you just use your tree form and cast regrowth and reju instantly on everyone, even more fast then chain heals which i've heard it was nerfed but didnt check it yet.

4) I can tell what i saw, only priests and druids got a big mana pool after the patch, paladins and shamans didnt really change, so it's a big change as well, but for the new system this mana pool seems normal because this was a preperation to cata and it will be a lot harder to tank, heal and maybe even dps. So this 40k mana (maybe 45k+ at lvl 85) will be almost enough for it.

5) And the thing i've realized how i was really really good about healing from the last nights raid training, is that HoTs can crit... Well wild growth and every reju i cast crits like crazy. That's a good news for me but not the others on the healing done Of couse i'm kidding, as eterna said yesterday we dont care about the numbers we just keep the raid up and discuss what is best for us. Being the fact druids are the HoT kings, this numbers are really normal after crit change.

That is all i can think of right now i will keep this updated, these were my experience about my first raid training

EDIT: About the talents i'm using now a little different from what i saw on the internet. This one i've made seems more benefical and well i had no problems

http://www.wowhead.com/talent#0ZZrfzIucbuoGo

Some guides say you dont have to give 2 points to "Blessing of the Grove" (increases ur healing done of reju by 4% ) but i hardly think so, reju is our key and we should give anyt points to improve it.

Some other talents that is called Empowered Touch which gives a chance to refresh lifebloom by using nourish That talent does not seem a must to me maybe u can give 2 points to balance table on crit improvement. Blizzard tried to make us use more lifebloom and it is more effective, so when raid isnt taking any damage and if i'm focusing on tanks this should be a good thing to use and one nourish will refresh it.

GLYPHS i'm using that

Glyph of Rejuvenetion ,Swiftmend and lifebloom as prime.

Wild growth,healing touch and innervate for major

Aquatic form,mark of the wild and rebirth for minor.

Okay reforging and gems, well as we used mostly spell power and haste gems if we werent capped, nothing has changed. They have become int+haste and seems good for now.

For my druid, i was little low on haste so i reforged all of my crits to haste ( it was like 2 piece of gear tho) and most of them to mastery. Mana regen is not a problem so i didnt feel like reforging it. It seems we need more crit for now but i got 23% at the moment and i dont see any way to spam crit gems and reforges... Because our goal is to get to haste cap and then more int. Crit will be coming from gear. And who knows maybe in cata, gears will have more crits than haste, maybe only crit sometimes.

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Evet yapılan son değişikliklerden sonra adam olmuş bazı clasaslar, warrior hariç. Az önce bgden çıktım, 2 tane warrior vardı. 1 tanesi ben 1 tanesi elinde legendary silah olan bir ally. Aramızdaki tek fark ben 2-9 oynarken o 1-5 oynuyordu. Warrior eziğin önde gideni. Mortal dün 4k vuruyordu bugün 6-7k vuruyor. Silahım kötü. Ama oyundaki dengesizlik çok aşırı boyutta. Bu arada Retri paladin adam olmuş Yalnız şunu anlayamadım, retri palanın birisi canım %80de iken falan 16.5k hammer of wrath vurdu. O nasıl oluyor? %20de vurulmuyor muydu bu?

exorcism olabilir.

Patch sonrası karakterlerin durumu

quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

AW açıkken 6sn de bir HoW atabiliyor retriler artık.

Retri düzeldi demek yanlış olur. Holy Power biriktirmek tam bir ölüm. 3 olana kadar öttüren öttürüyor.

Valla kardeş ss almış olsam koyardım. Eye of stormda 3 tane mi paladin vardı, 2 tanesi retriydi. En azından öldürme/ölme oranları bizim gibi 2-9 1-5 falan değildi. Oyundaki classların yarısı aşırı güçlü kalanların yarısı orta karar, yarısı ezik.

Bu arada AW açıkken how atmak saçmalığın daniskası. Zamanında biz %9 şansla melee vuruşlarımızda Sudden death açılacak da, full rage'in olacak da, execute vuracaksın critliyecek de 8-10k vuracağız derken execute nerflenmişti. Benzerini paladine getirmek aptalca. Kaldı ki gelen 10k giden 15k vururken paladinin de gelip 16.5k azıma vurması pek hoşuma gitmedi açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtymmn -- 15 Ekim 2010; 16:10:53 >

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502

• Deniz o HP ne öyle.. PVP gear giymiyormusun? birde PVP gearsız 16K çok problem değil.. PVP gearla vuruyorsa çok saçma olmuş..

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Deniz o HP ne öyle.. PVP gear giymiyormusun? birde PVP gearsız 16K çok problem değil.. PVP gearla vuruyorsa çok saçma olmuş..

Hehe, abi sorma hiç. Ben charı satmıştım, bunu sonradan kastım. Anca bu kadar oldu.
    Resilance değişti sanırım. Ne ölçüde değişti bilmiyorum ama blizzard warrior forumlarında baya ağlamalar var. Hatta diğer classlardan gelip dalga geçiyorlar bizim foruma. Sen Hunterdan memnun musun mesela?

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: Rocksound

Zamanında hepsinden birer tane açıp rested oldukça ufak ufak zorlamadan kasmıştım. bir dk yok, birde shaman 46 levelde kaldı. onun dışında 3 tane 70 level 5 tanede 80 karakter var. Hangisi bufflanırsa onu oynarım, ilerde nerf yerse başkasına geçerim.

Yeni paket gelmeden önce bazı karakterler şöyle bir kaç hafta aşırı güçlü oluyorlar. İşte böyle durumlarda, şaşkınlığınızı atın, o karakterlerden açıp nerflenmeden kolayca kasın derim.

Neden Diğerine geçiyorsunki Nerfde de oyna Buff da da oyna...

Ne yani yediremiyormusun Nerfi kendine?Sonrada Bu oyun çok zamanımı aldı yok sosyallaşamıyorum felan da dersin sonrada Account Alımı&Satımı yerine girer Şöyle dersin kesin İşte Derslerden ötürü Karakterimi satıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Orijinalden alıntı: TnnT

shaman tam kıvamında ne oyle cok abartı dps sı var nede cok ezık ılk 5 ın ıcındeın herzaman bu durumda ıyı nerf olasılıgını ortadan kaldırıyor shamanı hıc ellemesınler ele shamandan bahsedıom enha ne yazıkkı bıtmıs zaten oynamıorum enha pek sorunum yok resto ıse raıd heal den tank heal e kaymıs

bir shaman oyuncusu olarak yorumlarina katiliyorum

Şimdi 9 farklı klas var değilmi peki bu durumda ilk 5 de olanlar ağlamıcak sonrakiler ağlıcak ezik olacak bizde burada konular açcağız mesajlar atacaz.

COD 4 yada Counterstrike oynar gibi sanırım Frag Kasmak gibi değilmi?Bu oyunun Mantığını algılamada zorlanıyormusunuz ?

Ben 30 yaşındayım okul filan da yok. Sosyalleşemiyorum olayıda yok, evli, işinde gücünde bir insanım. BC gelmeye yakın başladım oyuna, 1 yıl alliance oynadım, karakterlerimi sildim sonra, horde geçtim, 1 tane karakterimi 70 yaptım sonra diğerlerini merak ettim onlardan da açtım, 1 tanesini 1 yılda 60 level yaptım, wotlk geldi derken 80 kastım, hepsinden açayım bulunsun dedim, 3 senede yavaş yavaş kastım işte. Loremaster title bile aldım. Yani karakterlerimin hepsini seviyorum niye satayım anlamadım.

Benim dediğim bu önümüzdeki bir iki hafta bazı karakterlere abartı buff geldi, nerf gelmeden çok rahat farmla kasılabilirler.

• quote:

quote:

Deniz o HP ne öyle.. PVP gear giymiyormusun? birde PVP gearsız 16K çok problem değil.. PVP gearla vuruyorsa çok saçma olmuş..

Hehe, abi sorma hiç. Ben charı satmıştım, bunu sonradan kastım. Anca bu kadar oldu.
    Resilance değişti sanırım. Ne ölçüde değişti bilmiyorum ama blizzard warrior forumlarında baya ağlamalar var. Hatta diğer classlardan gelip dalga geçiyorlar bizim foruma. Sen Hunterdan memnun musun mesela?

yok abicim mahvetmişler huntardı.. patch geldi 1-2 raide girdim sonra kenara attım.. dokunmuyorum.. focus cok rezalet olmuş..
    bende rocksound hocam gibi kendimi karakter kasmaya verdim.. mage haric tüm karakterlerim var :) bu ara shaman, druid , lock takılıyorum genelde.. hazır OP olmuşlar, oynamazsam blizz darılır..

• Mage gerçekten eğlenceli hale gelmiş, her spec'le oynaması zevkli şu an. Crit'inizden %2 feda edebilecekseniz mage armor çok iyi mana regen yapıyor, glyphle birlikte 5 saniyede bir 1.1k mana regen görüyorum. Özellikle frost oynuyorsanız dps'iniz biraz düşük oluyor ama mananızın asla bitmeyeceği teminatını verebilirim.
    Son olarak da az önce ICC 25'te Saurfang'de 75k crit gördüm ki arcane power açık değildi. Arcane'in nerfle geldiği durum budur.

Paramore - Brick By Boring Brick
    Eğer o gerçek değilse, onu elinle tutamazsın, kalbinde hissedemezsin ve inanamazsın ona
    Ama eğer o doğruysa, gözlerinle onu görebilirsin, karanlıkta bile ve nerde olduğunu hissedersin daima
  • 10K Ya kadar ping görüyorum ttneti aradım çıkışlarda sorunmu var diye sordum o ona bu buna derken 30 dk sonunda evet cevabı aldım.Nezaman düzelcek diye sorduğumda bilmiyoruz dediler sizdede sorun varmı felaket durum 1-2 dk ping 300 400 sonra 2k ya çıkıyor dc yiyorum haritalar yüklenirken dc :(
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Yanlız Holy paladin akar gibime geliyor pvp de. Çünkü kendine beaconsız deli hp geliyor her attığı spellden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 15 Ekim 2010; 20:04:58 >
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • Orijinalden alıntı: zodd

shaman tam kıvamında ne oyle cok abartı dps sı var nede cok ezık ılk 5 ın ıcındeın herzaman bu durumda ıyı nerf olasılıgını ortadan kaldırıyor shamanı hıc ellemesınler ele shamandan bahsedıom enha ne yazıkkı bıtmıs zaten oynamıorum enha pek sorunum yok resto ıse raıd heal den tank heal e kaymıs

Eyw kardesım

Orijinalden alıntı: mczaga

Şimdi 9 farklı klas var değilmi peki bu durumda ilk 5 de olanlar ağlamıcak sonrakiler ağlıcak ezik olacak bizde burada konular açcağız mesajlar atacaz.

COD 4 yada Counterstrike oynar gibi sanırım Frag Kasmak gibi değilmi?Bu oyunun Mantığını algılamada zorlanıyormusunuz ?

bak sımdı arkadasım ben shamanım eger ben kalkıp bugun bufflanmıs olamsına ragmen warlockalrı dkları magelerı hutnerlerı droodları dps meterde gecıp ılk 3 un ıcıne gırebılıyorsam bu suanda shamanın bufflu olmasından zıyadekı dıger kalslar daha cok ubfflandı shamanda sadece 1-1.5k dps artısı gıbı yansıdı neyse konusmuzbu degıl ben eger bı amgeyı warlock u hunterı ne bıleyım bı dk yı dps meterde gecıp ılk 3 e gırıyorsam bu bnım sorunum degıl bu shamanın ımba oldugunuda gostermez benım altımda kalan bu claslar dusunucek nıye bu adam bızı gectı dıye oynamasını bılmıyen oakdar cok ınsan varmı suan anlatamam kendı raıd ımde bıle ılk 3 un ıcındeyım full boss a dps yapmıyorum donebıldıgım kadar add e donuyorum genede bu bufflu claslar gecemıo shaman coklu bır clas olarak sauan tam dengede elementalı ne bı mage kadar en bı lock akdar dps yapamayız suandada gecerlı bu yeterkı senınle raıd yalan bu claslar oynaya bılsın gozumun onun de 72k buran arcade mag ler var benım max vurdugum damage 20k umarım anlata bılmısımdır her shaman shaman degıldır her magede mage degldır ıyı oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Akallabêth

Action bar'a sürükle mount'larını?

Güzel bir çözüm.Teşekkürler

Paramore - Brick By Boring Brick
    Eğer o gerçek değilse, onu elinle tutamazsın, kalbinde hissedemezsin ve inanamazsın ona
    Ama eğer o doğruysa, gözlerinle onu görebilirsin, karanlıkta bile ve nerde olduğunu hissedersin daima
  • Bazı karakterlerimle denediğim klaslar ve spec'ler:

Resto Shaman: Resto shaman süper olmuş diyebilirim. Heal atmaktan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum. Artık sonsuz mana yok. Düşünerek heal atmak var. Düşünerek mana geri kazanmak var. Mastery ile gelen Deep Healing tam bir can kurtaran. Cata ile gelecek Healing Rain'i dört gözle bekliyorum.

Ele Shaman: Diğer arkadaşların da dediği gibi sıkıcı rotasyondan kurtulmuş. Proc'layan LvB ile dps yapmak daha zevkli. Mastery ile proc'lama yüzdesi artan Elemental Overload dps'e gerçekten çok faydalı. Fulmination da rotasyona bir renk getirmiş. Tek farkettiğim olay, boss fightlarda mana hep %100. Sadece trash mob'lar için kullanılan yeni Earthquake ile biraz mana sıkıntısı oluyor gibi. Ama o kadar da önemli değil açıkçası.

Disc Priest: Sadece PvP için kullandığım karakterimle biraz bu spec'i denedim. Disc spec, mastery ile hem PvP hem de PvE ile raid'lerde yine çok işe yarayacak. Nerf'lenen Soul Warding umduğum gibi çıkmadı. Yani 1 sn cd pek sorun değil. PW: Barrier harika bir talent. PvE'de denemedim ama PvP'de hayat kurtarıcı. Ayrıca yeni Archangel talent'i de güzel. Bu talent aynı shamandaki (Telluric Currents) gibi "mana kazanmak için dps yap" talent'i. Mana kazanma konusunda Achangel, shaman'ın Telluric Currents'ine göre biraz daha uğraştırıcı geldi bana.

Uzun lafın kısası yeni patch ile gelen özellikleri oldukça beğendim. İlk başlarda birçok kişi uzun zamandır alıştığı rotasyonları bir daha yapamayacağı için veya yeni talent'lara alışana kadar ağlayacak ama zamanla herkes alışacaktır kendi class'ına.
    Gigabyte GA-EP43-S3L // Intel Pentium Core2Duo 6300 – 1,86ghz CPU // 3x 1gb Kingston 667mhz DDR2 Ram // ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT AMP // Zalman VF700-ALCU // Thermaltake TR2 500W // SoundBlaster Audigy Value// LG GSA 4082B DVD-RW // Creative 5200 5+1 Speaker System // Samsung 940BW // Xerox Phaser 3122

Canon EOS 350D // Sony P92 // Wacom Graphire 3 Tablet

WoW: Xigg - 80 - Orc Shaman

• Hunter için yazıyorum bu mesajı.

Kötü olmus ölmüs diyen arkadaslar iyice inceledinz mi ? yeni rotasyonları denediniz mi ? Fikriniz var mı neyle dps yaptıgınızdan?

Sanırım hepiniz kulaktan dolma bilgilerle ve denemeden yazmıssınız.

6100 gs li hunter ı survival spec ile az önce denedim.hc bosslarda cok rahat 7 k dps görüyor. normal bir mobta ztn mob md atsanz bile size kosabiliyor.
    Siz nasıl denediniz bu hunter ı anlamadım. MM için yazdıysanız nispeten haklısınız cünkü patchten öcne 6.5 hc dummy olan dps 5.5 i zor görüyor suan.

Fakat survival hunter kesinlikle coşmuş.Üstelik tek yapmanız gereken focusu steady shotlarla fulledikten sonra explosive shotları kacırmamak ve focus bitene kadar arcane shot basmak. Tabi arada black arrow ve serpent sting i unutmayın.

Kaldı ki lvl 81 de cobra shot serpent stingler i refreshleyecek...

Kanımca focus olayı harika olmus cünkü manam bitecek viper acıcam dps düşecek olayı tamamen bitmiş , gerisi sizin maharetinize kalmıs.

• quote:

quote:

sen o hp ve ressiliance la bırak 16k how yemeği mage yada lock dan 50 yemediğine şükret..şu an retri ler anca kanat açınca adam kesebiliolar başkada imkanı yok..

bu arada palaya istediği kadar damage buff ı gelsin ona dispel resist yada magic cleanse gelmedikce hiç bi halta yaramaz arenada ne yanındaki adamı cc den kurtarabilir nede kite yemek den vurabilir.. onun yerine gider heal reduce u olan bi class yada cc yapan bi adam alırım yanıma zira şu an hepsi paladan fazla vuruo.. wotlk de hiç deilse cc den falan kurtarıyodu yakalayıp 2 3 tane vurabiliodu şimdi oda yok...catada gene arena için gereksiz bi class olucak gibi duruyor retri paladin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 15 Ekim 2010; 23:27:04 >

• Zevkine PvP yapmak için açtığım ve şu an lvl49 rogue'um ile farkettiğim en can sıkıcı durum aşırı over powered olması. Shadow Step + Ambush ile her adamı alıyorum nerdeyse BG'lerde. 1 shot yapmak hiç de zevkli değil açıkçası. Bu durum rogue'un yüksek level'larında nasıl bilmiyorum ama.
    Gigabyte GA-EP43-S3L // Intel Pentium Core2Duo 6300 – 1,86ghz CPU // 3x 1gb Kingston 667mhz DDR2 Ram // ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT AMP // Zalman VF700-ALCU // Thermaltake TR2 500W // SoundBlaster Audigy Value// LG GSA 4082B DVD-RW // Creative 5200 5+1 Speaker System // Samsung 940BW // Xerox Phaser 3122

• Allah aşkına biri bana net bir anlatımla "Hammer of Wrath" hakkında bilgi verebilir mi? Nasıl bir skilldir ki bu bana 12k crit vurabiliyor? Ki üzerim komple relentless, diğer takı-taklavat hepsi pvp gear.

Benim en iyi vuruşum bile (Kill Shot) örneğin icc'de bir dünya buffla bile 15k vuruyor.
    Yahu sözde oyun 85'de dengelenecek; de kardeşim 2 ay boyunca niye bu kadar eziliyoruz yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 16 Ekim 2010; 20:11:34 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.