Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ael

bende oyunu hemen hemen 5 senenın uzerınde bır suredır oynuyorum ve yukarıda da soylendıgı gıbı boyle sıkıntılar her patch oncesı yasandı. Su anda bırazda beklenen heralde oyuncuların cataclysm ıcın gereklı materyellerı farmlamaları yada yenı char kasmaları gıbı hazırlıklar yapmaları sanırım..
    bence blızzard ın en azından duzeltmesı gereken cıddı bı lag/latency problemı var.. TTnettende dolayı sorun bızı daha cok etkılıyor elbette ama guıld dakı dıger ulkelerdekı ınsanlarla konussam da onlarda bu sorundan sıkayetcıler.. oyun dengelerı bır sekılde duzeltılır..cozulmeye calısılabılır fakat bu latency/lag problemı dırek oynanabılırlıgı etkıledıgı ıcın bence bunu cozseler daha mantıklı bır hareket olur..

Valla hocam bu latency işi biraz garip.Benim 3 serverda karakterler var Frostwhisper a girince 9000 ms gördüğüm bile oldu fekat Auchindoun ya da Burning Legion da sorun yok maksimum 120 ms oluyor anlamdım gitti. Şu ana oynadığım ana karakterlerde Frostwhisper da iyici çekilmez oldu.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• Serverların farklı ülkeler üzerinde kurulu olmasından kaynaklanıyor.TTnetin bazı avrupa ülkeleriyle arasındaki bağlantı iyi bazıları rezalet.Paket kaybı,latency problemleri çok var.Şanslı olmak lazım.
    Özellikle Fransa ve çevresindeki realmler berbat durumda.Ama şu an blizzden kaynaklanan sorunlarda var.
    Cata gelene kadar tam oturmayacaktır.
    Benim şikayetim şudur açıkcası..siz eğer oyunun parasını 1 saniye bile geciktirseniz direk account unuz kapanır oynanmaz hale gelir yada herhangi bir sorunda direk tepenize binerler..fakat siz bir sorun belirttiğinizde hala düzelmiyor ise bu ciddi birşeydir.. Dediğim gibi class dengeleri ayrı birşey..örneğin warrior iyi vuramaz patch ile fakat 1 healer alırsınız yanınıza yada biraz resilience ekler pvp de daha iyi şeyler yaparsınız..
    fakat oyunu oynanamaz hale getiren hatalarda direk müdahele yapılası gerekir..
    tek yaptıkları lag/latency problemi olanlara..ip komutunu gir dos menüsüne not pad de yazanları copy paste yap forumlara bu..
    adamların tavrı da şu şekilde tabi..biz naparsak yapalım nasılsa oynıyacaklar..12milyon adamdan 1 milyon u bıraksın gene 11 milyon var cepte..
    neyse gene aynı tas aynı hamam herzamanki gibi.

• Arkadaşlar alakasız olacak ama Shift tuşuna key bindings atayamıyorum... Ne yapmam gerektiğini bilen varmı ? ..

Orijinalden alıntı: Ael

Elbette TTnet'in altyapılarındaki yetersizlikte bu sorunu daha da körüklüyor.
    Fakat güzel giderken bu patch ile bu sorunun çıkması gerçekten üzücü..wow-europe sitesinde de bu sorunla ilgili şikayetler 30 sayfayı nerdeyse bulan başlıklar yaratılmasına sebep oluyor..
    Benim şikayetim şudur açıkcası..siz eğer oyunun parasını 1 saniye bile geciktirseniz direk account unuz kapanır oynanmaz hale gelir yada herhangi bir sorunda direk tepenize binerler..fakat siz bir sorun belirttiğinizde hala düzelmiyor ise bu ciddi birşeydir.. Dediğim gibi class dengeleri ayrı birşey..örneğin warrior iyi vuramaz patch ile fakat 1 healer alırsınız yanınıza yada biraz resilience ekler pvp de daha iyi şeyler yaparsınız..
    fakat oyunu oynanamaz hale getiren hatalarda direk müdahele yapılası gerekir..
    tek yaptıkları lag/latency problemi olanlara..ip komutunu gir dos menüsüne not pad de yazanları copy paste yap forumlara bu..
    adamların tavrı da şu şekilde tabi..biz naparsak yapalım nasılsa oynıyacaklar..12milyon adamdan 1 milyon u bıraksın gene 11 milyon var cepte..
    neyse gene aynı tas aynı hamam herzamanki gibi.

İnanırmısınız 1 haftadır oynamıyorum lag dı bilmem neydi derken servıra bile giremez oldum karakterim dalaranda duruyor.Ama ben giremiyorum bağlanana kadar kesin bağlantıda hata çıkıp dc yiyor.Demek o 100mb dosya gibi bişey vardı dün gördüm hunterın mış inş adam gibi bişeydir.Ezim ezim eziliyoduk
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar alakasız olacak ama Shift tuşuna key bindings atayamıyorum... Ne yapmam gerektiğini bilen varmı ? ..

Hocam bu alt + f4e key binding yapamıyorum demek gibi bir şey

shift-ctrl-alt gibi tuşlara tek başlarına key bindings yapılamıyor, yapılsa bile kullanmamalısın..

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Arkadaşlar alakasız olacak ama Shift tuşuna key bindings atayamıyorum... Ne yapmam gerektiğini bilen varmı ? ..

shift-ctrl-alt gibi tuşlara tek başlarına key bindings yapılamıyor, yapılsa bile kullanmamalısın..

Neden kullanmamalıyım açabilirmisin ? 3. Parti programlarıyla eşdeşlerini değiştirerek kullanılır yapıcam mecbur tam çinçe parmağımın oraya denk geliyor güzel oluyor. Bu arada Alt+F4 ile alakası yok canım onu yazan imba shiftin fonksiyonlarını biliyorum ama hızlı ortamlarda shift + herhangi bir tuşa basmak istemiyorum sadece shifte basıcam . Dediğim gibi komutunu değiştirip öyle deniycem artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Neden kullanmamalıyım açabilirmisin ? 3. Parti programlarıyla eşdeşlerini değiştirerek kullanılır yapıcam mecbur tam çinçe parmağımın oraya denk geliyor güzel oluyor. Bu arada Alt+F4 ile alakası yok canım onu yazan imba shiftin fonksiyonlarını biliyorum ama hızlı ortamlarda shift + herhangi bir tuşa basmak istemiyorum sadece shifte basıcam . Dediğim gibi komutunu değiştirip öyle deniycem artık

Hocam ctrl shift alt modifier keylerdir.. yani bu keylerle birlikte illa başka bir keye daha basman gerekiyor.. oyunda shiftle kullanılan default tuşlar vardır.. hadi diyelim izin verdi.. sen shift e basınca atadıgın aksiyonumu yapsın yoksa başka bir tuşa daha basacakmısın diye beklesin mi?bence yeri güzel parmagına yakın olsada o tuşa bir şey atamayı unut.. tuşlar yetmiyorsa çok basmadıgın cdli skiller için alt+kombinasyonlarını kullanabilirsin..

• quote:

Çok gerekiyosa mouse un cursoruyla ekrandaki imgelere basıyorum, kafam rahat ne maymun olacam alaaşkına

Armory

• quote:

Orijinalden alıntı: Akallabêth

http://www.youtube.com/watch?v=gtK9EvhqEIw
    Herkes burst çok derken böyle bir video izleyeceğimi hiç tahmin etmezdim.

şaka mı bu
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.