World of Warcraft : Legion Remix™ (8 Ekim)
World of Warcraft : Midnight™ (2026) - 12.0
World of Warcraft : Midnight ,Second chapter of Worldsoul Saga - 2026'da çıkacak.

Duyuru Sinematiği (gamescom 2025)

Versiyonların farkları ve Türkiye fiyatları :
Base 1.999₺ | Heroic 2.799₺ | Epic 3.599₺
▽ ▽ ▽

Midnight Oynanış ve içeriğin ön gösterimi

Midnight içerik resimleri:
Oyunun ana şehri Quel'thalas olacak Alliance oyuncuları bazı kısımlar hariç tüm şehri kullanabilecekmiş.Eastern Kingdoms'un üstü komple yeniden yapılacakmış buna Stratholme'un yaşanır şekildeki hali de dahilmiş.

Sadece Housing değil aynı zamanda Komşu ve Mahalle içerikleri ve etkinlikleri de olacakmış.

Irksallar özellikleri daha belli olmadı.

Mid Range DPS deniyor.

Add-on 'lara veda yasaklanıyorlar oyun kendi UI 'si ile devam edecek.Transmog sistemi komple değişiyor her bakımdan oyunculara yönelik değiştirilmiş her özelliği.

Yeni başlayan oyuncular için daha optimize bir leveling yolu hazırlanmış.

Yeni bir outdoor world solo oyun mekaniği seçeceğiniz zorluğa göre ödülleri olacakmış.

Alterac Valley gibi bir Battleground olacağı söylenmiş.

+ Bunların yanında Level 90'a çıkıyor ve 10 tane Yeni talent geliyor her sınıf'a bunlar sınıf talentinize , Spec talentinize , Hero talentinize ve yeni olarak "apex talentlerinize" verilecek şekilde olacak.

Silinsin lütfen bulundu.
Silinsin lütfen bulundu.
Şarkı arıyorum ismini bulamadım - Bulundu.
Dili: İngilizce bir şarkı
Tahmini çıkış tarihi : 1999-2000 'ler de çıktı (max 2009dır)
Klip içeriği: Vidyo klibinde beyaz bir erkek müzik yapımcısı var kendisine şarkıcı arıyor seçmeler yaparak o sıra beyaz kadın bir şarkıcıyı beğenip buluyor sonra söyletiyor o şarkıyı ona
bu erkek yapımcının bir gözü kör mü ne bir şeyi var yani gözünde ya da yüzünde
Şarkı Türü: Şarkı hareketli bir şarkı Disco şarkısı diyebiliriz R-B değil Trance -Techno da değil.
ya müzik klibi gözümün önünde fakat 2 gündür uğraştım bulamadım youtube da.
Trader Post 1.Yıldönümü indirimli vendorları.
Oyun içinde hiç fark etmedim ilk defa indirimli vendorları görmüş olduk.

LOTRO Müzik grubu.
World of World of Botcraft : Botaclysm
WoW komple BOT'a teslim olmuş ben hala yeni oyuncu kazandırmaya çalışayım WoW'a bu normal mi sizce?Bildiğin günaha giriyorum lan bu bir kısmı diğer kısmı da WoW'a hala devam ediyor olmak böyle bir saçmalık olabilir mi?Blizzard mevcut oyuncularını BOT'lara satmış durumda o kadar meslek kas uğraş o kadar farm yap sonuç?Altta ki vidyo hadi bakalım
Aylık 400 ₺ yapma ile olmuyor Blizzart! efendi oyunu getirdiğiniz hale bak PC'deki tüm Blizzard oyunlarını silme vakti gelmiş halbüsem çok basit bir şekilde bedavadan oynuyorum fakat enayi yerine konmak başka seviyeyi getirdi olayı.

Warcraft Rumble PC'ye çıktı
WoW'a " Tinker " sınıfı geliyor.
Önümüzdeki Goblin şehri yamasında beklenilen Tinker sınıfının dedikoduları baya fazlalaştı.
11.07 Meta Mount Achievmentları
11.07'de uçmak için gereken achievmentları şimdiden yapmaya başlayabillirsiniz.

Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.280
İkinci El Bölümü Mesajları: 112
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 5.192)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.312 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun