Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk olarak hunter ı denedim çok ama çok kötü olmuş mm talenti ile ilgili söyliyim bi kere aimed shot cast oluyor talentten verirsen 5 stackte bir instant atma şansı veriyor chimera ve kill shot eskisi gibi vurmuyor chimera ya ek oalrak %5 healt verme eklemişler mm artık pve içn çok kötü olmuş yada ben beceremedim birde volley ya bulamadım yada yok eğer onu sildilerse oda kötü olmuş ilk görüşlerim bunlar diğer karakterlerimede bi bakiyim bi ama hunter ı hiç beğenmedim focus olayıda alışması zaman alıcak gibi.

Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • DK bana göre rezalet.bloodu tank olmayacakların elinden neden aldı bunlar.başkada yazacak bir şey bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 13 Ekim 2010; 23:18:42 >
  • roglar shamanlar druidler mage'ler ve priestler op durumda. moonfire ile 10k çakan druidler, ambush ile 11k çakan roglar (plate'e), koşa koşa cast yapan mage'ler, mind blast+sw:death ile full canı indiren priestler, dmg yemeyen shamanlar
    Daha Fazla Göster
  • affiliction warlock ta cok fena olmuş acaip hoşuma gitti soul shard olayını kaldırmışlar ama şöyle yine var aslında 3 adet dk ların runic powerı gibi bazı özel skillerde kullanıyorsun soul burn soul swap imba olmuş artık coe bi moba at dieğrlerine bulaşıyo :d birde coa bane of agony olmus aynı anda kullanılıyor shadow bolt herzamanki gibi cok can yakıyor birde mage lerin evocation gibi bişi koymuslar soul harvest bu cast suresi içinde sana soul shard verior zaten maksimum 3 tas oluyor onuda hemen veriyor birde cast suresince heal veriyor hakkatten imba olmuş yaw sevindim şimdi mage i deniyecem bide arcane cok fena dedi bi arkadaş..

Orijinalden alıntı: port_fire

affiliction warlock ta cok fena olmuş acaip hoşuma gitti soul shard olayını kaldırmışlar ama şöyle yine var aslında 3 adet dk ların runic powerı gibi bazı özel skillerde kullanıyorsun soul burn soul swap imba olmuş artık coe bi moba at dieğrlerine bulaşıyo :d birde coa bane of agony olmus aynı anda kullanılıyor shadow bolt herzamanki gibi cok can yakıyor birde mage lerin evocation gibi bişi koymuslar soul harvest bu cast suresi içinde sana soul shard verior zaten maksimum 3 tas oluyor onuda hemen veriyor birde cast suresince heal veriyor hakkatten imba olmuş yaw sevindim şimdi mage i deniyecem bide arcane cok fena dedi bi arkadaş..

Öğrendiğim kadarıyla arcane fena fakat çok çabuk oom olunuyormuş, eskisi gibi Molten armor değil Mage armor kullanıyor çoğunluk şu an.

Şu yükleme bitsede bi girsem, koşarak scorch cast yapmak istiyorum.

• Bazı karakterlerin çok abartı hasarlar verdiği, resilancenin artık pvp de bir işe yaramadığı düşünüldüğünde oyun pvp açısından bitmiş diyebiliriz. nasıl dengeleyecekler cidden çok merak ediyorum. Eskiden resilance kasın pvp itemi yapın düzelecek diyorlardı, şimdi direk pve itemleri ile mahvedecek adamlar.

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502
  • Dk nın damageleri düşmüş gibi geldi bana.Dk deneyen varmı acaba ?
  • mage için aman diyorum başkada biş demiyorum arcane blast 11 k vuruyor yuh ya yazık valla bi wg yapim dedim yok böyle bişi ama arayüz olayı iyi olmus instant bi skil açıldıgında kenarlara şekil cıkıyor ice hud gibi ama dediğim gibi arcane cok fena olmuş yav yarın iş olmasa daha roque, dk bide paladin deniyecem ama uykum geldi şimdilik bu kadar herkese iyi geceler.

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 08/07/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu imzaya erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
  • 6K GS retri paladinim DPS yapamıyor artık :((((

eski dps in yarısını bıle yapmıyor ; dps yapmak holy power denen sey ile ılıskılendırılmıs , retri pala oynamayı zorlastırmıslar , oyle beles dps yok demısler kısacası

keyfım kactı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAVENBACH -- 15 Ekim 2010; 1:02:59 >

Orijinalden alıntı: Akallabêth

quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

Bazı karakterlerin çok abartı hasarlar verdiği, resilancenin artık pvp de bir işe yaramadığı düşünüldüğünde oyun pvp açısından bitmiş diyebiliriz. nasıl dengeleyecekler cidden çok merak ediyorum. Eskiden resilance kasın pvp itemi yapın düzelecek diyorlardı, şimdi direk pve itemleri ile mahvedecek adamlar.

PVP niye bitmiş olsun? Evet WOTLK'de burst oldukça problemliydi ama adamlar da ders almış ki ikide bir "artık 3-4 saniyede ölmek yok" diyorlar. Ha yorumun bu patch'in getirdiği dengesizlikse damage'ın 4.0.1'den sonra saçma bir hal alacağı zaten bilinen bir şeydi, bize söylenen kadarıyla ability'ler level 85'e göre dengelenecek. Hatta eğer damage çok absürd olursa battleground'lara falan geçici bir damage azaltan aura eklenebileceği hakkında blue post da var. Blizzard'ın level 85'de de dengeyi sağlayamaması bir ihtimal ama oyunu tamamen değiştirecek bir expansion öncesi şimdiden PVP bitmiştir diye konuşmak o kadar da mantıklı değil bence.

Ben 5 seneyi geçkin süredir wow oynuyorum. Tbc, Wotlk bütün exp. patchler yeni çıktığında sorunlu oluyor. Geriye dönük bakarsan 6 ayı aşkın süredir oyun Alfa, Beta ve PTR olarak bir şekilde oynanıyor. Bu oyunu oynayanlar aşırı güçlü classları görmüyorlar mı sence? Gir beta forumlarına, ptr forumlarına oku milletin şikayetlerini. Warrior'ın Arms ve Fury dururken Prot pvp yapmak zorunda olmask her şeyi açıklamıyor mu? Blizzard çok radikal değişiklikler getiriyor. Bir çoğu doğru, wowda çok fazla stat olmaya başlamıştı mesela. Ama Pvp alanında en dengeli gördüğüm dönem TBC idi onda da belli classların bariz ezikliği vardı(örn. retri pala) Casterlar artık isimleri gidi değil mesela, koşarak büyü yapıyorlar. Mage, Warlock ve Pri, üçü de inanılmaz durumdalar şuanda. Balance druid, elemental shaman da keza öyle. Hunter, retri pala, warrior aşırı güçsüz geldi bana. Rog zaten hayvan olmuş. Ezildiğini görmedim hiç bu classın. Oynanış bakımından en efektif class. Keşke denge otursa da adam gibi oynayabilsek. Pvp adına Wowda vanilla zamanındaki outdoor pvp yaptığımız dönemleri ve TBCnin 3.2 patchinden sonraki dönemleri unutamam. Okul falan da bittiğine göre sadece pvp çok nadir de pve oynayacağım oyunu. İstiyorum ki pvp yaparken sinir krizlerine girmeyeyim..

Intel I5 4460 - Noctua nh-d9l - Msi H97 Gaming 3 - Asus Strix R9 380 4gb - 6gb G.Skill Ripjaws 1600mhz - Samsung Evo 120gb - Western Digital Caviar Black 500gb - Cooler Master CM 690 II - Cm 80+ Bronze 650w Psu - Logitech z906- Logitech g105 - Logitech g502

• Yahu 3 yıllık taş gibi Enhancement Shamanımı bırakıp retri palaya başladım 1 ay kadar önce, adam ettim. Şimdi retri rezalet diyorsunuz. Ben kafamı dağlara taşlara vurmayayım da napayım şimdi.

Orijinalden alıntı: orgulas

Yahu 3 yıllık taş gibi Enhancement Shamanımı bırakıp retri palaya başladım 1 ay kadar önce, adam ettim. Şimdi retri rezalet diyorsunuz. Ben kafamı dağlara taşlara vurmayayım da napayım şimdi.

Kardeş ben 5 yıldır warrior oynuyorum. Bütün classlarla oynadım, hepsini kastım neredeyse ama warriorum ben. Sen hangisini seviyorsan onu oyna. Zor da olsa, ezik de olsa onu oyna. Biraz tutkulu ol yahu, benimse classını.

• Hersey zamanlar oturur arkadaslar sakin olun.Arp yi kaldirmalarina sevindim gereksiz statlar artik yok wow u cok guzel gunler bekliyor ama catac geldikten 2-3 ay sonra...
    Bende altchar rogue var 17400dps yapmistim en son oyuna girsem acep ne kadar artti dps olayi ?Haste in energy regen i artirmasi super olmus harbiden .....Maini rogue yapcam bu gidisle

Orijinalden alıntı: orgulas

Yahu 3 yıllık taş gibi Enhancement Shamanımı bırakıp retri palaya başladım 1 ay kadar önce, adam ettim. Şimdi retri rezalet diyorsunuz. Ben kafamı dağlara taşlara vurmayayım da napayım şimdi.

Ufak bir yama ile costururlar palayi kafani yorma biraz sabir edin..Bizim raidde Retriler hep ilk 3 deydir raidde simdiye kadar.(gerci legend silah vardi ikisindede:)

Dediğiniz doğru, zamanla düzelecek tabi ama sinirimi bozdu ben böylesine bir karar aldıktan sonra tavandan tabana inmesi palanın.

@Gelu pala seçmemin bir sebebi de bu idi. Shaman yordu artık, 10 aktif skilli takip etmek zorundaydım her raidde. Pala 3 skille ilk 3 e girerken ben Saurfang'de bir yerimi yırtıp bir ihtimal giriyordum 3'e. Ondan sonra dank etti, basiti oynar toplarım dedim. Şimdi shaman kadar zor oldu pala :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.