Şimdi Ara

Patch sonrası karakterlerin durumu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
6.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shruikan

Allah aşkına biri bana net bir anlatımla "Hammer of Wrath" hakkında bilgi verebilir mi? Nasıl bir skilldir ki bu bana 12k crit vurabiliyor? Ki üzerim komple relentless, diğer takı-taklavat hepsi pvp gear.

Benim en iyi vuruşum bile (Kill Shot) örneğin icc'de bir dünya buffla bile 15k vuruyor.
    Yahu sözde oyun 85'de dengelenecek; de kardeşim 2 ay boyunca niye bu kadar eziliyoruz yahu?

Hunterın kaderi bu millet üzerimizde damge denemesi yapıyor:) sana 12 vurmuş sabah oyun düzeldide 2 kez girdim 22k-25k yedim o andan sonrada oyuna giremiyorum zaten of:(
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: infernall

Lvl85'te herkes pvp gear ile 100k üzeri hp sahibi olunca ortalık sakinleşir merak etme.

hiçte oyle olucagini sanmıyorum adam 25 30k hp lı herife Hammer of Wrath la 12k cakıyorsa level 85 de 100k hp li adama gene nerden baksan 20 25k vurucak cok bişi degişiceginin kanaatinde degilim

Şahsen ben de düşünmüyorum bu durumun Cata.da dengeleneceğini. Her sınıfın gücü ölçeklenerek artıcak çünkü. Benim kill shot'ım crit 5k vururken, 85 lvl'de vursa vursa 6k vuracak, hadi olsun 7k; ki ben bu vuruşu karşımdaki adamı %20 hp'nin altına çekemedikçe atamayacağım. Halbuki adam daha görür görmez lank diye 12k-15k yapıştırıyor. Ee canın yarısı gitti, ne b.k yiyeceğim ben afedersiniz?

BG'de tam bayrağı kaçırıyorlar bir priest bir de pally. Priest zaten hiç sallamıyor; pally bir daldı 5 saniye sonra kendimi meleğin yanında buldum.

Elin priesti yemin ediyorum benim maksimum range'imden daha uzaktan bana dot atıyor. Sadece iki dotla 34k hp biter mi; ama bitiriyor.

Prot. Warrior bugün geldi warsong gulch'ta yürüye yürüye bayrağı aldı gitti. Chimera atıyorum adama 600 vuruyor. auto shotlar 200-300 vuruyor. Tamam tank spec'i defans tabiki kuvvetli olacak; ama bu kadar da yuh ya. Ki bu adam prot. iken gücünden nerdeyse hiçbir şey kaybetmiyor. Defans o biçim, vuruşlar da o biçim. Ben de öyle mal gibi, afedersiniz, hoplaya zıplaya chimera arcane atmaya çalışıyorum. Ha sürekli atabilsem o da yeter; ama bi CH bi de Arc. 75 focus ediyor. El insaf Blizzard! Bana diyor ki steady at focus doldurmak için. Kolaydı o kadar! Adam tank gibi geliyor üstüne sen de karşısında 2 saniye dikilip kıytırık bir vuruş yapacaksın; adama "sen gel bakayım şöyle..." derler.

Şimdi "sen oynamayı bilmiyorsun" diye düşünen hatta diyenler çıkar. Gidin biraz BG'ler de vakit geçirin de görün!99

• quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Valla mmo-champ'ta bakıyorum sık sık, hotfixler görünüyor; ama hiçbirinde de hunter'ın adı geçmiyor. Yok ona buff yok buna belli-belirsiz bir nerf...

Şahsen ben de düşünmüyorum bu durumun Cata.da dengeleneceğini. Her sınıfın gücü ölçeklenerek artıcak çünkü. Benim kill shot'ım crit 5k vururken, 85 lvl'de vursa vursa 6k vuracak, hadi olsun 7k; ki ben bu vuruşu karşımdaki adamı %20 hp'nin altına çekemedikçe atamayacağım. Halbuki adam daha görür görmez lank diye 12k-15k yapıştırıyor. Ee canın yarısı gitti, ne b.k yiyeceğim ben afedersiniz?

BG'de tam bayrağı kaçırıyorlar bir priest bir de pally. Priest zaten hiç sallamıyor; pally bir daldı 5 saniye sonra kendimi meleğin yanında buldum.

Elin priesti yemin ediyorum benim maksimum range'imden daha uzaktan bana dot atıyor. Sadece iki dotla 34k hp biter mi; ama bitiriyor.

Prot. Warrior bugün geldi warsong gulch'ta yürüye yürüye bayrağı aldı gitti. Chimera atıyorum adama 600 vuruyor. auto shotlar 200-300 vuruyor. Tamam tank spec'i defans tabiki kuvvetli olacak; ama bu kadar da yuh ya. Ki bu adam prot. iken gücünden nerdeyse hiçbir şey kaybetmiyor. Defans o biçim, vuruşlar da o biçim. Ben de öyle mal gibi, afedersiniz, hoplaya zıplaya chimera arcane atmaya çalışıyorum. Ha sürekli atabilsem o da yeter; ama bi CH bi de Arc. 75 focus ediyor. El insaf Blizzard! Bana diyor ki steady at focus doldurmak için. Kolaydı o kadar! Adam tank gibi geliyor üstüne sen de karşısında 2 saniye dikilip kıytırık bir vuruş yapacaksın; adama "sen gel bakayım şöyle..." derler.

Şimdi "sen oynamayı bilmiyorsun" diye düşünen hatta diyenler çıkar. Gidin biraz BG'ler de vakit geçirin de görün!99

Şimdi çıktım bg den durum felaket en fazla vurduğum 3k oda mage efendiye gerisine vuramıyorum 1k nın üstünü ee adamın 55k canı var 55 tane ok atcamkı ölcek adamın eli armutmu topluyor o bana bi dalıyor 10k gitti bi bakıyorum 8k 9k 16k oh maşalla heni bizim k lar? hesapta paladin kötü oldu adam gene kelebekler gibi geziyor.Mage zaten şaka gibi 10k nın altında hiç bir skilini yemedim
    AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown

• eskiden mage ler hemen ölüyoruz diye savaş alanına fazla yaklaşmaz uzaktan işi bitirmeye calısırlardı şimdi sanırsınız prot warr.
    şimdi hoplaya zıplaya arada geziniyorlar
    prot warriye 2k vururken mageye 80 90 hadi critledi 150 vuruyorum. bugüne kadar 3k gördügüm mage pri rog olmadı ama 33k dru. dan 47k mageden 28k rog. dan gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 17 Ekim 2010; 12:24:04 >

Orijinalden alıntı: kazuya58

eskiden mage ler hemen ölüyoruz diye savaş alanına fazla yaklaşmaz uzaktan işi bitirmeye calısırlardı şimdi sanırsınız prot warr.
    şimdi hoplaya zıplaya arada geziniyorlar
    prot warriye 2k vururken mageye 80 90 hadi critledi 150 vuruyorum. bugüne kadar 3k gördügüm mage pri rog olmadı ama 33k dru. dan 47k mageden 28k rog. dan gördüm

Sizin oyunlarda sorun yok galba ben oynıyamıyorum bile:( bitane mage açtım dc lag derken maim hunter yalan oluyor 10k pinglede mage kasması süper büyüleri sindire sindire atıyorum^_^ gelen geçen 10 20 30 vuruyor zaten anlamadım ben bu mantığı 85 de düzelse bile gene saçma 85 kadar bg yapmıcazmı yani?
  • Evet nihayet oyuna bende girebildim gözlemlerimi paylaşim.

Önce tabi ki de kendi classım olan Warlock :D uzun zamandır bu kadar zevk almıyordum oyunu oynarken. Daha aff olarak oynamadım. Dest adına olan değişiklikler müthiş. Instant soulfire nedir yahu :D üzerine ignite tarzı dot bırakıyor müthiş olmuş. Soul harvest skilli aşırı derecede imba olmuş. 30 saniye cooldownu olması abartı cidden. Netherward olayını da çok beğendim. Bunların dışında olan diğer skillerde gayet iyi. Yalnız dikkatimi çeken şey petin damagei. Felhunter kullanıyorum. 2k falan critliyor. Bıraksam tek başına keser milleti. Sanırım baya bufflanmış. Bunun dışında yaklaşık 5 - 6 saniyede adam öldürme combomu da verim tam olsun :P

Curse of Elements > Immolate > Chaos Bolt > Conflagrate > Soulburn > Soulfire >>>>>> Dadaaaa :p

Gelelim diğer classlara. Warlock dışında mage, paladin ve shadow priest çok güçlenmiş gibi geldi. Dün ret bir paladinle duel yaptım adamın canı sürekli artıyordu. Nasıl bir şey o anlamadım. Bu arada warrior hakkında dediklerinize katılmıyorum. Setli bir warrior dün ben dahil herkesi dağıttı. Elinde ICC'den düşen mace vardı üstelik. Hunter çok ezik kalmış gibi görünüyor. Druid ve shaman hakkında pek bir fikrim yok.

Bunun dışında 1800 2v2 rating isteyen wrathfull weapon ı honor pointle aldım. Bu da çok güzel bir ayrıntı :P

Ashsoukk Grim Batol'dan bildirdi. Şimdilik bu kadar :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 17 Ekim 2010; 22:48:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akallabêth

Soul Harvest combat'da kullanılamıyor diye hatırlıyorum, neden OP o zaman?

Evet combat ta kullanılamıyor. Ama bu uzaklaşıp bir yerde combattan çıktıktan sonra kullanamayacağınız anlamına gelmiyor hele ki soulburn - teleport ikilisini yaptıktan sonra.
    adam bize bi koyuyo 8k 10k 15k biz vuruyoruz 2k 3k anca incik boncuk veriyo bize yok stable master da sürüyle pet koyabilceksin yok yanında 5 tane pet olcak istediğini çağırabilceksin eyvallahta bi diğer classlara gelen yeniliğe bak bi hunterlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikozg -- 17 Ekim 2010; 16:03:09 >
  • benım hunter arkadas asırı memnun. dps ım 1k arttı yaklasık dıo(survıval) tabı pve ıcın konusuorum.belkı problem sızdedır

Orijinalden alıntı: nightelfgrkm

hunter ı silsinler daha iyi olur bizim için
    ne onlar uğraşır ne biz bune ya saça sapan değerler vuruyo aimed shot explosive shot sanki tüftüf atıyomuşum gibi can götürmüo
    adam bize bi koyuyo 8k 10k 15k biz vuruyoruz 2k 3k anca incik boncuk veriyo bize yok stable master da sürüyle pet koyabilceksin yok yanında 5 tane pet olcak istediğini çağırabilceksin eyvallahta bi diğer classlara gelen yeniliğe bak bi hunterlara bak

tüftüf gibi.. off cok guldum yaaa

• bugun denemek için açtım hesabı ve dummyde test ettim 4 karakterimi

hunter 5.3k gs, mm 6.2k civarı dps
    druid 5.6k gs, feral 9k civarı dps
    rogue 5.8k gs,assas 7.5k civarı dps
    shaman 5.2k gs(resto item ağırlıklı) 6-6.5k dps.

bunlar sadece dummyde yaptığım denemeler, çoğunda yeni gemleri almadım bile, shamanın çoğu kıyafeti healing için olanlar. druid iyi gözüküyor hunterıda beğendim.. pvp veya raidlerde denemeye fırsatım olmadı henüz...
    Game of Thronesx5 - Hannibalx2 - Vikingsx3 - TWD - Bansheex3 - Black Mirrorx3 - DaVinci's Demonsx2
    Under the Dome - American Horror Storyx2 - Magic City
  • BM hunterda bir saçmalık var.. dummyde 8-9K vurabiliyorum.. raidde 4-5 k :S

gearım 6K .. bu ne sacmalıktır anlayamadım.. MM fena değil.. 8-9K dpsi her yerde yapıyor..
    spirit beastin druid gibi heal atması çok güzel.. petlerdeki sahibine özel veya extra dps yapmasını saglayan buffarın kaldırıp klasik raid buffları koymaları çok can sıkıcı olmuş.. wolfun bir esprisi kalmamış.. partyde feral druid, fury warrior varsa kurt çıkarmak gereksiz.. mage yoksa aynı buffı veren ravager çıkarılabilir. magic damage artıran class yoksa %8 extra magic damage taken veren Wind Serpents çıkarılabilir, Core Hounds blooodlust veriyor devilsaurlar heal reduce yapıyor.. %20 armor debuff yapan petler var.. vs vs..

sözün özü hunterlara verilmiş gibi görünen 5 pet taşıma, ahırda 20 pet tutma aslında diğer classlara yapılmış bir bufftır.. raide bir hunter alıp eksik classın buffı tamamlanabilir..
  • bu arms warrior nolmuş böle ya hala nasıl ağlıyonuz çok ezik die adamlar 10 sn de kesio beni 1100 ressiliance lı prot paladinim..öle böle bi damage vurmuo adamlar..canını indirion %50 bi bakıon 5 sn sonra %100 olmuş bu nasıl bi self heal dır..durotar da duel atan warrior lar full wrathful frost mage tokatlıolar..valla anlamak zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

mana daha iyiydi bitmiyodu ama focus hemen bitiyo level 83 den sonra aspect fox gelince düzelir durum.

aspect of foxmu acacagız sürekli? aspect of viper gibi kesin damage penalty'sı olur..

Açıkçası yeni olduğu için çok kalabalık ve gözden kaçırdığım bişey olmaz ise agro olmuyor bende de... Millet nasıl kaçırmışlar anlamadım. Mage'lere de uyuz oldum resmen, tank olan benim herif önden gidip kesiyor anlamadım gitti.

Orijinalden alıntı: Bossa

Bende 2ay oldu oyuna başlıyalı açıkçası ve DK-Blood kasıyordum yine DK-blood kasıyorum

Açıkçası yeni olduğu için çok kalabalık ve gözden kaçırdığım bişey olmaz ise agro olmuyor bende de... Millet nasıl kaçırmışlar anlamadım. Mage'lere de uyuz oldum resmen, tank olan benim herif önden gidip kesiyor anlamadım gitti.

Adamlar tank tan iyi artık mage gördümmü kaçıyorum 16k yemek morelimi bozuyor bide yazılar arasında 2v2 arana isteyen silahları bg ile aldım denmiş o nasıl oluyor anlamadım.ben şimdi arena isteyen bow için hanor verip alabiliyor muyum? pvp de arkada kalıp akbaba gibi beklemek sıktığından kasmadım eğer alabiliyorsam 264 lük blue bow alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: midnightz
    Hunter için yazıyorum bu mesajı.

Kötü olmus ölmüs diyen arkadaslar iyice inceledinz mi ? yeni rotasyonları denediniz mi ? Fikriniz var mı neyle dps yaptıgınızdan?

Sanırım hepiniz kulaktan dolma bilgilerle ve denemeden yazmıssınız.

6100 gs li hunter ı survival spec ile az önce denedim.hc bosslarda cok rahat 7 k dps görüyor. normal bir mobta ztn mob md atsanz bile size kosabiliyor.
    Siz nasıl denediniz bu hunter ı anlamadım. MM için yazdıysanız nispeten haklısınız cünkü patchten öcne 6.5 hc dummy olan dps 5.5 i zor görüyor suan.

Fakat survival hunter kesinlikle coşmuş.Üstelik tek yapmanız gereken focusu steady shotlarla fulledikten sonra explosive shotları kacırmamak ve focus bitene kadar arcane shot basmak. Tabi arada black arrow ve serpent sting i unutmayın.

Kaldı ki lvl 81 de cobra shot serpent stingler i refreshleyecek...

Kanımca focus olayı harika olmus cünkü manam bitecek viper acıcam dps düşecek olayı tamamen bitmiş , gerisi sizin maharetinize kalmıs.

Hocam sen 6K gearla 7k vurdum çok diyorsun ben 6K gearla dummye hem BM hemde MM ile 9k vurdum ve az diyorum çünkü raidde 20 K dps yapan mageler var.. classların neredeyse tamamında ciddi bufflar varken bizim eski dpsi yapamamamız buff gibi görünsede ciddi nerf yedigimizi gösteriyor..

5K gearlı shamanımla 7K dummye dps yapıyorum.. 5.3k gearlı lockumla 9-10k dps yapıyorum.. hunterim end game ve o da aynı dps yapıyor sence adalet mi? 13-14K dps yapan PVP setli locklar varken 7K dpse seviniyorsun..

focus 2-3 shot, bir cd acıp 10 saniyede indirdigin HC bosslarına iyi vuruyor olabilir ama eskiye nazaran raidlerde çok daha az dps cıkarıyor.. BM açılışı güzel yapsada kısa zamanda kuruyor.. MMde 3 sn castli arada proclayan aimedlar şaka gibi vuruyor..

ama karsı tarafta adamlar ice lancele 10 k critliyor.. focus olayı HClerde iyidir ama raidlerde can sıkar.. petlerdeki dps artıran abilitylerin cıkarılıp yerine stacklanmayan raid bufflarının gelmesi komedidir.. heal debuff yapan dandik dinazorlar yerine vurdukca büyüyen kızışan devilsauru geri istiyorum.. king, horn bufflarını, %20 arpı,%8 magic damage taken,heal reduce debufflarını millet nerden buluyorsa bulsun.. bana isterse 20 pet değil 2000 pet hakkı versinler aynı DPSi yaptıkları sürece hiç bir işime yaramazlar..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.