Şimdi Ara

PASSAT B6 Kasa sizce alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar araba aramam halen devam ediyor ne yazik ki.

Yilda Max 10 BİN KM Yaparim oda Uzun yol için.Şehir içi pek kullanmiyorum

B6 Passat fiyati suan uygun geliyor sizce alinir mi 65 75 arasi baya var .

• çok güzel araba hocam.özellikle 2.0tdi modeli çok hosuma gidiyor.Ama temizini denk getirmek çok zor o paralara.geneli 300.000 km devirmiş durumda.düşük km olanlarada 100.000 fiyat çekiyolar.piyasa çok arttı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam da var bu araba. bir ara niyetlendi satim mi falan diye. Hiç kullanmadığı için araba hep yattı. 2007 model 1.6 fsi comfortline arabanın 64.000 KM oldugunu duyanlar arabaya degişik bakıyor.ve arabanın kazası belası yok. Çogu özellik şu an ki piyasada ki arabalarda yok yağmur sensörü far sensörü auto hold gibi.

Bende c180 amg var. ondan inip bu arabaya binince konfor, rüzgar sesinin olmaması ve rahatlık açısından dağlar gibi fark var. Nasıl olurda şimdiki arabalardan bile daha rahat yapmışlar anlamıyorum. tank gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 2 Ocak 2020; 12:19:22 >
  • 1.6 fsi modelden uzak durun. Çekmiyor araba.

Ama 1.4 tsi 2009 - 2010 model yeni göğüslü olani tavsiye ederim. Uzun yol 6 litre şehir içi 8 litre civarı yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır ama 1.6 fsi'dan uzak durun. hem çekmez hem gitmez hem de çok yakar. 1.6 hitler olanları da vardı bunların, onların da performansı zayıf ama en azından tüp takılabiliyor. ekonomi yapmış olursunuz.
  • arıza çıkarması garantili

fsi uzak dur
  • B6 alacağıma B5.5 PD130 Highline II Solar alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015 model Passat alinir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Eski kasa audi a5 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Astra J kasa mı egea mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • b6 larda 2.0 tdi motor makyaja kadar enjektör sorunu çıkarmıştı.Makyajla konsolde direksiyonda motorda değişiklikler oldu 170 hp ye geçti.Bulursanız makyajlı yeni kasasına bakın...
  • 2 ay kadar önce babama aldım. Ara sıra ben de kullanıyorum.

İlk sahibinden 2006 1.6 fsi comfortline manuel aldım.

Bana göre eksileri;
    İç mekandaki cam açma, el freni, far kumandası gibi tuşlar siliniyor ( kronik )
    Tavan döşemesi ve kapı döşemesi sarkıyor ( kronik )
    1.6 fsi manuel gitmiyor, otobanda 6.vites 110'la dik yokuş çıkamıyorsunuz. Ayrıca vites oranları çok kısa, 6.vites 3000 devirde 103 civarı yapıyor. 200'ü yapmak için 6000 devire gelmek gerekiyor.
    Yol bilgisayarının 1.parkuru kontak açılışında sıfırlıyor. Tüm vw modelleri de böyle ve çok saçma.

Bana göre artıları;
    İç hacmi ve bagaj hacmi geniş.
    Türkiyede bilinen model, 2.el piyasası kuvvetli.
    Yılına göre donanımı kuvvetli, ön arka park sensörü, auto hold, alarm, far ve yağmur sensörü, elektrokrom iç ayna, çift bölge klima...
    Yakıt tüketimi o motor ve yaşa göre normal ( lpg yok )

Şimdilik memnunum.

• Bir yila yakin kullandim b6 passati.. 2011 modeldi ici yeni gogus olanlardan 1.6 tdi.. 220 binde sattim b8 highline aldim yemin ederim b6 daki o konforu bulamadim.. Otururken belim ağrıyor uzun yolda mesela hangi ayari yaptıysam olmadi gecmedi bel agrim.. Fsi olmuyo b6 ya araba gitmiyo resmen gitmiyo arkadaşımda vardi..

• Bazı modellerın eskılerı daha konforlu oluyoor...
  • Kullanmadan uzak dur diye yorumlar var 1.6 fsi için 3 yıldır 1.6 fsi variant kullanıyorum Lovato marka LPG takılı ne yakıt ne çekiş sorunu yok aldığım kişi hiç bakmamış rampa çıkmıyodu araç ufak bakımlar iyi ustalar sayesinde fişek gibi maşallah.şehir içi 40 kuruş şehirlerarası 30 kuruş benzin LPG birlikte. Kısacası iyi ustalar birazda anlamak lazım bakımları düzgün yapıldıkça en iyi motorlardan biridir 1.6 fsi. Not :aracım 300 bini geçti motorla ilgili tek sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inso

babam da var bu araba. bir ara niyetlendi satim mi falan diye. Hiç kullanmadığı için araba hep yattı. 2007 model 1.6 fsi comfortline arabanın 64.000 KM oldugunu duyanlar arabaya degişik bakıyor.ve arabanın kazası belası yok. Çogu özellik şu an ki piyasada ki arabalarda yok yağmur sensörü far sensörü auto hold gibi.

Bende c180 amg var. ondan inip bu arabaya binince konfor, rüzgar sesinin olmaması ve rahatlık açısından dağlar gibi fark var. Nasıl olurda şimdiki arabalardan bile daha rahat yapmışlar anlamıyorum. tank gibi
    B6 dan sonra passat bitti zati
    Temizi olduktan sonra arabanın kralı

• En sevdiğim passat kasasıdır,ben de bir ara 2010 1.6 TDI'larına bakmıştım ama bulunmuyor tabii.

• 2014 den 2018 e kadar B6 makyajlı kasa highline 1.8 TSI DSG li kullandım.
    Şuanda 2020 model Passat kullanıyorum.

B6 kasa, içi geniştir ( Passatlar zaten geniş ) konforu iyidir uzun yolda yormaz. Ben arıza problem yaşamadım. Bakımlarını düzenli yetkilide yaptırdım. Ben ilk sahibinden aldım, km si zaten 30bin falandı baya baya düşüktü, sattığımda 90 bin km ye gelmişti.

Eksi yönleri, iç malzeme kalitesi çok iyi değildir, içinden sağından solundan çok ses gelir ama yıpranan aşınan soyulup dökülen bi yeri olmadı hiç.

yüksek hızlarda yol ve rüzgar sesi alır. yol tutuşu iyiydi yani normal bi kullanıcı için iyiydi.
  • 2010 model makyajli 2.0 TDI Highline 170 beygirlik olanini 2 sene ve 65 bin km dir kullaniyorum.Arka tekerlek bilyalarini degistirdim ses yapmaya baslamisti bunun haricinde hic bir sorunla karsilasmadim.Arac aldığımda 240 bin kmde olmasina ve ariza çıkarıyor denilen DSG sanziman olmasina ragmen.Cok iyi bir karar vermisim.Tavsiye ederim.

• PASSAT B6 Kasa sizce alinir mi ?

• Bizim şirkette vardı, 1.6 hitler manuel highline. Araç sıfır alınmasına rağmen garantiden sonra egzos sistemi komple değişmiş, ayrıca ABS beyni yüzünden çok çekmiştik, yok paraya da satıp kurtulmuştuk. Genel konfor ve kalite olarak iyi bir otomobildir. Ama tercih edip önermem, alacağınız aracın en genci 10 yaşında ve kilometresinin de ucu açık olacaktı. Passat ısrarınız yoksa C sınıfı daha genç araç almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.