I

Binbaşı
31 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Bugün polis babamı ifadeye çagırdı. Gitti. bir arkadaşlık sitesinde adamın birinin uygunsuz görüntülerini çekip şantaj yapıp para almışlar. Adamda gitmiş şikayet etmiş savcılığa. Devlet de incelemiş benim kullandığım numara çıkmış.

telefonumu yanımdan hiç ayırmadım. İphone kullanıyorum kimseye 5 dak 10 dak telefon vermedim. Böyle bir şey mümkün mü? Benim tarafımdan imkansız. Kafam almıyor.

merhaba arkadaşlar.

tost makinası fişte takılı fakat çalışmıyor durumdaydı. Fakat elektrik değişik bir şekilde 2 kere göz kırpma gibi oldu elektirkler gitti.3 saat sonra elektrikler geldi. Yattım uyudum fakat gece çat diye bir patlama sesi gibi ses geldi daha sonra 10 saniye sonra ikinci kez ses geldi patlama gibi hemen uyanıp fişi çektim ama çalışmadığı halde makinanın ışıkları kısık yanıyordu. İnternetten vümultimetre aldım . İçini söküp ölçeyim diye ama bu görseldeki vidalar çok degişik ne ile sökülür bunlar. Fikri olan var mı? Birde sizce ne patlamısıtr. İnşallah yaparım malum okullar açıldı cocuklara çok lazım... şimdiden teşekkürler.

mesajı düzenleyecegim. Sorunu basit şekilde çözdüm..

Delonghi tost makinası arızası kart yanma sorunu çözüm

Apple tv 3 üm var satıp yerine 1600 verip apple tv 4 alıp iptv uygulaması kuracağım. İptv den maçları ve kanalları rahatça bu cihaz üzerinden izleyebilirmiyim. Yoksa daha ucuza başka bir cihaz mı alayım ? Ne önerirsiniz? Telefondan apple tv 3 e ekran yansıtınca maçta ufak milim takılmalar ve donmalar oluyor işe yaramıyor?

Yaklaşık 2 ay önce Türk telekom dan arayıp fırsat Webde Prime 10Gb tarifesini teklif ettiler. Tüm prime ayrıcalıklarından bahsedip beni ikna ettiler. Bende kabul edip vodafone red den bu tarifeye geçtim.

Tarifenin internet sayfası buradan bakabilirsiniz. buradan

Dün Prime ayrıcalıklarda ispark kampanyasını görüp basvuru yaptım. Gelen mesajla şok oldum.
Uzgunuz, PRIME ISPARK Kampanyamızdan sadece Prime tarifelerindeki müşterilemiz faydalanabilir. Detaylarwww.turktelekomprime.com'da B001

Bunun üzerine müşteri hizmetlerini bilgi almak için arayıp sordum.Sizin tarifeniz prime ama o prime, o prime degil deyip bir şeyler saçmaladı. Olamayacağını belirtti. Satarken şöyle böyle prime diye anlatıyorlar. İş kullanmaya gelince o öyle değil deyip işin içinden çıkıyorlar. Bu kazığı ben yedim siz yemeyin aklınızda bulunsun. o prime bu prime degil.
TH12 KÖY + 12 LEWEL KLAN  600 TL PAZARLIKSIZ

3.5 Yıllık emeğimi satıyorum. ilgilenler mesaj atsın. isim degiştirme hakkı mevcut. Ek olarak 12 lewel klan
Şubat 2018 de aldığım ipad pro 10.5 zamanla yamuldu. Çok kötü duruyor. Bazen şarjdayken ekranın bazı bölümlerinde dokunmatik sorunu oluyor. Apple store zorluya götürdüm. Herhangi bir darbe çizik olmamasına rağmen apple ın böyle bir iş emri olmadığı için ücretli onarım yapabiliriz deyip tamir etmediler. Kullanıcı hatasına getirdiler. Tüketici hakem heyetine e devletten başvuru yaptım. Onlardan haber bekliyorum bakalım sonuçları paylaşacagım sizlerle
İpad yamuldu :(
Edit
Selamlar benım bi sorunum var sizle paylaşmak istedim.

Tatil nedeniyle ofis dışında olacağım. 2 bilgisayara sahibim birisi masaüstü biriside laptop. Ağ yazıcısı masaüstü bilgisayara baglı. ben tatilde laptopumla gelen siparişleri açıp ofisteki yazıcıyla yazdırmak istiyorum. nasıl yapabilirim bunu saygılar?
Herkese hayır forumlar

2006 model ilk sahibi oldugum passat 1.6 fsi comfortline 50.000 km siyah,hasarı boyası ve degişeni olmayan kapalı garaj arabaı satıp yerıne mercedes 2016 model C serısı almaya karar verdım. Amg paket ıstıyorum durus olarak daha sportıf olması hosuma gıdıyor. 2. El olarak bakıyorum 30.000 km altı beyaz vurugu degısenı boyası olmayacak temız araba lazım. Sızlerden rıcam c serısını alırken dıkkat etmem gereken hususlar neler. Paket olarak falan. Galerıcilerın hepsı full paket full dolu daha dolusu yok gıbı baslıklar atmıslar ılanlara. Yardımlarınızı beklıyorum bu aaraba alınırken nelere dıkkaat etmem gerekır. Cok km yapmayacagım ıcın c180 dusunuyorum. Sımdıden tesekurler
Th11 atıcı şifacı ordusu ile saldırıyorum. Malum büyük güncelleme geliyor. Herolara sağlam kara iksir gerekicek. Tavsiye ordunuz var mı karaiksir kasmak için? Ejder olur yavru ejder olur golem pekka olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar sağolun..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.612
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 13.619 (Bu ay: 422)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 219 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.