Sizce ds7 mi sportage mi
-
-
AUDI Q3 35TFSI SPORTBACK S-Line
-
Hocam baktımda sıfırları cok pahalı benim max bütce 2.250-2300
-
3500 km de sıfır gibi araç.
NOT: İlan ile alakam yoktur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-audi-hatasiz-ilk-elden-q3-sportback-s-line-1103920835/detay
-
önünde halka var diye ds7 nin olduğu yere süslü tiguan önermek çok anlamsız, ds7 alınabiliyorsa 3e 5e bakılmaz alınır geçilir
1.5 porsiyon q3 eder
bu arada neden ds7 dizel de sportage benzinli? ds7 nin 4x4 benzinlisi varken?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 10 Temmuz 2023; 16:11:12 > -
bütçeye uygun olan dizel o yüzden ona baktım
-
doğru,benzin 4x4 olunca uçuyor fiyat.ama 180lik benzinli ile dizel aynı fiyata geliyor eğer çok km yapmıyorsanız benzinli alın
bu segmentte alternatifi yok zaten o aracın q3 falan getir götürünü yapar,sportage i hiç konuşmuyorum bile
-
Bu ikisi arasından kesinlikle ds7 . Sportage yüzüne bile bakmam o kadar kesin konuşuyorum .
Bu arada ds7 ne kadara geliyor -
2250 şimdiki fiyat gelene kadar belki 2300 olur
-
herkes araba bulma satın alma sorununu çözmüş ama model beğenmeyecek hale gelmiş. çok garip.
-
Gezdiğim bayilerde kimse yüzümüze bakmadı valla bi ds ilgilendi sportage de sıfır 2.el anca bulabiliyorum ondan bi danışayım dedim hocam sizlere
-
Ds7 varken sportage komik kaçar. -
Ds7 tabiki şık klass duruyor -
DS7 alma şansınız varsa diğer araçlara bakmayın hocam heleki sportage falan yanında komik olur :)
-
Ds7 ye hakaret etmişsiniz resmen -
Ds7 hiç düşünmeden alın arada kaldığınız her noktada kıyas yapın DS önde çıkacaktır sportage ile kıyaslamayın bile -
Her kullanan çok farklı olduğunu söylüyor ds7 nin iyice yöneleyim ozaman ds7 ye -
DS7 vur geç -
tiguan süslü audi oluyorsa ds de süslü pejo mu oluyor şimdi?
bu arada ben de kesinlikle ds7'yi tercih ederdim bu ikisi arasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 11 Temmuz 2023; 13:11:15 > -
q3 tiguanin çok da üstüne konulmamış bir model,ds7 nin donanımları konforu premium havasının pejoyla alakası yok
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ds7 varken sportage komik kaçar.
|
önünde halka var diye ds7 nin olduğu yere süslü tiguan önermek çok anlamsız, ds7 alınabiliyorsa 3e 5e bakılmaz alınır geçilir 1.5 porsiyon q3 eder bu arada neden ds7 dizel de sportage benzinli? ds7 nin 4x4 benzinlisi varken? |
Bu ikisi arasından kesinlikle ds7 . Sportage yüzüne bile bakmam o kadar kesin konuşuyorum .
Bu arada ds7 ne kadara geliyor |
Benzer içerikler
- peugeot 5008 yorumlar
- suzuki jimny kronik sorunlar
- cupra leon yorum
- ds5 neden tutulmuyor.
- renault kangoo 1.9 alınır mı
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X