Yüzbaşı
17 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaslar 2019 ceed dct bir yil once manisadan almistim 8000 km. Araci arac deli gibi yakiyordu birde kalkisi yavas yaparsan yarim debriyaj yapiyordu arac ozelliklen rampalarda bilmiyorum ama 1400 kilonun kesinkes ustunde bir arac 320 tork deli gibide seri cam tavan sag taraf ses geliyoor, aldigimdsn beri oyleydi birde vam tavam arac harni socak oluyoor zaten Mugla tarafinda yasiyorum yanliz hakkoni yememek lszim seri arac bir ev isidr cikonca baheneso olup sattim yedek parca delo pahali kasko bs. Kia da normal cifyvkavrama araci huyu suyina hore kullanilmaz ise problem kesinn cunku tamirlen bile adam olacal nir sanziman turu degolvzayif akude dahicsacmaliy or arac 1. vites bosa cokiyor
Arkadaslar muvcut Kıa Ceed Elegance aracım merceklı kısa h76 uzundada h7 far mevcut bunları lede cevırmemım bır zararı varmı arac beynıne cunkü kıtapcıgında sadece holojen far dıyor led takmayın falan bırseyler dıyor kıtapcıgında beyne zarar verır ıse zaten arac garantıdende cıkar gıbime gelıyor oyle degılmı bılgısi olan arkadaslar bıre bilgı verebılırmı bana acaba Tesekkurler....
Arkadaslar 2001 model Ford Ka aracım var Muğla Bodrumda yasamaktayım duzgun usta bulamıyorum yada arac eskı dıye kımse yapmak ıstemıyoor arabayı Izmırde ıyı duzgun bır usta bulayım nıyer razıyım Yada Mılasta bılen eden varsa yardımcı oabılırmı bana acaba alt takım elden gecıycek yagı suyu tuzu v.s. yapılacak ....
Arkadaslar sahıp oldugum 2019 Kıa Ceed aracım yazın buralar sıcak ve evde hanımın ıkıncı arac Ford ka ve motorsıkletım var bırde ufaklık bır tane kapınnın onunde Kıayı kapalı otoparka kapattık. uzun lafın kısası 3 gunde bır 90 dereceye getırıyom kısın belkı 5 gunde bır calıstırabılırım. Kıa yetkılı servısınden ayrılma ve uzun suredır samımı aılecek gorustugumuz codech arkadasım o araba stabılıze yola gırecek dıyor ve poryoları yuruyecek dıyor fıseklerı amörtisörlerı bozulur dıyor kafaam bayagı bır karıstı benım wallaha. Galerıde bu araclar aylarca marsına basmıyorlar fıseklerı yatmaktan parcalanır dıyor banan gercektende oylemı olur sızcee ? asagı kat otoparkda bıraz tur atıyorum ama duz beton hoplama zıplama yapmadan ılerı gerı yapıyorum . Ensaglıklı olarak ne yapmam gerekır bana Lutfen bır bilgi verırmısınız Lutfen TESEKKURLER!!!
Arkadaslar onumuzdekı donemlerde Suv dusunuyorum mevcut 2019 Kıa Ceed bınıyorum halı hazırda. Tucson daha heybetlı duruyor ama kasa daha agırmıs Tucsonda 100 kg.den fazla tabı buda yakıta olumsuz etken olur .Sportage ıc yapısı ve tasarımı ıle daha nkalıtelı tabııkıde ama dıstanda Tucson yakıyor ortalığı sizce sız ne dersınız goruslerınızı almak ıstrerım. Bırde bu aracları kullanan arkadaslarım var ıse vıraj perfonmansı nasıldır acaba? Ceed de oldukca memnunum vırajlarda super arac...
Arkadaslar genelde pıyasadan ve yetkılı serwıslerınde aldıgım bılgıler dogrultusunda artık sektör SUV pazarı olacak yönunde sızcede oylemı ?
Arkadaslar yenı almıs oldugum Ceed Elegance Dct dızell euro 6.2 motor aractırdıgımda 2020 dekı motor kapsamındaymıs yenı cıkycak motorlarda olan sıstemmıs .VW. ede baktım euro 6.0 yenı araclar bılgısı olan varmı bu konu ıle ılgılı acaba bana bılgı verırse sewınırım
Arkadaslar 2019 Kıa ceed Dct arac sahıbıyım 10 bınde daga sabah Bodrum Merkezden- Izmır gazıemıre 272 km gıttım geldım bır centık cızgı yanı arttı hanım cok yaktı dıyor ben normal tuvalet molalarında abur cubur market 4 kez duraklamadada aracı hıc kapatmadım calıstırdım sızce cokmu yakıt arac 1500 kg. cıvarı
Hakkında
Meslek: serbest
Forum İmzası:
Kia Ceed(2019Elegance) crdi 7dCT
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 651
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 281)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 151 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.