2022 Egea Cross 1.5T Hybrid Dct Lounge
2022 Corolla 1.5 Dream Paket
iki arac arasinda kaldim dostlar sizce hangisini tercih etmeliyim. 2.el piyasasi deger kaybetmemesi acisindan konforu vs hangisini tercihh edeyim sizce dostlar.
arabadan cabuk sikilirim max 12 ay veya 15 ay binerim
2022 Model Peugeot 208 Sahibiyim arkadaşlar. İstanbulda küçük B Segment araba cidden çok ideal lakin artik şehir içinde araba kullanmiyorum sadece uzun yol.
Sizce bunu satip 2017 2018 Golf ile degiştirmeli miyim . Yoksa aracim yeni bir 2 3 sene daha binsem mi çok kararsiz kaldim
Herkese teşekkür ederim şimdiden.
2006 - 2010 Model Otomatik araba fiyatlarina göz gezdirince 350 400 450 kadar saçma sapan fiyatlar çarpiyor gözume 2006 corollaya 350 400
2010 Model astra h kasaya 400 450 fiyat çekiyorlar merak ediyorum bu paraya bu tenekeleri alan var mi ?
ozaman 620 680 bine sifir km cliolar bedava bunlarin yaninda boş kasa egealar cok caip ozaman.
Allah bütçesi düşük olan arkadaslara yardım etsin durum çok zor cidden
Merhaba arkadaşlar 2022 Şubat gibi Buraya Konu Açmiştim. Peugeot 208 mi alayim. Polo mu alayim diye.
Görsellik motor ve eat 8 yuzunden 208 Tercih ettim. O ara Polo ile 208 Arasinda 3 bin TL Fark vardi. Tercihimi 208 den yana kullandim.
Şuan 2. El ilanlarina bakiyorum Polo 770-800 Arasi.
208 710-730 Arasi.
Kendim yaşayarak ögrendim. Bir daha Wv hariç bir araba almam bu ulkede.
Trendyol Sadece siyah renk var. Satici samsung turkiye.
Fiyati uygun geldi paylaşmak istedim.
EDİT: Kampanya Bitmiştir.
S21 VS S22 HANGİSİNİ SEÇMELİYİM
Evet arkadaslar S21 Hepsiburada da 11.900 TL Satiliyor S22 15.900 TL Sizce hangisini almaliyim s21 den cok farki var mi acaba s22 nin.
Evet arkadaşlar forumda 'da elektrikli araba sevdalisi arkadaşlara ve almayi düşünenler için koyuyorum.
Renault Zoe deposu 51 Kw . Ve Şuan 1 Kw Satiş fiyatlari resimde eklidir. Siz Hesap edin. Benzinli arabadan Çok daha fazla yakiyorlar şuan.
Rusya dün itibari ile avrupaya gazi kesti arkadaşlar sizce bu üretime negatif yansir mi ? Geçen sene chip krizi yuzunden piyasanin içinden geçtiler.
Bu sene gaz krizinden de aynisini yaparlar mi sizce.
Çevremde bir arkadaşim Kia Rio aldi Dizel. Boya takıntısı olan modellerden aman şu mu oldu aman bu mu oldu. Defalarca boyaya bakma motora mekanige bak dememe ragmen az boyali bi rio aldi.
Sonuç 1 ay sonra motoru kucagina aldi. 35-40 bin tl para istiyolar motoru yapmak için.
Bizim millet aman çizilmesin arabam diyor fakat bakimini yapmadan 30 bin km arabaya biniyor .
Bugun yenikapida gördum. Tonlarca renault marka araç vardi sifir . Sorsan stok yok.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.294
İkinci El Bölümü Mesajları: 930
Konularının görüntülenme sayısı: 286.322 (Bu ay: 3.249)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.005 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası