Yaklaşık 4 yıl 40 bin km dir yazlık nokian wetproof 205 55 16 9 v lastik kullanıyorum. Hala eskisi kadar performans gösteriyor. Çok kayıp yok. Bu lastik belki de bu zaman kadar kullanıp ta memnun kaldığım nadir lastiklerden. Aracım megane4 dizel edc sedan
Olumlu yönler:
- Yol tutuş virajlarda çok iyi
- Islak zemin performansı su tahliyesi çok iyi, hiç tereddüt yaşatmıyor
- Yokuş yukarı kuru ıslak zemin fark etmeksizin yüklü durumda bile tereddütsüz tutunma sağlıyor.
- patinaja düşme neredeyse hiç olmadı
- yüksek hızlarda çok dengeli, yuvarlanması vs iyi, titreme çekme hiç olmadı
- Islak zeminde frende çekişte kışın karlı olsa dahi az sulu zeminde çok iyi iş gördü.Suyu görünce çoşuyor
olumsuz yönler
1-maalesef piyasan kaldırıldı, nokian Türkiye'den çekildi
2-Az biraz gürültülü lastik
3-Yakıt tüketimi diğer lastiklere göre biraz fazla 0,2-0,3 lt kadar
4-Kullanılan kauçuktan kaynaklı sanıyorum, su tahliye kanallarının içinde çatlaklar oluştu.(söktürüp baktırdım derin değil yüzeysel ancak bazı kişileri bu korkutabilir ki alan bazı kişiler bu nedenle iade etmişler.)
5-Yanakları ve kendisi çok yumuşak lastikti.Sert çakıllı zeminlerde çabucak bitecek yapısı vardı.
Yorumlarım kendime göredir. Şahsi algılanması lütfen. Bugün alacak olsam yine alırdım. Ancak arkadaşlarıma falken ziex ecorun aldık çok memnunlar. Sanıyorum nokianlar tükenince ben de ya falken alacağım yada hankook ventus prime4 alıcağım.
|
|
|
Yeni Toyota Hilux 2016 aldım..
|
|
MERİDA CROSSWAY 500- ALINDI
KABAK AŞILI KARPUZ ŞİKAYETİM VE GELEN CEVAP
|
TÜM MARKETLERDE BİLGİSAYARLAR TEŞHİRDE KALMIŞ
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.478
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 180.987 (Bu ay: 3.646)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.552 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası