![]() “"KADIN VE KIZLARI GİZLİCE ÇEKİP İNTERNETTE PAYLAŞTI"
İstanbul'da yaşayan Pakistan uyruklu TikTok kullanıcısının gizlice çektiği kadın ve kızları TikTok hesabında paylaştığı görüldü. https://t.co/PCOyW3wm2N” https://twitter.com/MulteciHaberler/status/1491155229639049217?s=20&t=4IGJ4WU_jcSwVUZa7YmwYw![]() “Gizlice çekim yapıp paylaştığı bir başka video : https://t.co/3Yee4zcFIt” https://twitter.com/MulteciHaberler/status/1491155511462756355?s=20&t=JE0ONbbw6ujYEYRbOJtD-g![]() “Sadece sokakta değil, toplu taşımada da gizlice görüntüleyip hesabında paylaşmış. https://t.co/zzUFilTeeq” https://twitter.com/MulteciHaberler/status/1491155666681339906?s=20&t=JE0ONbbw6ujYEYRbOJtD-gÖĞLEN ÖĞLEN ÇOK SİNİRLENDİM. BU NEDİR YA. BU NE, NE, NE??????? Kendi SAPKINLIĞI YETMİYOR, bunu birde çevresiyle paylaşıyor. Türkiye ye kendisi gibi daha çok abaza KAÇAK GENÇ ERKEK GÖÇMEN gelsin diye. Milletin karısının, kızının videosunu çekiyor.. Konuyu gündem yapalım arkadaşlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PAKİSTANLI KAÇAK GÖÇMEN SAPKINLIĞI DEVAM EDİYOR!!!

-
-
Kadın ve kızları...
-
Aramızda ümmetçilik oynayıpta herkesi kucaklayanlar var.
Ondan daha vahimi kendine eş seçer gibi x ler y ler gelsin
Ama z ler gelmesin diyenler var.
Gerçek insanlık bu değil.
Siz bu yabancıların ülkemizin bayrağına, toprağına bir bağ
Kuracağına inanıyormusunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinirlenip burda konu açmakla olmaz bu iş. Alacaksın pankartını gideceksin yaşadığın şehrin meydanına orda tepkini göstereceksin.. Kimse bunu yapmadığı milyonlarcası bu memleketi mesken edindiler.
Kimsecikler tepki göstermediği için bu yabancıların insanlara verdiği zararlar artık umrumda bile değil, sizin de umrunuzda olmasın
-
Bi görsem denk gelsem ağzına sokarım o telefonu da denk gelmez işte
-
Hocam en son böyle bir olayda mahalleli bütün mülteci esnafı öldüresiye dövdü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinde pankart meydanda dikilmenin kimseye bir zararı olmaz
-
Adalet yerini bulup bu lavuk sınır dışı edilmeli.
-
daha bu gördüklerimiz. ya görmediklerimiz? kaç milyon afgan aldılar ülkeye? bunların %99 u potansiyel sapık.
ak partili arkadaşları merak ediyorum. savunuyorlar ya hani pakistanlıları afganları. yarın annenize, bacınıza ya da karınıza gizli çekim yaptıklarında hoşunuza gidecek mi?
-
Birleri talibandan, Birileri bumbumdan, birileri aslandan.
Peki bu grup neyden kaçmış.
Yoksa bizim ülkede de mi greencard var.
Garipsemiyorum. Kız yüzü görmemiş, gün yüzü görmemiş tipleri buraya doluştursan olacağı buydu. 1000 kere söyledik, bizim kültürümüze uygun değiller, kafa olarak çağ farkı var diye. Romantizmin ülkeyi getirdiği nokta bu işte. Bizim de eşimizi, dostumuzu, sevgilimizi böyle kameraya almış olabilirler. Haberimiz bile yoktur belki. Bunu düşününce ekstra bir sinir basıyor.
-
Bu Pakistanlı sapıklar Pakistanda da gündem olmuştu.Birçok Pakistanlı kadın pakistanlı erkeklerin sadece Türkiye'de değil Pakistanda da kendilerini gizlice kameraya kaydedip yayınladıklarını,kadınların sokaklara çıkmaması için böyle psikolojik baskı yaptıklarını ifade etmişlerdi.Hatta geçen Ağustos 2021'de Pakistanda bir kadın tiktok videosu çekmek istediği için sokak ortasında yüzlerce sapık Pakistanlı erkek tarafından taciz edilmiş,kadının kıyafetlerini parçalamış ve kadını çıplak bırakmışlardı.Kadın canını bu sapık Pakistanlıların elinden zor kurtarmıştı;
onedio
TikTok Videosu Çeken Kadını Yüzlerce Erkek Cinsel Taciz Etti: 'Çıplak Kaldım Kıyafetlerimi Paramparça Ettiler'https://onedio.com/haber/tiktok-videosu-ceken-kadini-yuzlerce-erkek-cinsel-taciz-etti-ciplak-kaldim-kiyafetlerimi-paramparca-ettiler-1000096Pakistanlı kadınların Türkiye'de ki sapık pakistanlı erkeklere olan tepkileri;
ttv medya
TTV'nin yaptığı Pakistanlı taciz çeteleri haberi, Pakistan sosyal medyasında gündeme girdi - TTV Medyahttps://ttvmedya.com/ttvnin-yaptigi-pakistanli-taciz-ceteleri-haberi-pakistan-sosyal-medyasinda-gundeme-girdi/Pakistanlı erkekler gördüğüm kadarıyla en iğrenç kaçak/sığınmacı profilli tipler...Afganlar bile bunlar gibi değil.Suriyeliler ise Pakistanlıların yanında Avrupalı sayılır.Zira ben böyle Türk kadınlarını gizlice görüntülerini çeken,üstüne kendi şahsi hesabında ve kendi yüzü gözükecek şekilde tiktok hesabında paylaşmaya cesaret edebilecek kadar yaptığı sapıklığın şuursuzluğundan bir haber bunları gördüm.
Hadi Afganistanda Taliban var Afganlar ülkelerinden kaçıyor hadi Suriye'de iç savaş hala daha bitmedi bu nedenle Suriyeliler geri dönmüyor peki bu Pakistanlıların Türkiye'de ne işi var?Pakistanda da savaş varda bizim mi haberimiz yok?Bu Pakistanlıların %99'unun ne pasaportu vardır ne vizesi vardır ne sığınmacı statüsü vardır ama Türkiye'de dilediklerince yaşayabiliyorlar.Yetmiyor Türk kızlarını bile 'özgürce' taciz edebiliyorlar.Bu da yetmiyor sosyal medyada yüzsüz yüzsüz paylaşıyorlar.
Sonra biz bunları Türkiye'de istemeyince 'ırkçı' oluyoruz.Gerçi Türkiye'ye 'ırkçı' diyen tiplerin Avrupanın sırf bu Pakistanlılar,Afganlar ve Suriyeliler kendilerine gelmesin diye Türkiye'ye para ödediğini,Yunan askerlerinin sınırlarını geçen kaçakları dövüp don atlet soyup ortada ölüme terk ettiklerini,Ege denizinde yakaladıkları kaçak botlarını patlatıp insanları denizde boğulmaya terk ettilerini söylemezler tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 9 Şubat 2022; 15:52:27 >
-
Hindistan Pakistan taciz tecavüz konusunda çok fena. Tabii Pakistanlı buraya gelip de sokakta bu kadar çıplak kadını görünce "Gâvur memleketine mi geldim acaba?" diye şaşırıp kültür şoku geçiriyor. Bunu kameraya çekip de paylaşması ise onların eşekliği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 9 Şubat 2022; 16:19:2 > -
Önce bunu getirenleri, koruyanları baştan indireceksin sonra pompa serbest.. Şimdi ne yapsan nafile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 9 Şubat 2022; 16:32:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm belediyeler için söylüyorum.
Zabıtalarınızın kaçak usulsüz işci denetim yetkisi var.
1. Para cezası 2. Mühür uygulayın.
Yasa dışı göçmenleri Türk iş veren kapıya koymaya başlar.
Hangi il denetimde zayıfsa, atıyorum konya erzurum, bu yasa dışı göçmenler o illere gitmeye mecbur kalır.
Alayının temizlenmesi lazım yani hocam ?
Düzgün karakterli ve ülkeye yasal yollarla girmiş olanlar kalabilir ancak ülkeye kaçak giren,pasaportu,oturma ve çalışma izni olmayan dahası toplumu rahatsız edenlerin toplanıp sınır dışı edilmeleri şarttır.
-
Aynen hocam
Bu vitaminsiz Ortadoğu abazanları hayatlarında kız filan görmemiş mi lan neyini kameraya alıyor bu sapık sürüsü.
Bunun gibi milyonlarcası var bu ülkede
Aramızda ümmetçilik oynayıpta herkesi kucaklayanlar var.
Ondan daha vahimi kendine eş seçer gibi x ler y ler gelsin Ama z ler gelmesin diyenler var. Gerçek insanlık bu değil. ![]() Siz bu yabancıların ülkemizin bayrağına, toprağına bir bağ Kuracağına inanıyormusunuz. |
Bu Pakistanlı sapıklar Pakistanda da gündem olmuştu.Birçok Pakistanlı kadın pakistanlı erkeklerin sadece Türkiye'de değil Pakistanda da kendilerini gizlice kameraya kaydedip yayınladıklarını,kadınların sokaklara çıkmaması için böyle psikolojik baskı yaptıklarını ifade etmişlerdi.Hatta geçen Ağustos 2021'de Pakistanda bir kadın tiktok videosu çekmek istediği için sokak ortasında yüzlerce sapık Pakistanlı erkek tarafından taciz edilmiş,kadının kıyafetlerini parçalamış ve kadını çıplak bırakmışlardı.Kadın canını bu sapık Pakistanlıların elinden zor kurtarmıştı; TikTok Videosu Çeken Kadını Yüzlerce Erkek Cinsel Taciz Etti: 'Çıplak Kaldım Kıyafetlerimi Paramparça Ettiler' https://onedio.com/haber/tiktok-videosu-ceken-kadini-yuzlerce-erkek-cinsel-taciz-etti-ciplak-kaldim-kiyafetlerimi-paramparca-ettiler-1000096Pakistanlı kadınların Türkiye'de ki sapık pakistanlı erkeklere olan tepkileri; TTV'nin yaptığı Pakistanlı taciz çeteleri haberi, Pakistan sosyal medyasında gündeme girdi - TTV Medya https://ttvmedya.com/ttvnin-yaptigi-pakistanli-taciz-ceteleri-haberi-pakistan-sosyal-medyasinda-gundeme-girdi/Pakistanlı erkekler gördüğüm kadarıyla en iğrenç kaçak/sığınmacı profilli tipler...Afganlar bile bunlar gibi değil.Suriyeliler ise Pakistanlıların yanında Avrupalı sayılır.Zira ben böyle Türk kadınlarını gizlice görüntülerini çeken,üstüne kendi şahsi hesabında ve kendi yüzü gözükecek şekilde tiktok hesabında paylaşmaya cesaret edebilecek kadar yaptığı sapıklığın şuursuzluğundan bir haber bunları gördüm. Hadi Afganistanda Taliban var Afganlar ülkelerinden kaçıyor hadi Suriye'de iç savaş hala daha bitmedi bu nedenle Suriyeliler geri dönmüyor peki bu Pakistanlıların Türkiye'de ne işi var?Pakistanda da savaş varda bizim mi haberimiz yok?Bu Pakistanlıların %99'unun ne pasaportu vardır ne vizesi vardır ne sığınmacı statüsü vardır ama Türkiye'de dilediklerince yaşayabiliyorlar.Yetmiyor Türk kızlarını bile 'özgürce' taciz edebiliyorlar.Bu da yetmiyor sosyal medyada yüzsüz yüzsüz paylaşıyorlar. Sonra biz bunları Türkiye'de istemeyince 'ırkçı' oluyoruz.Gerçi Türkiye'ye 'ırkçı' diyen tiplerin Avrupanın sırf bu Pakistanlılar,Afganlar ve Suriyeliler kendilerine gelmesin diye Türkiye'ye para ödediğini,Yunan askerlerinin sınırlarını geçen kaçakları dövüp don atlet soyup ortada ölüme terk ettiklerini,Ege denizinde yakaladıkları kaçak botlarını patlatıp insanları denizde boğulmaya terk ettilerini söylemezler tabii. |
Eyyyy! AKP'li arkadaş. Yarın senin karının, kızının, bacının videosunu da çekebilirler. Bu durum içine siniyor mu? |
Kadın ve kızları... |
Hayatında etekli pantolonlu başı açık kadın kız görmeyen medeniyetsiz ilkeli Türkiye'ye sorgusuz sualsiz sokarsan böyle olur Bu Pakistanlı Afgan suriler Türkiye'ye bilerek sokuldu ve bunları düşman olsa yapmaz Bunları Türkiye'ye sorgusuz sualsiz alan net Türkiye düşmanıdır |
Hindistan Pakistan taciz tecavüz konusunda çok fena. Tabii Pakistanlı buraya gelip de sokakta bu kadar çıplak kadını görünce "Gâvur memleketine mi geldim acaba?" diye şaşırıp kültür şoku geçiriyor. Bunu kameraya çekip de paylaşması ise onların eşekliği. |
Tüm belediyeler için söylüyorum.
Zabıtalarınızın kaçak usulsüz işci denetim yetkisi var. 1. Para cezası 2. Mühür uygulayın. Yasa dışı göçmenleri Türk iş veren kapıya koymaya başlar. Hangi il denetimde zayıfsa, atıyorum konya erzurum, bu yasa dışı göçmenler o illere gitmeye mecbur kalır. |
Düzgün karakterli ve ülkeye yasal yollarla girmiş olanlar kalabilir ancak ülkeye kaçak giren,pasaportu,oturma ve çalışma izni olmayan dahası toplumu rahatsız edenlerin toplanıp sınır dışı edilmeleri şarttır. |
bu sapık köpekler ilerleyen dönemde çok büyük bela olma potansiyelleri var bunların iktidarın değişimi ile acil ülkeden atılması lazım ayrıca sınır bölgesinde ki askerlerin ve güvenlik görevlilerine vur emri verilmesi lazım acilen suriye hükümeti ile masaya oturulup suriyelilerin geri gönderilmeye başlanması lazım |
Benzer içerikler
- topçu kışlası neden yapılmak isteniyor
- rize valisinin makam aracı
- depremi bilen astrolog
- erlik ifşa
- muhafazakar ailenin seküler çocuğu
- geforce now fiyat
- telefon ötv hesaplama
- afad deprem bildirimi
- apple yüz tanıma davası nasıl açılır
- starlink fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X