İroniden anlamayanlar gelip yazmayın la Memur maaşlarını ödeyemeyen Ecevit faiz almış başını gitmiş siz ergenler bilmezsiniz ![]() Geyiği bırakalım , şuan AKP hükümeti deli gibi TL parası basıyor , asgari ücrete %50 ara yılda %30 zam geldi gerekli miydi malesef evet Ama şu kuralı unutmayın hiç bir şey yoktan var olmaz , vardan yok olmaz evrende Karşılıksız yoktan var edilen basılan paralar alınan ürünler yoktan olmuyor değil mi? Bir emek maliyet hammadde gerekli bunun sonucu nedir yüksek rağbet az üretim ve enflasyon Ben önümüzdeki aylar hatta 2023 için çok korkuyorum çünkü enflasyon bu gidişle Türkiye'yi yeni Venezuela yapacak Alınan kararlar hukuksuzluk yabancı yatırımcıyı kaçırıyor , ülkeye doldurulan afgan pakistanlı suri Türkiye'yi ortadoğulu yaptı turizmi bile etkiliyor Türkiye'nin en büyük döviz kaynağı yabancı yatırımcı ve turist oda yok artık meyve sebze süpürge sabun satarak otomobil kamyon minibüs bilgisayar cep telefonu gibi katma değer ürünler alamazsınız Umarım enflasyon önümüzdeki aydan itibaren azmaz evim otomobilim işim var ama Türkiye bunu hakediyor mu? Tamam çok cahil ve batıl insanlara sahibiz ama üzülüyoruz bu duruma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 7 Temmuz 2022; 1:22:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |