Şimdi Ara

Otoparkta araç sürtme yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belediyeye ait ücretli otopakta yabancı plakalı kadın şoför aracımın ön tamponuna sürtmüş.Görevliye söyledim kadın araçtan indi baktı birileriyle konuştu gitti dedi sizle konuştu zannettim dedi. İletişim no da bırakmamış bildiğin tüymüş. Kamera kayıtları bütün belgeler var. Görevli karakola gidin işlem yaptırın dedi hemen gittim polis biz şimdi işlem başlatsak 5-6 ay sürer bu dedi belediye ye gidin dilekçe verin borçlar kanununa göre otopakta ki kazalarda işletme bunu ödemek zorunda dedi.Kasko var sigortacı bir belge olsun kaskoyu delmeden yapalım dedi. Böyle bir durum başına gelen varmıdır? Yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 11 Temmuz 2026; 21:54:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belediye çok daha uzatır süreci polisler ilgilenmemek için başından savmış seni. belediyede tanıdığın yoksa hiçbir şekilde o işlemi anlık yapamazsın bi kere dava açman lazım dava açmadan o parayı vermiyorlar. dava açınca da sen kazandın farzedelim belediyenin avukatı bu seferde istinafa götürüyor davayı 2 sene boyunca para alamıyorsun. yine en temizi trafik polisinden tutanak tutturup %100 kusurlu olduğuna dair raporu alıp sigortadan yaptırmak. eğer çok sıkıntılı değilse gidip dışarıda da ucuza yaptırabilirsin boşver gitsin.

Açıkçası polise pek güvenmedim ama yinede soracam belediye işini. Çok fazla bir sıkıntı yok aslında rötuş boyası ile halledilecek gibi duruyor ama sürten kişinin yanına kalacak diye sinir oluyorum

Şikayetçi olabilirsiniz ama türkiye vatandaşı da değilmiş kaçar gider en kötü bilemedim yani.

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Otoparkta araç sürtme yardım

Kamera kayıtlarından araç plakasını ve giriş çıkış fotolarını aldım

Hocam buna tutanak tuttursan ne olacak ki. Kasko dan yapanlar rezil gibi boyuyor. Kadını bulup para alamıyorsan düzgün yapan bi yerde yaptır en azından güzel durur.

Kadını bulmak zor gibi duruyor benden 5 dk önce gitmiş. Düzenli kasko yapıyorum delmeden kullansam iyi olacaktı birde hasar kaydı olacak falan. Can sıkıcı kısmı park alanı geniş ters bişekilde koyam neyse gelmiş sığır gibi sürtmüş şimdi yanına kar kalacak

Maalesef öyle oluyor. Bulgaristan da bagajı açtım aldıklarımı koyuyorum yanımdaki arabaya kadın bindi gözümün önünde aynı bunun gibi sürttü çıkarken öyle bakakaldık eşimle. Sigorta vardı tutanak tutacaktım ama dedim servis falan bunun içinden geçer gittim usta yere 2bin lira verdim cillop gibi yaptılar hiç belli olmuyordu bile. İlla karşı tarafa yansısın dersen tramer işler o da başka saçma iş.

Bunun tamiri çok basit macun bile gerekmez. Zımpara vurulcak boyancak. Kadının adresini polis tanıdıkla buldunuz buldunuz yoksa belki pazarlıkla 5 e boyatırsınız

Teşekkür ettim hocam bakacağım tanıdık boyacı bulurum da polis zor. Olaydan anladığım kaza anında tutanak ile kaskodan yapılacak yada karşı taraftan üçbeş bişey koparmak lazımmış

• tuyer tabii, tuymese tanimadigi adamla ugraşip duracak. sen uzerine alinma sana sozum yok cunku seni tanimam etmem ama ortalik sahtekar dolu.. adamin biri mesela birden onume kirip kazaya sebep oldu

arkadan carptin, aracimda deger kaybi olusabilir, size rucu edebilir, arabamin tekerleginin aksi yamulmus olabilir dedi. tekerlekte sadece birkac cizik var ve cevreden biri, sonradan bana, adam gidince, "bu adam ne pimprikli herif" dedi.

siz x lira odeyin hic ugraşmayalim flan flan derken para yerine baba aldi mesela

carpanlarin tuymesi, turk insaninin genellikle boyle olmasindan kaynaklaniyor, kcuk bir kazayi bile firsata cevirmeye calisiyorlar, ozellikle pahali ve yeni araba sahipleri.. simdi o carpan, tampona surttu diye, yuz binlerce lira borclu cikmaktan korkup tuymus olabilir seklinde dusunuyorum maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Temmuz 2026; 12:30:40 >

Ben olsam öyle yaparım diyorsun yani. Hani kamera olmasa neyse ama herşey ortada tel. noyu yaz konuş sor ustaya ortayı bul helallik al. Arabana gözün gibi bak biri sürtsün eee bişey yok deyip geçelim öyle mi

Dürüstçe söyleyeyim ben yalan söylemem yaparım. Hatta şöyle diyelim, duran birinin aracına carpınca bile, normal koşullarda, trafik tutnagı düzenlenir ve parayı yine cok muhtemelen sigorta öder, yani benden muhtemelen yine para cıkmaz, buna rağmen, elin tanımadıgım hırtıyla, daha dogrusu tanımadıgm adamla muhatap olmak istemem

Önüme kıran insan evladı, mesela beni gidecegim yere 2 saat gec bıraktı ve ttnanak hazırlarken, aralık ayında onun yüzünden sogukta beklemek mecburiyetindme kaldım ayrıca nezleydi ve ayrıca para dileniyordu, bana nezle de bulaştırdı

Üstelik önüme kırmış arkadan carptın diyor.. Elbette önüme krarsa arkadan carparım önden carpacak degilim :D

Resmen hem dlenciye, hem de biyolojik bombaya denk geldim

Ha sonradan kisi beni bulursa ve mahkeme ile hallederse o zman paraßını öderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Temmuz 2026; 21:39:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.