Şimdi Ara

Araç farı biri yanmıyor araç sigorta kontrol değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkiler bir gün otobanda gidiyorum farın biri birden uzun biri uzun kısa yandı kısalar açıkken ve ekranda uzun far işareti soluk bir şekilde yandı indim baktım kısalarin biri yanmıyor uzun yanıyor diğer farda ise hem uzun hem kısa yanıyor . video nasıl gözüktüğü var )) Neyse ben gittim elektrik ciye sabasinda . Ampul getirdi taktı olmadi komple tesisat ta bakacaz dedi kalsın dedim gittim başka elektirikciye döndü dolaştı sigortayı değiştirdi bu işlemi 30 dk yapabildi durumu düzelti 50 TL dedi ve bana geçirdi saolsun başına gelen olur yardımcı olur asaya link bırakıyorum kendiniz 50 krs a yapabilirsiniz ustaya gitmeden . Allah ustaların eline düşürmesin bizde parayı bol kazanmiyoruz ustaların genel tavrı varya servise gitsen yav servis fatura veriyor KDV kesiyor garanti veriyor sen direk cebe yapmayın etmeyin

hakan abibeyoutube
    Araç sigorta değişimi | farin biri yanıyor biri yanmıyor
    https://youtu.be/flFF8AlsC2Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slm_as -- 9 Ağustos 2019; 4:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• servise gitseydin hocam o zaman.

usta fazla almışta araştırıp sen yapsaydın madem hayatında sanayiyde gitmemiş biri olarak bu kadar dert etmeyin sanayi dışı elektrikçiye gitsen 3 aşağı 5 yukarı aynı alırdı
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Sonrasında ben yapmayı öğrendim zaten mal benim diyip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.