Müşteri Hizmetleri Bağlanma Sorunu
02124737373 nolu telefondan bağlanmayı heralde kaldırmışlar menülerde herhangi bir tuş yok temsilciye kesinlikle ulaşılmıyor.Canlıchat falan deniyorum olmuyor.Başka bir yöntem bilen varsa yazarsa sevinirim
Hat değerleri yorumlama
Otoparkta araç sürtme yardım
Arkadaşlar belediyeye ait ücretli otopakta yabancı plakalı kadın şoför aracımın ön tamponuna sürtmüş.Görevliye söyledim kadın araçtan indi baktı birileriyle konuştu gitti dedi sizle konuştu zannettim dedi. İletişim no da bırakmamış bildiğin tüymüş. Kamera kayıtları bütün belgeler var. Görevli karakola gidin işlem yaptırın dedi hemen gittim polis biz şimdi işlem başlatsak 5-6 ay sürer bu dedi belediye ye gidin dilekçe verin borçlar kanununa göre otopakta ki kazalarda işletme bunu ödemek zorunda dedi.Kasko var sigortacı bir belge olsun kaskoyu delmeden yapalım dedi. Böyle bir durum başına gelen varmıdır? Yardım ederseniz sevinirim
Meslek: Öğretmen
|
SATIŞ YAPTIĞIM ÜYELER (70) : Arm the Homeless(crysis3) , Hassafe(bops2) , menevado(xbox oyun) , shiftdel(xbox oyun) , berkebasar(rdr) , alp0307(forza4) , catoarda(xbox oyun) , blnter(diablo3) , sho-ryu-ken(ss4) , wehnJope(bf4) , mc12580(xbox360 konsol) , Tunakem79(Killzone) , paulownia(wolfenistein) , koguz27(bf4) , JonnyCaqe(last of us) , mursican(Diablo 3) , kyosan(fıfa15) , omeryildiz1(destiny) , kyosan(cod:aw) , Megathrone26 (Lords Fallen) , BeV16 ve Rocket Raccoon(dragon age) , Einstein was here(farcry4) ,meskalin33(lara croft) , mesuty85(driveclub) , wNchstR(Lbp3) , emre343434 ve mesuty85(order1886) , msemender ve Dgkn_ngn(dmc) , denizlion ve Fossa Olecrani(bloodborne) , karatepe(ds4) , arezdd(dark souls 2) , bouncer20(xboxone geow) , gokayt(forzah2) , polat417(halo5 ve star wars) , erdierdi(Rise tomb raider) , barcacaner(darksouls3) , Renji Abarai(Doom4) , Vahlok(Doom4) , kirchoff_01(unravel) , Vahlok(darksouls3) , V.P.(forzah2) , Hellcast(asus modem) , dogii(overwatch) , FanboyKiller(Titanfall2) , PlayerX(Gow4) , Harvey Dent(bf1) , çaylak52(gow4) , kadir3su(Titanfall2) , panama(destiny2) , signore(codww2) , Reinkaos(ds3) , Quaresma2016(fifa18) , profiteer(mhw P2) , Argonath LXI(mhw P1) , old_hand(kutulu uncharted 4 ve hzd) , MDemirbas14(The Order 1186) , RelphegoR(god of war) , ugurbircok(forza6) , alican88(bops4) , Polanski TR(bops4) , Ayqi(bf5) , Mdoqan18(destiny2) , miko_miko(bf5) , sprectres12(dmc5) , Polanski TR(division2) ,gios(diablo3) |
| SATIŞ YAPTIĞIM ÜYELER (71) : Arm the Homeless(crysis3) , Hassafe(bops2) , menevado(xbox oyun) , shiftdel(xbox oyun) , berkebasar(rdr) , alp0307(forza4) , catoarda(xbox oyun) , blnter(diablo3) , sho-ryu-ken(ss4) , wehnJope(bf4) , mc12580(xbox360 konsol) , Tunakem79(Killzone) , paulownia(wolfenistein) , koguz27(bf4) , JonnyCaqe(last of us) , mursican(Diablo 3) , kyosan(fıfa15) , omeryildiz1(destiny) , kyosan(cod:aw) , Megathrone26 (Lords Fallen) , BeV16 ve Rocket Raccoon(dragon age hesap) , Einstein was here(farcry4) ,meskalin33(lara croft) , mesuty85(driveclub) , wNchstR(Lbp3) , emre343434 ve mesuty85(order1886) , msemender ve Dgkn_ngn(dmc) , denizlion ve Fossa Olecrani(bloodborne) , karatepe(ds4) , arezdd(dark souls 2) , bouncer20(xboxone geow) , gokayt(forzah2) , polat417(halo5 ve star wars) , erdierdi(Rise tomb raider) , barcacaner(darksouls3) , Renji Abarai(Doom4) , Vahlok(Doom4) , kirchoff_01(unravel) , Vahlok(darksouls3) , V.P.(forzah2) , Hellcast(asus modem) , dogii(overwatch) , FanboyKiller(Titanfall2) , PlayerX(Gow4) , Harvey Dent(bf1) , çaylak52(gow4) , kadir3su(Titanfall2) , panama(destiny2) , signore(codww2) , Reinkaos(ds3) , Quaresma2016(fifa18) , profiteer(mhw P2) , Argonath LXI(mhw P1) , old_hand(kutulu uncharted 4 ve hzd) , MDemirbas14(The Order 1186) ,RelphegoR(god of war) , ugurbircok(forza6) , alican88(bops4) , Polanski TR(bops4) , Ayqi(bf5) , Mdoqan18(destiny2) , miko_miko(bf5) , sprectres12(dmc5) , Polanski TR(division2) ,gios(diablo3) , Galatasaraycf(codmw) |
Son Giriş: 11 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.610
İkinci El Bölümü Mesajları: 185
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.020)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 867 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

Yanıt Yok
0