Şimdi Ara

Otomatik araba kullanıp da zevk alan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi kişisel zevkler değişiyor ama ben bayanlara kullanım kolaylığı sağlamasının dışında otomatik araba kullanmanın mantığını anlayamıyorum.

• dsg, smg gibi manuelden daha hızlı vites değiştirebilen şanzımanlar da var.
  • otomatik araçlarda vitesle uyraşma gibi bi olay olmadığından tamamiyle yola konsantre olursun ve ani durumlarda uygun vites arama gibi derdin olmazz gaza yüklendiğinde bastıkça gidersin vakit kaybı olmaz bende şu anda manuel araç kullanıyorum ama cvt şanzımanlı otomatik vites bi arabam olsun istersim
  • Benım arabam manueldı ve 7 yıl kullandım.O zamanlar otomatık banada zevksız gelıyordu ama suan otomatık vıtes favorım.Rahatlıgı cok ıyı yormuyo stres yapmıyor.Vıtes değistir değistir nereye kadar
  • Sen bi BMW 740 kullan bakıyım tek yapman gerek gazı köklemek
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Sen bi BMW 740 kullan bakıyım tek yapman gerek gazı köklemek

Eh sık sık da benzinciye uğramak bir de
  • hızlı vites değiştiren şanzımanlı araba
    bence manuelden daha avantajlı.
    daha hızlı vites değiştiriyor ve kesinlikle daha rahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vites değiştirmekten bıktım valla. Şehir içinde resmen eziyet

Bi dsg şanzımanlı aracım olsa hiç fena olmazdı hani
  • şu otomatik vitesin bayan aracı olarak yakıştırılması gülünç bir durum.

en delikanlı adamlar otomatik vites F1 aracı sürüyorlar.
  • otomatik vitesler eskisi gibi değil artık.Zevk almaktan kasıt spor kullanmaksa yenilieri fazlasıyla bunu karşılarlar..
  • Manuel gibisi yok. Hangi tip olursa olsun otomatikler zevksiz. İstediğin devire çıkamadıktan sonra ne anlamı var ki?
  • bin bi otomatiğe gazı bi kökle vites düşürüp deviri yükseltsin de bi gör sen keyfi koltukla bir oluyorsun
  • otomatik viteslerde arabalar eskisine göre daha seri, spor modunda kullanabiliyorsun, hatta chipler sayesinde senin araba kullanma alışkanlığına göre vites değiştirme devileri bile sana adapte olabiliyor ama ne bileyim ben bir elim vites topuzunda alışmışım ve arabanın benim yerime vites değiştirme zamanıma karar vermesini istemiyorum. her ne kadar spor modunda da kullansan hiç bir zaman manuel vitesdeki seriliğin yakalanamayacığını biliyorum. Bazen serilik kazanmak için, özellikle dar mesafelerde araba sollarken 2 vites birden düşmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 4 Mart 2007; 20:42:10 >
  • Moskova trafiginde hergun araç kullanıyorum. Allah manuale düşürmesin. Haftasonları yollar boşaldığında performans için tek yapmam gereken gazı köklemek. Gerisini araç hallediyor.
  • Uzun soluklu (bazen 2-3 saate kadar) kalabalık dur-kalk trafikte otomatik ile çok rahat ediliyor. Rahat yollarda manuel, kalabalık trafikte otomatik, bu kadar basit
  • BELKİ PSİKOLOJİK BİR ŞEY AMA, OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ BENİM HOŞUMA GİTMİYOR... SANKİ MOTORA VERDİĞİM GAZIN BİR KISMI BOŞA GİDİYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM...
    ASLINDA TRİPTONİK VİTESİ DE (SÜRÜŞ ZEVKİ AÇISINDAN) MERAK ETMİYOR DEĞİLİM...
    ÖZELLİKLE SIK VİTES DEĞİŞİMİ GEREKEN SIKIŞIK TRAFİKTE ELBETTEKİ OTOMATİK VİTESLER BÜYÜK KOLAYLIK.
    AMA, BANA UYMUYOR. DAHA DOĞRUSU BEN ONA UYMUYORUM. BU SON CÜMLE BİRAZ SAÇMA OLDU, UYMADI GALİBA. NEYSE UYSADA SÖYLEDİM UYMASADA SÖYLEDİM....
  • GÖZÜNÜ YİYİM OTOMATİK VİTESİN .ÇOOOK RAHAT
  • ben hoşlanmıyorum ne otomatikten ne tiptronikten... yolda giderken belki içimde o an bi patlamna oldu ve canım ara gazı çekti o zaman basıyorum debriyaja arabaı redline dayıyorum sonrada rahatlayıp ayağımı debriyajdan çekip rahat rahat yol alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

ben hoşlanmıyorum ne otomatikten ne tiptronikten... yolda giderken belki içimde o an bi patlamna oldu ve canım ara gazı çekti o zaman basıyorum debriyaja arabaı redline dayıyorum sonrada rahatlayıp ayağımı debriyajdan çekip rahat rahat yol alıyorum

budur hislerime tercüman oldun.
    sanırım olay araba kullanma tarzı ile direkt ilişkili. benim gibi mıymıy araba kullanmayı sevmeyenler için manuel vites lazım

• ben

astra kullanıyorum hele ki 97 almaya başladıktan sonra çok zevkli olmaya başladı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.