Bildirim
kilometresi artmasın diye aracını daha az kullanan var mı....?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onların yaptığı cimrilik
Bizim buralarda da var öyle insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTugay -- 16 Mayıs 2011; 0:24:32 >_____________________________ -
Hiç rahatsız olmam. _____________________________ -
onunda çaresi var en fazla 50 tlye indiriveriyorlar araç servis bakımlı da değilse feriştahı gelse anlayamaz bence gereksiz km bakıp araç almak da Türkiye'ye has bi şey herhalde _____________________________ -
Var öyle enteresan insanlar, birşeyde diyemiyosun hemen bozuluyorlar
_____________________________ Ford Focus TDCI -
O arabayı yakarım yakar. Km artmasın diye binmemezlik peh :) _____________________________ 2006 Honda Civic ES Cosmic Gri Manuel Benzin/LPG
2010 Honda Civic Elegance Beyaz OV Benzin/LPG -
Belki de lastikleri eskimesin diye binmiyordur
_____________________________ Notebook: Lenovo Ideapad S400 | Dell Latitude 3410 | Mouse: Logitech M171
Tablet: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T320
Mobil: Xiaomi Mi9 SE | iPhone 11 64gb | Kulaklık: Haylou GT6
Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R -
hiç acımam dizel arabayı sevmem benzinli ilede cok yol yaparım =) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: crazyarif
Belki de lastikleri eskimesin diye binmiyordur
Var öyle bir arkadaşım, uzun yola gitmek istemiyordu, Golf 1.4 160hp DSG Highline+Bridgestone Potenza S001 kombinasyonuna sahip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 16 Mayıs 2011; 1:07:09 >_____________________________ Ford Focus TDCI -
Ben artık onlardan biri olucam
Eylül gibi focus almayı düşünüyorum km artmasınki biraz pahalıya satabileyim.Mesela 119.999 ile 120,000 arasında fark oluyor
_____________________________ İntel E8400/Asus P5K SE/Asus Hd5670/3gb Kingston 800mhz ram/Seagate 320gb hdd/Asus Vento A9 Chassis//\\İntel i5 4690k/Asus z97-A/Asus gtx 760/Seasonic X-750 80+Gold/Corsair Carbide 400r/Corsair Vengeance Pro 2x4 2133mhz Red/Corsair H100i/Samsung 850Evo 250gb/Seagate Barracuda 1tb/Samsung 2232BW/Logitech g402/ -
Hiç umursamam. Hatta daha da gururlanırım artınca. Ne kadar çok gezmişim , bak bak kaç km de daha tık yok falan.. _____________________________ İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid -
Arabamın kilomtresi artmasın diye heryere arabamı kullanmam,gerekli yerde de yolu hiç esirgemem. _____________________________ Kawasaki Z1000 Rider
-
bence o km artmasın diye değiilde,benzin fiyatlarından dolayı kullanmak istemiyordur
_____________________________ -
Böyle düşünen arkadaslar fazla gülmesin, yüzleri erken kırışır. _____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Kim ulan bu Erol Egemen? -
Ufak tefek şeylerin hesabına girmem benimle mi yaşayacak ama son gelen akaryakıt zamlarından sonra aracımı daha az kullanıyorum bu kesin _____________________________ -
km si nin artması önemli değil , yakıt ucuz olsunda 250 bin olsun , gider km yi düşürtürüm satarken
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Aracıma o kadar para verip bir de kullanmayacaksam kendimi akıllı değil enayi hissederim.O yüzden km artmasını takmam
Ben km artıkça seviniyorum az km hatta rahatsız ediyor beni çok gezmek iyidir. O arkadaşınız kendisini arabasını düşündüğü kadar düşünmüyor demek ki.
yakıt masrafını düşünüyor olmasın çakaaaal
_____________________________ M-Benz C180 Fascination
BMW 118i Joy plus -
Arabanın sacı çürüyene kadar kullanırım. _____________________________ 
Benzer içerikler
- benzinli araba neden beyaz duman atar
- kredi kartsız araç kiralama
- dct şanzıman baskı balata ömrü
- araç muayene saatinden önce gitmek
- clio 1.5 dci otomatik yorum
- renault boreal
- elektrikli araç batarya değişim maliyeti
- volkswagen tayron fiyat listesi
- renault austral bagaj hacmi
- clio 2026 model
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler