|
Selam ,bahsettiğim süre minimum 3 4 senedir . Alıp 1 hafta da, 1 ayda , 6 ayda vs.. satanlar için değil argümanlarım. Ama orta ve uzun vadede kesinlikle zarar edersiniz. Yatırım amaçlı, gösteriş amaçlı araç almak saçmalıktır. Yine dediğim daha ziyade 40+ ve aile sahibi insanlar için geçerli. Yoksa ortam piyasa peşinde koşan 25 30 yaş gençler için muhtemelen saçma gelecek yazacaklarım. 2020 temmuz ayında ford kuga titanium paket için 310 bin gibi bir rakam almıştım lansman fiyatı. O devirde yakalasa 150 bin birikimim vardı. Kendi aracim + 150 bin ile yine sanırım 20 30 bin açığım kalıyor ve bu aracı alamıyordum. Varsayalım ki almış olsaydım, bugün o kuga nin değeri yaklaşık 1.6 milyon TL olacakti ,kaza hasar yaşamamış olduğumu varsayalım. Kaza hasar olsa belki 1.3 1.4 e düşerdi. Ben gittim 2020 kasim da Kredi çekerek 290 bine daire aldım. Daire bugün yaklaşık 2.5 milyon. Kredi ödemesi bitti. + ek olarak aynı aracim halen bende duruyor, yaklaşık 700 bin TL piyasası var. + yaklaşık 4 yıl kira gelırım oldu. Şimdi mantıklı,ayakları yere basan her orta sınıf ailesinin bence yapması gereken ,birikmişini 0 km. Araçlar için heba etmesin. Geleceği için ,ailesi için gayrimenkul alsın. Ne alırsa alsın, arsa ,daire ,tarla ,yazlık, dükkan hepsi günün sonunda arabaların, gösterişli suvlarin içinden geçecek. Kesin bilgi Lütfen 20 30 yaş aralığı kaile almayın.hayat bi kere.yads paranız çok, istediğiniz alın, gezip tozun.sizde haklısınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt