Şimdi Ara

Otobüste-Minibüste-Dolmuşta Kız Ayarladınız mı hiç?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık beyler, nihayetinde herkes 1.90 ve kaslı, illaki vardır maceralarınız dökülün..

Ben bugüne kadar sadece 1 kere becerebildim.. Vatan caddesinden minibüsle eve geliyordum sonradan aynı yerde oturduğumuzu öğrendiğim hanımla bize yakın ama aynı olmayan yerde indik beraber..
    1 saat takıldım, telefonumu vermedim ve bir daha aramadım, numarasını da arkadaşıma vermiştim

İstek gelirse ayrıntılı anlatırım..
  • ayrıntı isteriz
  • Evet ayarladım.Durakta başladı kesişmemiz,daha sonra otobüse bindiğimizde yanyana ayakta duruyorduk.Yer boş olmasına rağmen oturmaması beni harekete geçiren etken oldu.İndiği durakta indim ama cesaret edemedim bir türlü.Orada biraz dikildikten sonra otobüse binip evin yolunu tuttum.Pişman olmuştum ama yapacak bir şey yoktu,iş işten geçmişti.Ertesi sabah okula giderken bir baktım aynı kız bizim otobüse doğru yaklaşıyor.Birden bir heyecan bastı ama bu sefer kesin konuşmalıyım dedim kendi kendime.Neyse kızın ineceği durağa geldik,ben de arkasından atladım otobüsten.Gittim omzuna dokundum biraz konuşabilir miyiz dedim.Tabi dedi.Yürüyelim dedim,biraz yürüdük.Geçen akşam amacımın onu korkutmak olmadığını,hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptığımı falan söyledim.Eğer sen de istersen bir ara bir şeyler içebiliriz falan dedim,olur dedi numaralarımızı verdik birbirimize.Nedenini bilmiyorum ama kızla o iki dakikalık konuşmamız beni ondan soğutmuştu.Bir kaç kez mesajlaştık ama devamı gelmedi.Yani diyeceğim o ki bu otobüs işlerinden pek bir hayır gelmiyor.Sesini duymadığınız,gülümseyişini görmediğiniz,huyunu suyunu bilmediğiniz bir kız sizi 2 dakika içinde etkileyebiliyorsa,2 dakika içinde de kendisinden soğutabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasener -- 27 Ağustos 2011; 1:04:42 >
  • konu dışı coştu abi ne otobüs fantezisi seven varmış
  • Uppidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

Evet ayarladım.Durakta başladı kesişmemiz,daha sonra otobüse bindiğimizde yanyana ayakta duruyorduk.Yer boş olmasına rağmen oturmaması beni harekete geçiren etken oldu.İndiği durakta indim ama cesaret edemedim bir türlü.Orada biraz dikildikten sonra otobüse binip evin yolunu tuttum.Pişman olmuştum ama yapacak bir şey yoktu,iş işten geçmişti.Ertesi sabah okula giderken bir baktım aynı kız bizim otobüse doğru yaklaşıyor.Birden bir heyecan bastı ama bu sefer kesin konuşmalıyım dedim kendi kendime.Neyse kızın ineceği durağa geldik,ben de arkasından atladım otobüsten.Gittim omzuna dokundum biraz konuşabilir miyiz dedim.Tabi dedi.Yürüyelim dedim,biraz yürüdük.Geçen akşam amacımın onu korkutmak olmadığını,hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptığımı falan söyledim.Eğer sen de istersen bir ara bir şeyler içebiliriz falan dedim,olur dedi numaralarımızı verdik birbirimize.Nedenini bilmiyorum ama kızla o iki dakikalık konuşmamız beni ondan soğutmuştu.Bir kaç kez mesajlaştık ama devamı gelmedi.Yani diyeceğim o ki bu otobüs işlerinden pek bir hayır gelmiyor.Sesini duymadığınız,gülümseyişini görmediğiniz,huyunu suyunu bilmediğiniz bir kız sizi 2 dakika içinde etkileyebiliyorsa,2 dakika içinde de kendisinden soğutabiliyor..

Aynen hocam, çok haklısın, aynı şekilde benimki de 1 bilemedin 1 buçuk saat sürdü zaten tahammül edemedim, çünkü tedirgin oluyorsun..

quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

ayrıntı isteriz

Hocam minibüste en önün bir arkasına arkadaşımla çok yorgun bir şekilde oturmuştuk, başımı yorgunluğun etkisiyle öndeki koltuğun demirine koydum, bir süre sonra başımı kaldırdığımda kız ayakta duruyordu hemen şöförün yanında ki koltuğun arkasına dayanmış ve elinde de macun şeker vardı onu yiyordu, arkadaşım hala kafasını kaldırmamıştı taa ki ben kızla konuşana dekte kaldırmadı biraz bakıştıktan sonra ilk hamleyi o yaptı, çünkü benim ilk hamleyi yapmam çok zor, inanılmaz derecede emin olmam lazım durumdan.. Bu bana "tanışıyor muyuz ?" dedi.. Ben "hayır" dedim.. Gülüştük.. Sonra "Rahatsız mı ediyorum?" dedim. "yoo.." dedi.. Biraz devam ettikten sonra elindeki şeker erimişti ve yere düşecekti, "dikkat et bak yere dökülecek" dedim.. Gülüştük yine.. "Atıcam zaten" dedi ve aracın kapısı açılınca dışarıya attı şekeri soğudum orda biraz Neyse biz onla konuştuğumuz sırada arkadaş hiçbişeye anlam verememiş şekilde bana bakıyordu, ben göz kırptım, kızla konuşmaya devam ettik.. Nedense yer vermedim ona çünkü arkadaşım vardı yanımda ve onun yanına oturtmam o an mantıklı gelmedi bana.. Herneyse ismini falan öğrendim minibüs seyahati devam ederken, önümüze adamlar geçiyordu bazen utana sıkıla bakışıyorduk yine onlar gidince konuşmaya devam ediyorduk.. İneceği yeri sorduğumda bana çok yakın bir yer söyledi ve bende orada ineceğim dedim doğal olarak ve birlikte inmiş bulunduk.. Arkadaşıma elimde ki paketleri verip kafede beni beklemesini söyledim, kabul etti sağolsun.. Parka gittik, tenha bir yerdi.. Biraz muhabbetten sonra ufak tefek yakınlaşmalarımız oldu.. Bana ilk kez birini öpüyorum falan diye zırvaladı hatta, inanmadım tabi Ama malesef kız çok azgın çıktı ve eve gidelim ya ben seni bırakamam burda falan diyordu, sinir oldum doğal olarak,hoş minibüste tanıştığı erkekle parka giden kızdan ne beklersiniz ki? En son sokaklarına kadar götürdüm, telefon numaramı istedi, benim hattım kayboldu sen bana ver ben seni ararım hat alınca dedim, pek inanmadı ama kabul etti, numarasını aldım sonra da numarayı arkadaşıma verdim , 1 kere açmış sonra hattını kapattırmış herhalde kız. Bir daha görüşmedik..
  • Çok bakıştım ama olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi filmde oluyo bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

Çok bakıştım ama olmadı.

zaten mantıklı değil hocam

Aslında bi keresinde de şişli otobüsünde bi kızla bakışmıştık, ama öyle böyle değil.. Kız hafif büyüktü benden, otobüsten indiğimde o rahatlıkla el sallamıştım kıza niyetini öğrenmek için, oda gülüp el sallamıştı bana.. Eğlence amaçlı kullanmak lazım böyle durumları
  • Ben genelde cam önüne geçiyorum dolmuşta , minibüste felan. Sadece bir kızla yol sonuna kadar bakıştık o da parayı ben vermiştim şöföre kız uzatmıştı meğer üstünü geri vermeyi unutmuşum sonradan kız inerken kendisi aldı şöförden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Ben genelde cam önüne geçiyorum dolmuşta , minibüste felan. Sadece bir kızla yol sonuna kadar bakıştık o da parayı ben vermiştim şöföre kız uzatmıştı meğer üstünü geri vermeyi unutmuşum sonradan kız inerken kendisi aldı şöförden :D

• ilk bakınca otobüste minibüste kıza dayadınız mı hiç diye okudum
  • Benim amcağolu bir kere ayarlamaya çalıştı. Bluetoothu açtı , yanındaki kızın telefonunu buldu sonra şarkı yollamış kız da reddeti. Sonra bir şey demeden kalktı, geç yeğen sen otur yoruldun dedi.
  • Bana olmadı ama arkadaşla otobüsteyken (o benden önce iniyor.) O indikten sonra bir kız onun adını sormuştu. Kız faceden arkadaşı eklemiş ama kız 97'li çıkmıştı. Bu arkadaş kızla konuşuyordu biz sürekli sübyancı diye dalga geçiyorduk sonunda sildi kızı facebook'tan
  • UP. Güzel şeyler çıkıyor okumak lazım :D
  • seks hikayesine döndü panpalar burası .
  • 2 sene önce çıktığım kız belediye otobüsüne bindiydi. çantaları vardı elinde. ben de kalktım yer verdim. teşekkür etti. başka bir yer olmadığından ben de kızın oturduğu yerin yanında duruyordum. kız muhabbet etmeye başladı. yol uzun olduğundan yaklaşık 40-45 dk muhabbet ettik. sonunda burda inmem gerek. eğer konuşmak istersen numaram bu deyip bi kalem çıkardı ve elime numarasını yazdı. sonrası mağlum.
  • 5-10 kere bakışmışımdır ama hiç emin olamadım.Bir kere bir kızla konuştum o da benden önce indi.Salaklık yanına oturmamıştım

Edit: Binmeden önce konuşmuştuk ama öyle önemli bir şey değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Capone! -- 28 Ağustos 2011; 4:30:36 >
  • @chosen,
    dostum sen otobüsde tanıştığın kızla evlilik hayali mi kuruyordun ne yani? parka gitmişsiniz,yakınlaşmalar. eve gidelim demiş. daha ne? sen baksana dalgana. takıl sonra da şutla kızı. ne bu istemiyorum ayakları. inanayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

@chosen,
    dostum sen otobüsde tanıştığın kızla evlilik hayali mi kuruyordun ne yani? parka gitmişsiniz,yakınlaşmalar. eve gidelim demiş. daha ne? sen baksana dalgana. takıl sonra da şutla kızı. ne bu istemiyorum ayakları. inanayım mı ?

Güzel konuymuş ya ben unutmuşum bunu

Hocam kız arkadaşımdan yeni ayrılmıştım o dönemde, biraz kafam karışıktı.. Hatta ayrılalı 4 gün falan olmuştu diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.