Şimdi Ara

Otobüste-Minibüste-Dolmuşta Kız Ayarladınız mı hiç? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimse de ben gittim ama kız posta koydu demiyor. herkes ayarlamış birşeyler. maşallah organizasyon şirketi gibi
  • Gözlerimle kesip hayallerimle çıktığım oldu
  • Olsa da ayarlasak (Not: otobüsteyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 14 Aralık 2011; 16:01:22 >
  • quote:

Soru açık beyler, nihayetinde herkes 1.90 ve kaslı, illaki vardır maceralarınız dökülün..

Ben bugüne kadar sadece 1 kere becerebildim.. Vatan caddesinden minibüsle eve geliyordum sonradan aynı yerde oturduğumuzu öğrendiğim hanımla bize yakın ama aynı olmayan yerde indik beraber..
    1 saat takıldım, telefonumu vermedim ve bir daha aramadım, numarasını da arkadaşıma vermiştim

İstek gelirse ayrıntılı anlatırım..

abi sen olayı aşmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kimse de ben gittim ama kız posta koydu demiyor. herkes ayarlamış birşeyler. maşallah organizasyon şirketi gibi

Anlatın panpalar ben dinliyorum
     Otobüste-Minibüste-Dolmuşta Kız Ayarladınız mı hiç?
  • Bari ilki benden gelsin.

Lisedeyim o zamanlar. sene 1900 bilmem kaç. Üzerimizde afil afil denizci kıyafeti her artiz delikanlı gibi " baba ben servisle gitmem. trenle gidicem " diye artizlenip aylık paso almış trenle gidip geliyoruz okula. yine günlerden bir hafta içi. tren dolu olmamasına karşın bütün yolcular o vagonda öğrenci. farklı okullar. farklı dinler. farklı mezhepler. farklı cinsiyetler. Neyse biz arkadaşla ayakta dikiliyoruz tabii. delikalıyız ya oturmayız. sanki oturmayınca ödül veriyorlar anasını satayım. o günlerde gözüme sürekli çarpan bir kız var. her gün görüyorum kızı. arada bir gözlerimiz birbirine çarpar gibi oluyor ama kızda bir " hadi len zibidi " havası var. arkadaşla konuşurken " olm şu kızda çok hoş haa" dedim ve konuşma başladı. güzeldi hoştu tepki verirdi vermezdi gidersin gidemezsin arkadaş verdi gazı verdi gazı. "olm git konuş. kız seni kesiyor yarım saattir. kesin kabul eder" gibisinden konuştu. Tabii biz de Alain Delon dan farksız görüyoruz kendimizi. sanki tüm kızlar peşimde ben bakmıyorum gibi " tabii olm benden iyisini mi bulacak" triplerindeyim.

gittim kızın yanına.

"pardon koltuk boş sanırım. oturabilir miyim?"

"tabii ki "

" kaç gündür dikkatimi çekiyorsunuz. sanırım stfa da okuyorsunuz." tabi ben bunları söylerken kızın bir anda surat ifadesi değişti " oha direk muhabbete daldı" ifadesinde bakıyor bana doğru.

"yanlış anlamazsanız sizinle tanışmak istiyorum" dedim.

"niye ?" dedi.

"hoş bir bayansınız. hoşlandım konuşmak muhabbet etmek istiyorum" dedim.

"ben istemiyorum" dedi.

"iyi o zaman ben kalkayım" dedim ve kalktım koltuktan. arkadaşa bir baktım gülüyor ama öyle böyle değil. hastaneye zor yetiştirdik çakalı.

Tabii ben bu utançla 2 gün okula tren yerine minibüsle gittim. olan paralara oldu. iki gün okulda sosisli sandviç yemek zorunda kaldım.

tabii o kız 4 gün sonra gelip özür diledi ağır tepki verdiğini söyledi

ama yine de arkadaş olamadık
  • Metrobüste gaza gelip konuştum hatunun biriyle , okulda aynı bölüm bir üst sınıf çıktı sonrada yan yattı çamura battı o iş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.