Binbaşı
19 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 114 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, Turknet’e geçişim için başvuru yapmıştım Eylül 5 tarihinde geçişim yapıldı. Daha sonra 5 Eylül kesim tarihli 24 eylülde son ödemesi olan fatura çıktı bu ne saçma iş anlamadım. Kullanmadan fatura kesim mi olur direk 100tl? 19 eylülde telefondan başvuru yaptım ancak hizmeti 5inden itibaren almaya başladım. Kullanmadığım 10-15 günün parasını neden vermek zorundayım? Bu ay 2 fatura oldu bildiğiniz. Yardım bekliyorum lütfen canlı bir destek iletşime geçebilir mi? Turknet hizmet no: 2275037

Merhaba arkadaşlar, üniversitede web programlama dersinde site yapıp not alacağız. Haftaya pazartesiye kadar yapacağımız sitenin konusunu belirlememiz gerekiyo. Kafama hiç bi fikir gelmiyo yada saçma geliyo o yüzden sizlerede danışmak istedim. Çok iyi bir fikir olmasına gerek yok standart bir fikir olabilir yada ilham verici bişeyler lazım Sağolun şimdiden özet: Üniversitede ödev verdiler onun için site yapmam lazım konusunu belirlemem gerek.
Merhaba arkadaşlar yağmur dindikten sonra çarşıya çıkacaktım evden çıktım baktım sokağın ortasında kuş duruyor.Kuş uçamıyor belli az ilersinde de 2 kedi sinsi sinsi yaklaşıyor kenardan bende kuşu aldım getirdim evime kutuya koydum.Kutunun içine ekmek kırıntısı ve su koydum ancak yemiyor biraz gözleri değişik bakıyor gibi hasta mı acaba ? Yoğun yağışdan mı böyle oldu? Ne vermeliyim? Balkondan çıktığımda kerata kutundan atlayıp balkonda dolaşıyor
SSLER
İlk getirdiğimde:

Gökhan Zan style :

SON DURUM:

Buraya yakın bi petshopa götürdüm hayvan çok ıslanmış ve biraz ürktüğünden sanırım bu haldeymiş evde yem verdim onları biraz yedi birazda su içirttim sonra kuruladıktan sonra baya canlandı hayvan :) balkona tekrar bıraktım maçtan önce baktım uçup gitmiş
Bugün telefon sapa sağlam çalışırken marketten [ROOT] Beats Audio™ Installer uygulamasını indirdim kurdum.Kurarken tabi root izinlerini istedi benden bende kabul ettim sonra reboot olacak dedi tamam dedim şimdi telefon huawei simgesinde takılı kalıyor yardım.
edit: telefonda b528 yüklüydü
Merhaba arkadaşlar ben eskişehir osmangazi üniversitesi matematik ve bilgisayar bilimleri ikinci öğretimin okuyorum.Bu sene ygs-lys sınavlarında kendi bölümümün 1. öğretimini kazanırsam 1. öğretime geçiş yapabilir miyim? Şu an 2. sınıf bitti 3ü birinci öğretim harcı ödeyip başlayabilir miyim bu şekilde?

karikatürü okuyunca bi kötü oldu paylaşmak istedim
Resimler:

yakından
bisiklet yaparken,ağırlık basarken vs. gaza getircek,kulağa hoş gelen güzel müzik tavsiyelerinizi bekliyorum.
Direk konuya geçiyorum 2 veya 3 arkadaşımla beraber yazılmayı düşünüyoruz.Yazarken detayları(sağladığı imkanlar,ücret,yer,tavsiyeleriniz vb.) yazarsanız sevinirim.
Yaz geliyor forma girmek lazım
Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşın......da bir kızı var. Babam ise bu kız ile evlendi. Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu. Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu. Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduguna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. Kısacası kendimin büyükbabasıyım anlayan var mı varsa ssli anlatabilcek?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Hp Dv6 3020-et
Mobil cihaz
Sony
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
LOL
Shaco
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.099
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.378 (Bu ay: 333)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 166 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.