Şimdi Ara

Okul çıkışı tanımadığım çocuk kolumu yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul çıkışı arkadaşı bekliyordum, okulun böyle yani serserilerinden biride yanımdan geçerken o kaynak ateş gibi bişey çakmak yani onla kolumu yaktı küçük yara yani 3 cm falan ama derisi falan soyuldu ben bağırdım acıdı tabi çocuk yoluna devam etti ben hiç bir şey yapamadım zaten bulaşsam daya yiyecektim yanında arkadaşları da vardı. Bu beyin özürlü insanlar gerçekten insanın sinirini bozuyor ya bugün yemin ederim sinir oldum o çocuğa bir şey yapamadım diye. Hiç bir şey de yapmamıştım oysaki bu şerefsizlere ne yapmamız lazım siz söyleyin bana moralim çok bozuk

• Özet:Arkadaş pollos olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

Okul çıkışı arkadaşı bekliyordum, okulun böyle yani serserilerinden biride yanımdan geçerken o kaynak ateş gibi bişey çakmak yani onla kolumu yaktı küçük yara yani 3 cm falan ama derisi falan soyuldu ben bağırdım acıdı tabi çocuk yoluna devam etti ben hiç bir şey yapamadım zaten bulaşsam daya yiyecektim yanında arkadaşları da vardı. Bu beyin özürlü insanlar gerçekten insanın sinirini bozuyor ya bugün yemin ederim sinir oldum o çocuğa bir şey yapamadım diye. Hiç bir şey de yapmamıştım oysaki bu şerefsizlere ne yapmamız lazım siz söyleyin bana moralim çok bozuk

Babana sole o halleder

• yapılacak çok şey varda burada söylersem azmettirici olurum. haya gücünü kullan...
  • Adam yaralamadan polise şikayette bulun, eğitim hayatı bitebilir.

Benim de arkadaşlarım yapmıştı, malesef izi hala duruyor.
  • Ne olur ne olmaz bir aile hekimine görünüver

• Geçen bana da benzer bir şey yaptılar.Çocuk geldi beni tellere attı.Heryerim kanadı neredeyse.Babamı çağırdım okula , yemin ederim hepsi bana abi nolur diye yalvarıyorlardı.

ÖZET:Babayı çağır halletsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam yanımda küfür ediyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilirim bu tipleri insan degil bunlar.kopek bunlardan daha degerli hic olmazsa kopege annesi buyuyene kadar goz kulak oluyor bu insansi yaratiklari dogurup dogurup sokaga birakiyorlar kopek kadar degerleri yok.

• öyle bir durumda çocuğu tek yuumrukta yere yığar sonrada kalabalığa göre arkama bakmadan kaçardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

öyle bir durumda çocuğu tek yuumrukta yere yığar sonrada kalabalığa göre arkama bakmadan kaçardım

yav he he sonrada bicagi yersin sirtina

• quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

öyle bir durumda çocuğu tek yuumrukta yere yığar sonrada kalabalığa göre arkama bakmadan kaçardım

sen çok amerikan filmi izlemişsin diyecem de bu kadar saçması orada da olmaz sen çok arka sokaklar izlemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Bilirim bu tipleri insan degil bunlar.kopek bunlardan daha degerli hic olmazsa kopege annesi buyuyene kadar goz kulak oluyor bu insansi yaratiklari dogurup dogurup sokaga birakiyorlar kopek kadar degerleri yok.

+1907

• quote:

quote:

quote:

sen çok amerikan filmi izlemişsin diyecem de bu kadar saçması orada da olmaz sen çok arka sokaklar izlemişsin

bu cevabi yazarken cok mu dusundun kardes zira biraz uzun surdu de yanit vermen

• quote:

quote:

quote:

quote:

3-4 dk sürmüş senin bu yanıtı vermenden daha kısa hayır bunu geçtim her saniye forumumu yeniliyorum taklip ediyorum ?peki istediğin saniye mesaj yazabiliyor musun ? sadece 2dk göndermek için bekletiyor forum ben senimi takip ediyorum ? sen mesaj atcan diye nöbet mi tutuyorum ? 30sn içindemi bekliyordun cevabı ? daha sayam mı ? ne kadar saçma sapan mantıksız konuşuyorsun...
    edit: tasmanı geri tak kedicik
    blok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 3 Haziran 2013; 18:52:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3-4 dk sürmüş senin bu yanıtı vermenden daha kısa hayır bunu geçtim her saniye forumumu yeniliyorum taklip ediyorum ?peki istediğin saniye mesaj yazabiliyor musun ? sadece 2dk göndermek için bekletiyor forum ben senimi takip ediyorum ? sen mesaj atcan diye nöbet mi tutuyorum ? 30sn içindemi bekliyordun cevabı ? daha sayam mı ? ne kadar saçma sapan mantıksız konuşuyorsun...
    edit: tasmanı geri tak kedicik
    blok...

"tasmani geri tak kedicik"
    arkadasim sen iyi misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.